Uutta plusmuodin rintamalla – Only Carmakoma

Sanooko vaatemerkki Carmakoma mitään? Monelle todennäköisesti ei, sillä tuo vuonna 2008 perustettu plusmerkki ei meillä Suomessa juurikaan näkynyt. Elloksella tuon tanskalaisen brändin tuotteita oli jonkin verran myynnissä, mutta muuten olen nähnyt niitä vain heidän omassa verkkokaupassaan ja Simply Be:llä. Melko korkeat hinnat karistivat omaa mielenkiintoani Carmakomaa kohtaan, enkä orastavasta kiinnostuksesta huolimatta päätynyt koskaan heidän tuotteitaan tilaamaan.

Mutta entäs Only? Se onkin sitten varmaan suurelle osalle tuttu. Ainakin itselläni oli parikymppisenä kaikki lempifarkut aina Onlya. 😀 Nämä kaksi tanskalaista brändiä ovat nyt nimittäin lyöneet hynttyyt yhteen ja tästä syntynyt uusi Bestsellerin plusvaatemerkki kantaa nimeä Only Carmakoma.

Mitään kovin ihmeellistä ei ensimmäinen, nyt tammikuussa julkaistu mallisto vielä tarjoa. Mutta eipä ole kovin paljoa vielä tuotteitakaan. Kokoskaalalla 42-54 operoivan Only Carmakoman omasta nettikaupasta löytyy toistaiseksi vain 17 tuotetta. Mutta Carmakoman perustaja ja suunnittelia Heidie Lykke sanookin The Bigger Blogin haastattelussa, että tämä ensimmäinen mallisto polkaistiin markkinoille vain neljässä kuukaudessa. Kuulostaa aika kiireiseltä.

Luvassa varmasti siis laajempia mallistoja, joten jään ainakin itse ihan mielenkiinnolla seurailemaan. Kyllä plusmuodin kentällä on todellakin tilaa uusille merkeille. 

Hintatasoltaan Only Carmakoma on linjassa Onlyn muidenkin hintojen kanssa. Ekan malliston tuotteista edullisin on 12,99 € maksava t-paita ja arvokkaimmat housut irtoavat viidellä kympillä. Eli jonkin verran edulisempaa kuin Bestsellerin toisella plusmerkillä, Junarosella.

Merkin oman verkkokaupan lisäksi Only Carmakoman tuotteet löytyvät myös Zalandolta.

 


2 Comments
 • PlusMimmi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Mulla on ollut yhdet Carmakoman farkut ja ne oli kyllä tosi kivat ja laadukkaat, muuta en koskaan merkiltä omistanut. Ilolla odotin tätä uutta tulemista, mutta pakko todeta, että hieman jopa ehkä petyin. En oikein edes tiedä mitä odotin, mutta silti ne odotukset eivät jostain syystä täyttyneet. Pitäisi kyllä päästä melkeinpä hypistelemään näitä vaatekappaleita, jotta saisi kunnolla muodostettua mielipiteen. 🙂 

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

   Itse en ole seurannut Carmakomaa viime vuosina juuri lainkaan, joten mulla ei ollut mitään odotuksia kun tuonne verkkokauppaan klikkasin. Mutta olin kyllä
   Ihmeissäni että miten vaatimattomasti hommaa käynnistävät. Mut ihmiset jotka Carmakomaa ovat käyttäneet tuntuvat olevan melko raivoissaan kun lukee kommentointia fb-sivuilla. Tässä olis ollut paikka tehdä jotain mageeta, mut ei oo rohkeus riittänyt.

Post A Comment