Superkaunis alusvaatesetti ja liivikokojen vaihtelevuus

-Kaupallinen yhteistyö, Lumingerie-

Näin pakkasilla olisi säänmukaisempaa esitellä jotain toppahaalaria, mutta laitanpa silti tällaista vähäpukeisempaa settiä. Oli viime viikolla Hotelli Helkan huoneessa sen verran kiva valo ja rauhallinen miljöö, että sain otettua kuvat jo viime vuoden puolella Lumingerielta saamistani alusvaatesetistä ja aamutakista.

liivit ja alushousut – Gorsenia / aamutakki – Babelle / kaikki Lumingerie.fi

Olen seuraillut puolalaisen Gorsenian alusvaatteita aina siitä asti, kun reilut pari vuotta sitten ostin nämä Evita-liivit. Ne ovat olleet ihan suursuosikit sellaisten vaatteiden kanssa, kun haluan liivien hieman näkyvän. Gorsenian liivien vahvuus onkin ehdottomasti juurikin todella kauniit mallit. 

Näiden kuvien Gloria-settiinkin ihastuin heti kuvan nähtyäni ja kyttäsin niiden saapumista verkkokauppaan useamman kuukauden ajan. Läpikuultavan meshin ja näyttävien pitsikuvioiden yhdistelmä on niin kaunis, että ihan harmittaa piilotella tällaisia vaatteiden alla. Pitäis varmaan enempi heilua kotosallakin vaan pelkissä näteissä alusvaatteissa, mut täällä mä olen nytkin villasukkahousuissa ja miehen bändihupparissa. 😀

Babellan pehmoinen aamutakki on ottanut paikkansa sängyn vierestä heti käden ulottuvilta. Ei nimittäin ole ihan yks tai kaks kertaa, kun olen herännyt lähetin soittaessa ovikelloon ja kaivannut jotain todella nopeasti päälle puettavaa. Sinne ovelle on tullut jokusen kerran juostua ihan vaan peittoon kääriytyneenä. Tämä aamutakki lienee vähän fiksumpi vaihtoehto. 😀

Nämä liivit olivat jälleen hyvä muistutus siitä, että ne koot todellakin vaihtelevat merkeittäin. Mulla vaihtelee kirjain merkistä riippuen välillä H-J ympärysmitan ollessa suurimmassa osasta tapauksia 85. Mutta esim näissä omistamissani kaksissa Gorsenian liiveissä ympärys on ollut sen verran joustava, että on pitänyt ottaa ympärys 80. Sitten taas Shock Absorberin erästä sporttiliivimallia sovitellessa todettiin parhaaksi ympärysmitaksi 90.

Viimeisen parin kuukauden aikana olen itse hankkinut liivejä ainakin seuraavilla kokolapuilla 80J (nämä Gorseniat), 85H (M&S:n liivit) ja 85J (Changen liivit). Älkää siis hyvät rintsikoiden käyttäjät ikinä koskaan milloinkaan kuvitelko, että kun olette kerran ostaneet liivit koossa XX, niin se on sitten kiveen hakattu asia! Rohkeasti kysymään apua ammattilaislta ja sovittelemaan liivejä. Sellaisiakin joissa kokolappu kuulostaa omaan korvaan pelottavalta.

Ja kyllä, kun on yhtä pehmeä ja pullero kuin minä ja rinnat kaipaavat kunnon tukea, niin ns. rintsikkamakkaroilta on melkoinen mahdottomuus täysin välttyä! Asiaan auttaa, kun valitsee liivit joissa on mahdollisimman leveät sivu- ja takaosat. Ohuet kun pureutuvat lihaan vieläkin helpommin. Jos itse laittaisin päälleni liivit, jotka eivät yhtään purista läskiä kokoon, niin ne olisivat tuen kannalta ihan yhtä tyhjän kanssa. Tuki ja mukavuus ovat tärkeintä, joten viis selkätaikinasta! 

Gorsenian liiveissä löytyy kokoja aina M-kuppikokoon saakka. Jos kaipaat näyttäviä liivejä, niin kannattaa tsekata mm. nämä tulossa olevat punaiset upeudet!


Tags:
4 Comments
 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  UPEA kokonaisuus! Pitäisi itsekin panostaa enemmän nätteihin alusvaatteisiin.

 • Roso
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Upean näköinen setti, pukee Sinua todella hyvin! 🙂
  Itsekin hommasin vähän aikaa sitten juurikin Gorsenian liivit Lumingerielta, ja olen kyllä tykännyt älyttömästi!
  Tuohon liivien kokoasiaan voin niin samaistua! Ottaen huomioon, että kaapistani löytyy kaikki sopivia liivejä kokoskaalalla 90G – 110D, niin voi vain todeta, että koot eivät missään nimessä ole kiveen kirjoitettuja!

 • HanniH
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihan huikeat kuvat! Oot upea!

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tuolla tavalla on varmaan hyvä testata falskaavatko ikkunat, laitetaan mummo ikkunalaudalle ja tarkkaillaan tuleeko kananlihalle. 

Post A Comment