Siistejä aikuisen naisen perusvaatteita kokoon 60 asti

Marks & Spencer on kuulunut suosikkikauppoihini siitä saakka, kun ketju saapui muutama vuosi sitten Suomeen. Kun merkin vaatteisiin tutustui livenä, on ollut helppo tehdä ostoksia myösM&S:n brittiverkkokaupasta, joka toimittaa myös Suomeen.

Koot yltävät Marks & Spencerin vaatteissä pääasiallisesti UK22 (50) saakka ja osassa tuotteista UK24:een asti. Nyt kuitenkin bongasin heidän nettikaupastaan uuden M&S Curve -malliston, joka tarjoaa naisten vaatteita kokovälillä 18-32 (46-60). 

Ainakin ensimmäisten tuotteiden perusteella kyseessä on todella basic-tuotteiseen keskittyvä mallisto. Mitään yllättävää tai kokeilevaa ei ole tarjolla, vaan lähinnä siistiin arkipäivän peruspukeutumiseen sopivia tuotteita. Farkkuja, t-paitoja, siistejä puseroita ja neuletakkeja sekä muutama juhlavampi mekko.

Omien Marks & Spencer -kokemusteni perusteella heillä olisi muun valikoimansa perusteella mahdollisuuksia tässä Curvessakin vähän monipuolisempaankin tarjontaan. 

Suomen Marks & Spencer -myymälöihin Curve-tuotteita ei ole ainakaan toistaiseksi luvassa. Mutta verkkokauppa tosiaan toimittaa myös tänne Suomeen. Olen itse tilannut useammankin kerran ja paketit ovat aina saapuneet noin viikossa. Toimituskulut Suomeen ovat 7,50 £.

Mahdolliset palautukset täytyy kustantaa itse, joten olen itse shoppaillut M&S:n verkkokaupasta lähinnä tuotteita, joiden koosta olen voinut olla aiempien kokemusten vuoksi hyvin varma. Tällä hetkellä himottaisi esimerkiksi vihreässä asussa nähdyt ja hyväksi havaitut kengät mustana. 😀


No Comments
 • MarjukkaS
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Kappas vaan, kiitos vinkistä. Vähän tylsä valikoima nyt, mutta jospa se siitä laajenisi?

 • Vaulis
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Kiitti vinkistä! Ainakin äkkiseltään tutkittuna löytyi yksi kiva musta mekko..täytyy kokeilla..😊

 • Riitu1234
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Kiitos vinkistä, harmaa takki alkoi heti kiinostaa. Harmi vain ettei näitä oo myymälässä, ostaisin aina mielummin myymälästä kuin netistä.

Post A Comment