Kääretorttu-kampaus kuvina ja videolla

Olen juuri lähdössä kemuihin ja päässä on suht samanoloinen tötterö kuin näissä joulun aikaan otetuissa kuvissa, joten tulipa vihdoin mieleen postata aiheesta. 

Noudatin tänään taas omaa mantraani ”mitä paskaisempi, sitä parempi” ja hyödynsin kampauksen pohjaksi vanhat mömmöt harjaten vain aiemman kampaukseni auki ja lisäämällä sekaan kuivashampoota ja tekstuurispraytä.  Tuutti on helpompi kieritellä muotoonsa, kun hiukset eivät ole liian liukkaat.

Tämä tötterö syntyy kuin kääretorttu, eli ihan vaan rullalle kiertämällä. Alkuun sen saa kieputtamalla latvan vaikka sormen ympärille. Kun tukka on rullattu loppuun saakka, kiinnitetään höskä muutamalla pinnillä, muovaillaan etuosa vielä mieluisaksi ja varmistetaan lakkapilvellä. Helppo mut aika kiva!

Alla nopea video tämän päivän väkertämisestä. Nyt juhlimaan!

 


Tags:
2 Comments
 • PiP
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kyl on hauska kampaus! Ja tosi makeet korvikset – mistä oot löytänyt ne? Ihailen sun upeita koruja, ne inspiroi aina.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Korvikset on H&M:lta muutaman vuoden takaa

Post A Comment