Ajaton asu ja tärkeä elämänohje

Haluaisin nyt jakaa yhden elämänohjeen: älä avaa mikroaterian muovikalvoa siitä kulmasta, joka on itseäsi päin. Etenkään, jos päälläsi on valkoinen pusero. Ääneen lausuttuna tässä virkkeessä kumisi syvä kokemuksen soundi. Jos kaipasit ohjenuoraksi jotain syvällisempää ja sielua syleileviä aforismeja, niin joudut etsimään muualta. 

Mutta toisena käytännönläheisenä vinkkinä muistutettakoon jälleen kerran, että luonnonmateriaalit ovat pop. Pellavapaidan ja villaneuleen yhdistelmä on täydellinen etenkin pakkaskeleillä. Ei palelua ja hytinää, ei sähkön ritinää ja rätinää. Vain mukavuutta ja kerrosten välissä viipyilevää lämmön tunnetta. 

Pellavapuseroita halajavan kannattaa pitää silmänsä auki tulevina kuukausina, sillä tämä rempseän ruttuinen materiaali valloittaa kauppojen hyllyjä erityisesti kesää kohden mennessä. 

farkut – Junarose (saatu) / pellavapusero – Marks & Spencer / neuletakki – J.Lindeberg / kengät – Asos / korvikset – Jatuli (saatu)

Tämä asu on arkinen, ajaton ja jopa tylsä. Mutta hyvällä tavalla. Mutta toisaalta, eihän punaiset leopardibuutsit jalassa voi olla ihan kauhean tylsä!

Huomenna olis yksi noin tunnin kestävä työkeikka, mut muuten olisi ihan vapaa viikonloppu tiedossa. Yleisestä fiiliksen noususta kertoo paljon se, että mulla on pitkästä aikaa sellainen olo, että voisi tehdä jotain muutakin kuin vain nukkua ja nahistua kotona. En vaan vielä yhtään tiedä mitä se olis! Pitäisköhän pistää WhatsApp laulamaan ja koittaa metsästää jotain piristävää seuraa itselle huomiseksi. (My dear Pori friends, oisko ehdotuksia?)

 

 


Tags:
2 Comments
  • PiP
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Toimiva setti!
    Lisää elämänviisauksia: älä ikinä meikkaa paidassa, jolla lähdet ulos! Aina meikkaus joko aluspaita tai kotipaita päällä – vähentää lähtöpaniikkia.

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Toi on niiiiin totta! Miten ne meikkivoideroiskeet ja puuterit aina eksyykin sinne rinnuksille? Etenkin kiireessä.

Post A Comment