Uusi tuoksu, uudet muistot – esittelyssä Oscar de la Rentan Bella Blanca

-Kaupallinen yhteistyö Oscar de la Rentan kanssa-

Eri elämänvaiheet kaipaavat eri parfyymeja. En voisi mitenkään enää käyttää vaikkapa sellaista tuoksua, joka välittömästi vie minut muistossani paikallisen yökerhon tahmaiselle tanssilattialle vuonna 2003.

En myöskään tahdo tuoksun muistuttavan teiniaikojen poikaystävästä taikka siitä yhdestä parin kuukauden säädöstä. Elämän mentyä eteenpäin on monta ihanaa tuoksua jäänyt hylättynä kaapin perälle, koska en halua enää aktiivisesti ajatella niiden mieleen tuomia asioita.

Minulla ei ole nyt hetkeen ollut käytössä mitään kovin merkityksellistä tuoksua. Tai olisiko enemmänkin niin, että elämässäni ei ole tapahtunut mitään niin suurta, että se olisi leimannut ainuttakaan käyttämistäni hajuvesistä.

Sain hetki sitten tämän upean näköisen kukkaispullon, joka pitää sisällään Oscar de la Rentan uutuustuoksun Bella Blancan. Yhtä aikaa raikas, mutta lämmin ja monikerroksinen tuoksu on juuri omaan parfyymimakuuni sopiva.

Ensituoksu on hedelmäinen ja kepeä, mutta pohjatuoksun santelipuisesta lämmöstä löytyy aikuisen naisen itsevarma fiilis. Puutarhan vehreydestä inspiraationsa saaneesta tuoksusta löytyy myös vivahteita valkoisista ruusuista, päärynän makeutta ja häivähdys kielon ja appelsiinin kukkia.

En ole pitkään aikaan ottanut käyttöön yhtään uutta tuoksua, joten toivotin tämän veistoksellisen pullon ilolla tervetulleeksi hyllyyni. Toivoisin, että Bella Blancasta tulisi pitkästä aikaa sellainen parfyymi, jonka muistan vuosienkin päästä, ja jonka lempeisiin vivahteisiin yhdistän tärkeitä ja hyviä muistoja.

Olisi ihanaa vuosikymmenen päästä tätä pulloa nuuhkaistessa muistaa sellainen ajanjakso elämässäni, jolloin opin jälleen haaveilemaan ja löysin elämääni tavoitteita. Haluaisin tästä parfyymistä määrätietoisesti itseään kehittävän ja rohkeasti uralla ja muussakin elämässä haastavan Veeran tunnustuoksun.

Toivoisin vielä vanhanakin tuoksumuiston vievän minut aikaan, kun vihdoin löysin oman polkuni. Voisiko tästä tulla jopa se tuoksu, josta ei enää tarvitse luopua?

mekko – Marks & Spencer

Oscar de la Rentasta minulla on brändinä vahva muistijälki jo lapsuudesta. 15 vuotta minua vanhemmalla Isosiskollani oli merkin ikoninen Oscar -tuoksu ja siihen kuuluva talkki. Tuo suuri valkoinen rasia, jonka päällä oli iso upea kukkanen, oli mielestäni ihan hurjan kaunis ja kiehtoi minua kovasti.

Tunnustankin nyt siskoni, että minä aina salaa kävin sitä talkkia kylpyhuoneessanne tuoksuttelemassa ja tupsuttelemassa! Bella Blancassa on ihanasti samaa valkoisen värin ja kukkien tuomaa ylellisyyden tuntua kuin tuossa jo lapsena ihailemassani tuotteessa.

Parfyymeissä pullolla on mielestäni todella suuri merkitys. Bella Blancan pullo on kolmiuloitteisessa ja veistoksellisessa ulkoasussaan yksi kauneimpia pakkauksia joita tuoksuhyllyssäni on koskaan nähty.

Romanttisen ilmeensä vuoksi se sopisi aivan loistavasti myös häätuoksuksi. Jos teissä siis on tulevan kesän morsiamia, niin kannattaa ehdottomasti käydä nuuhkimassa sopisiko tämä sinun tärkeän päiväsi tuoksuksi.

Minusta olisi ihan mahtavaa joskus tavata teitä lukijoita ja siksi kutsunkin teidät kaikki perjantaina 16.3. Helsingissä oleilevat lukijat Sokoksen kosmetiikkaosastolle tutustumaan tähän ihanaan uutuustuoksuun.

Olen keskustan Sokoksen kosmetiikkaosastolla Bella Blancan tuoksupisteellä pe 16.3. klo 16.30-18.30 yhdessä Oscar de la Rentan maahantuojan konsulentin kanssa. Paikan päällä voi tutustua tuotteeseen ja osallistua arvontaan, jossa neljä onnekasta voittaa itselleen tämän hurmaavan tuoksun!

 

 

 


9 Comments
 • Mimmikettu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kuullostaa tosi hyvältä tuo tuoksu ja tuo mekko näyttää myös kauniilta. Vahinko vain kun töissä on tuoksut kielletty avokonttorin vuoksi.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Ah joo, se on kyllä harmi. Ymmärrän toki, että jotkut on tuoksuille tosi herkkiä, mutta itsestä olis kyllä tosi hankala kokonaan luopua niiden käytöstä.

 • PiP
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Näin astmaatikkona ja tuoksuyliherkkänä toivoisin, että immeiset paremmin huomioisivat muita julkisilla paikoilla/liikennevälineissä/kaupoissa liikkuessaan. Olen useamman kerran joutunut lähtemään pois bussista/teatterista jne. kun rouvat ja herrat on uineet parfyymissa. Mulle kyse on terveydestä ja hengityksestä, muilla se kuitenkin on vaan ”kiva lisä lookkiin”.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Olen myös sitä mieltä, että ei sitä koko pulloa tarvitsisi päälleen kaataa kuten jotkut tuntuvat tekevät. Mutta en silti kyllä osaisi ajatella mitään tuoksujen täyskieltoa. 

 • Onko aina haistava?
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mun läheisimmistä kavereista ja sukulaisista neljä saa hajuvesistä migreenin, kolmella on astma ja yks tukehtuu ja saa näppylöitä muuten vaan. Itseäni hajuvedet lähinnä vaan vituttaa, koska haju on häiriötä siinä missä metelikin. Lisäksi jos ei pidä jostain hajuvedestä tai siitä tulee epämiellyttävä muisto, se voi vaikuttaa siihen, miten näkee tuoksun kantajan. Mielestäni hajuvedet eivät ole nykyaikaa, niitä käyttää mummot.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   No sinulle mielipiteesi suotakoon, mutta on myös paljon meitä jotka pitävät tuoksuista. Hajuveden käyttöhän ei tarkoita, että siinä tarvitsee uida. 

 • Iina / MouMou
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Paras kikkahan on suihkauttaa tuoksu nilkkoihin, joista se nousee päivän aikana ylös vienona. Ja jos on todella kevyt tuoksu, niin hiusten latvoihin toinen suihkaus.

  Raskausaikana tuoksut ahdistivat, mutta nyt olen taas oppinut niistä nauttimaan. Tätäkin pitää käydä nuuhkaisemassa vaikka lounastauolla! 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Pitääpä ottaa tää nilkka-kikka käyttöön! Tuu perjantaina Helsingin Sokokselle nuuhkimaan, niin pääset samalla halimaan mua! 😀

 • Mimmikettu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kuullostaa tosi hyvältä tuo tuoksu ja tuo mekko näyttää myös kauniilta. Vahinko vain kun töissä on tuoksut kielletty avokonttorin vuoksi.

Post A Comment