Solmittava kimonojakku trumpettihihoilla

Minua on alkanut kovasti kiinnostaa erilaiset kokopuvut. Eli asut joissa ylä- ja alaosa on samaa kuosia. Tämä kevät tuokin monenlaisia yhden kuosin pyjamapukuja ja housut + jakku – yhdistelmiä saataville. Ns. normikokoisena valikoima olisi vaikka kuinka, mutta plussapyllerönä joutuu etsimään hieman hartaammin. 

Ja mitenkäs tämän viikonlopun asu sitten liittyy päästä varpaisiin samaan kuosiin pukeutumiseen? No siten, että minun kaapistani löytyy tuohon Ellokselta tilaamaani solmittavaan kimonoon myös samaa settiä olevat housut.

Sovittelin kokonaisuutta jo itsekseni himassa, mutta päädyin ensiksi käyttämään yläosaa näin farkkujen kanssa. Pitää kerätä vielä tippa lisää pokkaa vetääkseni päälle koko puvun. Uudet asiat ottaa toisinaan pienen hetken tuumailua. Mutta viimeistään siinä vaiheessa, kun ulkona tarkenee jollain kepeämmillä kengillä, jotka sopivat paremmin leveiden sivusta halki olevien lahkeiden, suuntaan ihmisten ilmoille olkapäistä varpaisiin tässä kukkakuosissa.

farkut – HM+ / pusero – Ellos / kengät – Wonders / laukku – Rebecca Minkoff / korvikset – H&M / aurinkolasit – Lindex

Mutta yksilöinä olen jo hyvin ihastunut sekä tähän solmittavaan puseroon että niihin leveisiin housuihin. Kivalta näyttää mielestäni trumpettihihoin varustettu yläosa näin farkkujen kaverina. Hihoista kylläkin todettava sen verran, että eivät ole kaikista käytännöllisimmät neljän ruokalajin illallisella. 😀

Mikäli tuo pusero (tai kimono kuten Ellos sitä nimittää) kiinnostaa, niin kokoja on saatavilla 52:een saakka. Ainakin mun mielestä suht reilua kokoa, sillä 48 oli mulle liian iso ja vaihdoin sen tähän nyt päälläni olevaan 46:een.

Pitäisikin miettiä jotain kampetta päälle huomiseksi, kun luvassa yleisölle esiintymistä. Jos en muuta keksi, niin tällä kokonaisuudella vois kyllä mennä!


Tags:
1 Comment
  • PiP
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihana kimono ja makeet trumpettihihat!

Post A Comment