Kun itkettää, voi julkaista kuvia päivältä, jolloin jaksoi hymyillä

Tänään on ollut yhtä aikaa ihana ja raskas päivä. Kyyneliä on pitänyt kuivata poskilta melkoinen määrä. Tunteet liittyvät siihen väistämättömään ajatukseen, että kukaan ei ole täällä ikuisesti. Ei vaikka rakastaisin miten paljon. 

Ehkä kirjoitan näistä viime aikoina päässä velloneista menettämisen pelon ja siihen valmistautumisen tunteista jossain kohtaa. Mutta tänään on liian herkkä olo siihen. Niinpä vedän ns. maskin naamalle julkaisemalla ajatustenvirran sijaan vähin sanoin nämä asukuvat alkuviikolta. 

housut – Marks & Spencer / alustoppi – Triumph / kimono – Ellos / kengät – Marks & Spencer / korvikset – H&M

Viikonloppuna sama kimonojakku oli päälläni solmittuna farkkujen kanssa. Maanantaina valitsin alaosaksi keinonahkahousut ja annoin yläosan helman liehua vapaana. Toimii molemmin tavoin.

Tuntuu tämä kevään kovana jylläävä kukkakuosimuoti vievän minuakin mennessään. Silmät osuvat kauppojen ikkunoissa ihailevasti mitä kirjavampiin kuoseihin. Mutta aloitellaan nyt varoen tällaisella rauhallisemmalla printillä. Papukaijan oksennukset (kuten äiti omaa moniväristä kukkatakkiaan kutsui) saavat ehkä vielä odottaa kesäisempiä tunnelmia. 

Pääsiäisen ohjelmassa on oleilua läheisten kanssa. Halauksia, kädestä kiinnipitämistä, mukavien muistelua. Toivon mukaan myös koiran rapsutusta ja paljon naurua ystävän kanssa. 

Rauhallista ja ihanaa pääsiäisen aikaa kaikille!

 


Tags:
,
9 Comments

Post A Comment