Kukkia ja kirkkaita värejä catwalkilla

Katsoitpa sitten minkä tahansa vaatekaupan ikkunaa tai lehtien muotijuttuja, niin kukkakuoseilta et voi välttyä. Niitä nähtiin runsaasti myös reilun parin viikon takaisessa Ratsulan kevätmuotinäytöksessä.

Sain ilokseni olla taas mukana sahaamassa lavaa edestakaisin ja perinteiden mukaisesti valitsin päivän kuvasadosta asuja myös teidän nähtäväksenne.

Kirjasin kuvien alle kaikkien niiden vaatteiden merkit, jotka minulla oli tiedossa. Muutaman kuvan kohdalla on valitettavasti puutteita. Mutta jos joku jää mieltä kaihertamaan, niin kysykää kommenttiboksissa, niin otetaan selvää.

 

Pusero Masai, farkut MAC ja vaalea farkkutakki plusmerkki Samoon.

Masai on todella monipuolinen merkki, jolta löytyy vaatteita monenlaiseen tyyliin. Ihan ensikatsomalta Masain valikoima voi vaikuttaa melkoisilta kuosiövereiltä ja tunikatulvalta, mutta merkki on paljon muutakin. Printtien lisäksi myös paljon yksivärisiä puseroita, neuletakkeja, jakkuja, mekkoja ym. 

Koot yltävät XXL:än saakka (n.48-50), joka on yleensä itselleni sopiva. Masailla on paljon myös sellaista over size -kamaa, joista riittää pienemmätkin koot. Huomisessa postauksessa näette mun viimeisimmän Masai-hankintani!

Raidallinen neulemekko, valkoinen farkkutakki ja laukku, kaikki Tommy Hillfiger. Oikealla pusero ja applikoitu farkkutakki Gerry Weber Edition.

Vasemman reunan mekko Tommy Hillfiger. Punainen pusero röyhelöhihoin Josepf Ribkoff. Oikean puoleisen kuvan mekot Michael Kors.

Minulla t-paita ja takki Samoon, pompulalahkeiset housut MAC ja ketjukoristeiset kengät HÖGL. Idalla Mos Moshin housut ja bleiseri. 

Nahkarotsi, pusero ja saman kuosinen huivi kaikki Samoonilta ja farkut merkkiä MAC. Tyttöjen värikkäät hame ja haalari MbyM.

Tuon nahkatakinhan minä päädyin sitten näytöksen jälkeen ostamaan itselleni. Samoon on itselleni muuten merkkinä vielä melko tuntematon, mutta noissa Ratsulan näytöksissä on päälleni puettu kyseistä merkkiä useinkin. Samoon on yksi saksalaisen Gerry Weberin brändeistä ja tarjoaa vaatteistaan koot 42-54.

Minulla housut samat MACit kuin edellä. Printtipusero ja trikoojakku Masai. Kengät Högl.

Vasemmanpuoleinen mekko halkaistuilla hihoilla Frank Lyman. Hihaton hempeä kotelomekko Joseph Ribkoff.

Sekä kukkahousut että röyhelöhihainen pusero Joseph Ribkoff. Kengät Högl. Tämä asu ja etenkin tuo pusero olivat ihan suosikkejani. Bongasin Helsingissä Stockalla käydessä, että tätä röyhelöhihaista yläosaa on olemassa mustan, punaisen ja valkoisen lisäksi myös hempeän roosan sävyssä. Ihania kaikki!

Kaikki kolme kukkamekkoa Joseph Ribkoff.

Hapsumekko Samoon ja kukkakuosinen pitkä satiinitakki Frank Lyman.

Pitsisomisteinen haalari Samsoe & Samsoe. Punainen kukkamekko Michael Kors.

Brodeerauksin koristeltu mekko Gerry Weber. Oikean puoleinen tummansininen leninki Joseph Ribkoff.

Kuten huomasitte, etenkin mekoissa näkyi paljon Joseph Ribkoffia. Kyseinen merkki kannattaa tsekata etenkin kevään juhliin asuja etsiessä. Valikoimissa on paljon myös meille plussille sopivia mekkoja! Ja toki muitakin vaatteita, mutta varsinkin leninkivalikoimat ovat huimat. Ja mikä parasta, vaatteet ovat materiaaliensa puolesta todella mukavia. 

Itseltäni löytyy Ribkoffilta mm. tämä vaalea pitkähihainen mekko ja tämä musta bling gling -koristeinen mekko.

 

Kaikki postauksen kuvat: Johanna Uusitalo Photography


6 Comments
 • Vaulis46
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  No jösses miten kauniita ja kivoja vaatteita! Ja ONNEKS on vielä kukkakuvio kesämekoissa! Tulin juuri satsanneeksi pari kukkamekkoa kesän juhliin (ja punaiset popot!), kun olin lukevinani jostain muotijutusta, että kukat on niin ”lästsiison” ja tilalle on tullut kukonaskel! Mutta en siis olekaan yksin kesällä kukkamekossani! 😊 ..mutta ei haittaa, vaikka olisinkin!

 • Pinkit korkokengät Maiju
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minä odotan kovasti, että kukkahousut löytäisi tännekin. Tilasin ne Susanneen ja katsotaan, että miten ne istuu mulle 🙂 Kiitos vaan sun Instagram-kuvan, josta ne bongasin <3

 • HannaHuu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nuo kukkahousut on ihanat 😍

 • Alissa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihania!!!!!!! Kiitos tästä postauksesta, nyt menee nää kledjut ostoslistalle 🙂

 • Aa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hahah, ollaan katsottu pääsiäinen maratonina Mad Meniä ja mun silmät heti hakeutui noihin pompulahousuihin! Niin makeat!

  PS. Ootpa muuten paljolti sinisessä, ja se kyllä sua pukee. 🙂

 • Pellavasydämen Mervi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kukkahousuista en pidä. Siis itselleni en pukisi. Sen sijaan huomasin kivat hapsuhousut! Siinäpä idea, jonka toteutan itselleni. Yksien mieluisien housujen lahkeet on kutistunut liian lyhyiksi.Ompelen niihin hapsunauhaa, jeeee.

Post A Comment