Pinkkejä asusteita ja söpö koira!

Tämä hetki lumen sulamisen jälkeen ennen puiden vihertämistä on kyllä surullisen ja ankean näköinen. En itsekään valkoisine naamoineni ja mustine vaatteineni juuri erottuisi näissä sunnuntaisissa kuvissa maisemasta ilman piristävän pinkkejä asusteita. 

Parhaiten kevätfiilikseen pääsee sujauttamalla jalkaan kepeät pikkukengät ilman sukkia. Nämä pinkit avokkaat löytyivät talvella H&M:n alesta ja älysin onneksi jo katsoa eteenpäin kohti lämpimämpiä aikoja. 

Kävimme sunnuntaina Iinan kanssa brunssilla Relovessa ja herkuttelun jälkeen kierreltiin myös myymälän puoli. Tein kivoja löytöjä. Törmäsin esimerkiksi itselleni ihan uuteen korumerkkiin nimeltä RokRokInc. Monista ihanista korvisvaihtoehdoista valitsin nämä söpöt tähtikorvikset ihan vaan sen vuoksi, että sopivat loistavasti yhteen päälläni olleiden huivin ja kenkien kanssa. 

Tarjolla olisi kyllä ollut todella monet ihan minun näköiset korvikset, joten voi olla, että innostun tilamaan jotain nettikaupasta.

Aurinkolasien kehyksissäkin pilkistelee pikkuisen pinkkiä. Kukkalasit löytyivät Glitteristä. 

Kun Tommi hetki sitten kannusti, että kannattaa nousta sängystä, koska muuten ei voi tapahtua kivoja asioita, ajattelin että voisin nähdä vaikkapa söpön koiran. Että sen kokoisia kivoja asioita osaan tällä hetkellä toivoa, en mitään kummempaa.

Ja sunnuntaina sitten vihdoin sattui ihana kohtaaminen pienen koilan kanssa, sain rapsutella ja lässyttää. Ja kuinka hienoa, että meidän asusteemme mätsäsivät sävyltään!

Tuntui hyvältä nähdä ystävää. Tuntui hyvältä silittää koiraa. Kyllä tää tästä.


Tags:
1 Comment
  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Silloin, kun isot asiat painavat, on hyvä löytää merkitystä ja iloa pienen pienistä ripauksista iloa ja onnea. Sellainenkin aika on ollut, ja olen onnekas, kun olen voinut aina löytää niitä pieniä valopilkkuja aika läheltä. Joskus se on vaatinut kaivamista tai apua niiden kaivamisen, mutta löytynyt on. Ymmärrän kyllä, että se ei tosiaankaan kaikissa tilanteissa ole niin yksinkertaista. Olen iloinen kaikista niistä tilanteista, kun sumussa kulkeva alkaa nähdä valoa ja iloa elämässään.
    Hienoja kuvia, muuten:)

Post A Comment