Vaatekaapin tyhjennys meneillään – tuu ostoksille!

-Yhteistyössä Zadaan Kanssa-

Olen vihdoin saanut aikaiseksi kompata vaatekaappejani sillä simällä, että mitä joutaa kiertoon. Ja se tarkoittaa sitä, että huomenna, ke 2.5., tulee mun vaatteita, kenkiä ja asusteita myyntiin Zadaahan!

Zadaa on siis helppokäyttöinen mobiilisovellus, joka toimii kauppapaikkana 2nd hand  -tuotteille. Siinä missä fb-kirppiksillä pitää käydä kaikenmaailman av, yv ja jono -keskustelut ja sitten myyjänä odottaa ja jännätä, että mahtaako se ostaja nyt maksaa tuotteen vaiko ei, niin Zadaassa homma sujuu huomattavasti sujuvammin.

Maksu tapahtuu heti ostotilanteessa joko pankki- tai luottokortilla ja myyjä puolestaan saa rahat vasta, kun ostaja on vastaanottanut tuotteen. Eli turvallista puolin ja toisin. 

Kokojen perusteella tuotteiden etsiminen kaipaa Zadaassa vielä parannuksia, sillä joidenkin osastojen kirjainkokoihin perustuva kokoskaala ei palvele parhaalla mahdollisella tavalla meitä pluskoon pukeutujia. Mutta palautetta tästä on laitettu, joten jospa siihenkin saadaan parannusta. 

Itse olen kuitenkin shoppaillut Zadaasta paljon esimerkiksi kenkiä ja laukkuja joiden kohdalla uutuudet tuleekin tarkastettua lähes päivittäin. Tuotteiden toimitus sujuu näppärästi Matkahuollon kautta edullisella Zadaa-paketilla, joka maksetaan ostoksia tehdessä. (samalta myyjältä voi tietenkin ostaa kerralla useita tuotteita yksillä toimituskuluilla!)

Mutta mitä kokoihin tulee, niin minulla on myynnissä vaatteita koissa 44-50 ja kenkien koot ovat 37-38. Olen parhaani mukaan yrittänyt kirjoittaa tuotteisiin myös jotain mittatietoja, ainakin alaosissa vyötärön ympäryksen ja yläosissa kainalo-kainalo -mitan. Ja tuotteen kohdalla voi aina laittaa kysymyksen, jos haluaa jotain lisätietoja.

Oma putiikkini avautuu Zadaassa huomenna 2.5. ja olen tähän mennessä ehtinyt naputella myyntiin reilut parikymmentä tuotetta. Lisää on kuitenkin tämän viikon aikana tulossa, joten kannattaa käydä vilkuilemassa valikoimaa useammankin kerran.

Kollaasissa näkyvistä kuvista myynnissä punainen ja musta pitsimekko, keltainen bleiseri, keinonahkahousut, farkkuhame, pitsipusero ja kuvioitu meshpaita. Myös postauksen aiemmassa kuvassa näkyvät oranssi nahkaclutch ja kimaltavat korkosandaalit ovat jo tyrkyllä.

Viikon edetessä tulossa vielä lähes iskemättömiä farkkuja, farkkushortsit, pari takkia, Neulomon mekko ja nuo keltaisen bleiserin kuvassa näkyvät leopardinilkkurit ja paljon paljon muuta. Pari kassillista tuossa vielä odottaa kuvaamista. Eli pidä mun putiikkia silmällä, jos olet jotakuinkin kokoiseni!

Himottavia tuotteita voi tallentaa omaan profiiliin klikkaamalla sydäntä. Silloin saat heti ilmoituksen, jos myyjä laskee tuotteen hintaa. Kannattaa siis jäädä kytikselle, jos jonkun hinta tuntuu vielä liian korkealle. Mutta jos jonkin jutun todellakin haluaa, pitää se napata ennen kuin kukaan muu ehtii.

Zadaahan kirjaudutaan omilla FB-tunnuksilla. Kun olet sovelluksessa sisällä löydät minun putiikkini klikkaamalla itsesi silmäkuvakkeesta Discover -sivulle. Siellä pitäisi huomenna olla ihan näkyvä banneri meikäläisen kuvalla, joka vie minun myyntisivulleni.

Jos siis mun vaatteet kiinnostaa, niin lataa Zadaa nyt illalla jo valmiiksi, niin olet huomenna valmis ostoksille! (AppStore ja GooglePlay)

 


7 Comments
 • Alissa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Uuuuuuu, kiitos vinkistä!! Rekkasin itteni ja tuun huomenna hoodeille!!

 • Minnea
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oioi, mitä houkutuksia! Mitään en saisi ostaa, kun omakin vaatekaappi kaipaa siistimistä…jos ihan pikkuisen kurkkaisin…

 • Iina / MouMou
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  MIKSI sä myyt noi kimallekengät?! :O <3

 • Pirkko / Meriharakka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Piti yrittää tsekata, mutten ainakaan vielä onnistunut Zadaasta löytämään Sinua – ja ilmeisesti siellä ei ole muuta tapaa hakea kuin selata suomalaisia myyjiä?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Avaavat putiikin varmaan tuoss puolen päivän kieppeillä, ei siis ollut vielä livenä.

 • Ei-Leen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihanat nuo kimallekengät, huoh, mutta eivät vaan mahdu isoon jalkaani! Sain muuten Zadaasta vastauksen, että kesällä tulee mahdolliseksi kirjautua myös ilman FB-tunnuksia 🙂

  t. Ei-Leen / Hempeät hepeneet

  • Vierailija
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Hyvähyvä! 🙂 Minäkään en Zadaata käytä ennenkuin jokin muukin tapa kuin FB kirjautua löytyy. Mielenkiintoista myytävää Veeralla!

Post A Comment