Jostain syystä viime vuoden PING-asukuvat olivat jääneet julkaisematta

Ensi viikolla on luvassa yksi kevään odotetuimmista päivistä, kun Hotelli Clarion täyttyy vaikuttajamarkkinoinnin parissa puuhaavista ihmisistä. PING Helsinki -festival kerää yhteen satoja bloggaajia, tubettajia sun muita somevaikuttajia sekä vaikuttajamarkkinoinnista kiinnostuneita yritysmaailman edustajia.

Olen itse osallistunut Pingiin joka kerta sen nelivuotisen historian aikana ja tapahtuma on aina ollut hurjan inspiroiva niin puhujien puolesta, mutta erityisesti yhteen kokoontuvan huikean jengin vuoksi. Luvassa on siis jälleen ahkeraa verkostoitumista, kokemusten vaihtoa ja ehkä vähän skumppaa.

Aloin tässä PING-meininkeihin pikkuhiljaa valmistautuessa kaivelemaan viime vuotisia kuvia ja hokasin heti kuvakansioon päästyäni, että ”höh, mullahan on jäänyt sen päivän asukuvat kokonaan julkaisematta”. Tarkempi perehtyminen paljasti kyllä hyvin selkeästi miksi näin oli päässyt käymään. Tulevan PINGIN kunniaksi siis huikea galleria viime vuoden festariasukuvista. Turhaan sitä nyt näin loistavia otoksia arkistoissa panttaamaan!

Mutta hei, vaikken näihin ruutuihin ikuistunutkaan ihan valokuvauksellisimpana itsenäni, niin täytyy sanoa, että asu oli kyllä varsin loistava pitkään festaripäivään. Joustava haalari ja supermukavat korkkarit veivät mua hienosti koko aamukasista alkaneen ja puolille öin omalla kohdallani kestäneen tapahtuman läpi. En kovin monia korkkareita keksi, joilla jaksaisin veivata noin pitkän päivän, mutta Wonderseilla onnistuu!

haalari – Asos / kengät- Wonders / laukku – Global Essentials

Ensi tiistaiksi pitäisi siis keksiä joku yhtä hyvin menossa mukana pysyvä ja toimiva asu. Harkinnassa on edellisessä postauksessa nähty Piecesin liljamekko. Saattaa hyvinkin olla, että meitä nähdään Clarionissa pari vähän saman oloista muijaa, sillä kävin eilen hankkimassa saman mekon myös bloggaajakollegalleni Nuorgamin Emmille hänen kovasti kuvieni perusteella ihastuttuaan. Meitä kahtahan on jokusen kerran somekuvien perusteella sotkettu toisiimme, joten katsotaan miten kaksosiksi onnistumme laittautumaan! 😀

Kiva asun lisäksi voisin toki koittaa ottaa tällä kertaa mukaan vähän kuvauksellisemman naamankin. (Tai siis, sama naama se on, mutta jos sadasosasekunnin verran keskittymiskykyä jostain etsis.. ) Mutta toisaalta, hyvät hetket ja hauskanpitohan eivät ole kiinni hyvästä naamapäivästä ja näteistä kuvista. Ne ovat kiinni kivasta miljööstä, mielenkiintoisesta ohjelmasta ja ennenkaikkea loistavasta seurasta. Ja PINGissä on luvassa kyllä kaikkea tuota.

Kun on oikein hauskaa, ei ole aikaa miettiä miltä tässä oikein näytetään. Sitä vaan nauraa silmät sikkuralla ja ikenet paistaen ja selittää kavereille juttuja kaksoisleuat hölskyen. Siihen pyritään PING-huumassa tälläkin kertaa! 

Pakkauslistalle ihan ekana kirjoitin kuitenkin, että UIKKARIT! Clarionin ihana katolla sijaitseva uima-allas on nimittäin käytävä kokemassa taas kerran. Lisään listalle nyt Lilja-mekon, mukavat kengät ja läjän käyntikortteja, sillä verkostoitumaanhan sinne mennään. 

Kun fiilis on viime aikoina ollut vähän mitä on, on erityisen tärkeää, että on jotain kivaa mitä odottaa. Onneksi siis tulee PING!

PS. Tähän sopii jälleen muistutus, että Huonoon valokuvaan ei kuole!

 


5 Comments
  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Olipa hauska postaus 🙈

  • Maijjja
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    😂👍🏻

  • Lottaa
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Voi Veera, sä annat ihan sairaan hyvää esimerkkiä. Sun asenteesta voi kyllä ammentaa oppia ihan kaikki.

    Ja aivan järisyttävän komeat kuvat 😀

  • Terkkuja Kainuusta
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Veera oot huippu :))

Post A Comment