Kesävaatepaniikki!!!

Siis eihän siitä ole montaakaan viikkoa, kun vasta mietin, että mitäs vaatteita ja kenkiä sitä kaivelisi kapeista talvikamppeiden tilalle. Intoilin nahkarotsista, bomberista ja tennareista. Ja tänään sitten ihan puskista rikottiinkin jo helleraja! Porissa mitattiin tänään huimat 25,1 astetta.

Että eihän mun garderoobi pysy nyt yhtään tässä tahdissa. Mulla siis talvitakit edelleen roikkuu naulakossa ja villahuivit pursuilevat eteisen hyllyiltä. Kiskoin tänään päälle mustan trikoohaalarin ja tennarit ja meinasin läkähtyä.

Piti siis nopeasti selata menneiden kesien asukuvia, jotta tiedän mitä seuraavaksi etsiä kaappien kätköistä. Tosin sitten kun vihdoin kaikki kesäsandaalini jostain tavoitan, niin tämä hyvällä tuurilla kolme päivää kestävä Suomen kesä on varmaan jo ohi.

Mutta ainakin nämä menneiden kesien suosikkijutut pääsevät käyttöön tänäkin vuonna:

Kesä on turbaanien sun muiden huiviviritelmien aikaa. Aion ehdottomasti jälleen kunnostautua tämän asusteen käytössä!

Työajan ulkopuolella käytetyimmät kesäkenkäni ovat jo monen vuoden ajan olleet Crocsin nilkkaremmilliset kiilakorkosandaalit. Nuo nahkaiset Leigh Ann -wedget aion syöksyä hakemaan varastosta heti tämän postauksen kirjoitettuani!

Tuo valkoinen neulemekkokin näyttää edelleen silmääni tosi kivalta. Ja hitsi, mullako on tuollaiset punaiset kiilakorkosandaalitkin? 😀

Ei ole kesää ilman rentoja maksimekkoja. Näitä ”yöpaitoja” minulta löytyy tämän sinisen lisäksi ainakin musta. Ja tässäkin kuvassa jalassa on Crocsit!

Tuo oranssin punainen Your Facen mekko jäi viime kesänä aika vähälle käytölle, mutta nyt mulla on vaihteeksi taas punaisempi olo. Ehkä tätä nähdään päälläni siis useammin. 

Mietin jo viime kesän lopulla, että onkohan noista henkkamaukan ikivanhoista sandaaleista enää lainkaan eläjäksi. Kestäisivätpä vielä yhden kesän!

Jos vapaalla tassuttelen mieluiten sandaaleissa, niin tulen tänäkin kesänä viettämään työpäiväni enimmäkseen OTZ Shoesin espadrilloissa. Täydellistä mukavuutta pitkiinkin päiviin.

Olen enemmän mekko- kuin shortsi-ihminen, mutta nämä pellavashortsit ovat kyllä kiva hellepäivän vaate todella lyhyestä mitastaan huolimatta. 

Ja sitten kun ei ole helle (eli 99,9% kesästä), pitää muistaa kaikki kivat haalarit!

Eli ei tässä kai sittenkään tarvitse panikoida. Eiköhän mulla jotain päällepantavaa ole kesäsäihinkin. 

Mites siellä ruudun toisella puolen menee, joko on bikinit ja hellemekot kaivettu esiin?


Tags:
2 Comments
  • juttaheikkine
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tuo sininen maksimekko-huivi-turbaani-asu on kyllä yliveto. Ja toi mustavalkoinen haalari! Apua! Mistä se on? 😍

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Se on Nanson haalari parin kesän takaa

Post A Comment