Kosmetiikkatuotteet, jotka eivät ehdi kaappiin saakka

Ihan kuin kulloisetkin suosikkivaatteet tunnistaa helpoiten siitä, että ne eivät koskaan ehdi kaappiin, vaan pääsevät päälle heti pyykkinarulta, niin kosmetiikan kohdalla homma toimii aivan samoin.

Koitan järjestellä törpöt ja purnukat aina tasaisin väliajoin kylppärin hyllyihin, mutta hyvin nopeasti sieltä valuu se päivittäin käytettyjen tuotteiden muodostama joukkue notkumaan siihen lavuaarin ympärille.

Tällä hetkellä ihan siinä käden ulottuvilla viihtyy mm. nämä kuvan kahdeksan purnukkaa. 

1. IdHairin Belonger hiuslakka hurmaa erityisesti karkkimaisella tuoksullaan, mutta se on myös todella toimivaa tavaraa hiusten kiinnitykseen. Hiuskiinne on voimakas, mutta jättää hiukset silti kepeiksi. Tätä aion ostaa lisää!

2. Viimeisen viikon ajan ehkäpä tärkein kosmetiikkatuotteeni on ollut aurinkosuoja. Vaalea ihoni on melko herkästi palavaa sorttia ja kokemusta on mm. vesikelloille kärynneistä hartioista. Että josko sitä jo nykyään osais pitää ittestään parempaa huolta!

Viime päivinä olen turvautunut suojakertoimeen 50 ja todennut Be3:n aurinkosuijasuihkeen* ihanan nopeasti imeytyväksi tuotteeksi. Vihaan sitä normirasvojen jättämää lähmäistä fiilistä, joten tämä kuivaöljy on todellakin mieleeni. Löytyy myös pienemmillä suojakertoimilla.

3. Kuivashampoo on yksi kaltaiseni laiskan tukanpesijän parhaista ystävistä. Tämän hetken suosikki on taipuisille hiuksille tarkoitettu Schwarzkopfin Mad About Waves -sarjan kuivashampoo*. Raikastaa hiukset ja tuo tyveen ilmavuutta herätellen laineikkuutta uudelleen henkiin.

4. Koska aamut ovat mielestäni ihmiselämän tympeintä aikaa, rakastan kaikkia tuotteita, jotka saavat päivän ekat hetket tuntumaan edes hieman siedettävämmiltä. Yksi sellainen on Lumene Valo heleyttävä ja kosteuttava kasvosuihke. 

Suihketta voi lisätä päivän mittaan myös meikin päälle virkistämään ihoa, mutta itse olen käyttänyt sitä enimmäkseen vain aamuisin puhdistetulle iholle raikkaan fiiliksen tuovana aamun herättelijänä ennen kosteusvoiteen lisäämistä. Ainakin siihen se toimii ihanasti.

5. Iltaisin suosikkikosteuttajiini puolestaan kuuluu Lumenen Lähde tehokosteuttava seerumi*. Talven jäljiltä ihoni on oikein huutanut kaiken kosteuttavan perään ja tämä tuote mm. koivunmahlaa ja hyaluronihappoa sisältävä seerumi on tuntunut loistavalta vastaukselta tuohon huutoon. Hyvin kepeän, jopa vesimäisen koostumuksensa ansiosta tuote on todella riittoisaa ja imeytyy ihoon nopeasti. 

6. En edelleenkään ole kovinkaan ahkera hiusten harjaaja. Joten silloin harvoin, kun siihen puuhaan ryhdyn, tarvitsen apua takkujen setvimiseen. Biozellin kosteuttava ja kiiltoa antana Aina hoito- ja selvityssuihkeen avulla pidempäänkin muhineet takut oikenevat kivuttomasti ja repimättä.

7. Bonacuren Hyaluronic Moisture Kick BB Hydra Pearl* (hitto mikä nimihirviö..) -hoitovoide kiinnitti huomioni geelimäisellä ”helmiä” sisältävällä koostumuksellaan. Jostain syystä tuollaiset tuotteet kiehtovat minua kovasti. Pyyhekuiviin hiuksiin jätettävä kuiville hiuksille tarkoitettu hoitovoide palauttaa hiuksiin kiiltoa ja se suojaa myös mm. föönaamisen lämmöltä. Kuivat latvani tykkäävät.

8. Puhdistan kasvoni mieluiten hellävaraisilla vaahtoavilla tuotteilla. Acon Rebalancing cleansing foam* poistaa meikit kasvoilta tehokkaasti, mutta jättää ihon miellyttävän tuntoiseksi eikä tippaakaan kiristäväksi. 

– tähdellä* merkityt tuotteet saatu-


Tags:
2 Comments
 • Nineka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nyt on pakko kysyä, että mistä olet löytäny ”mad about waves” – sarjaa? Ite asun Kuopiossa, eikä tässä tuppukylässä ole sitä tarjolla nähtävästi MISSÄÄN.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Omani olen saanut pr-toimistolta testiin. Eli vastauksestani ei ole yhtään mitään apua. :/

Post A Comment