Maksimekkovinkki ja kiireviikon kuulumisia

Huh, tää viikko tuntuu aivan sietämättömän pitkältä ja menossa on laskujeni mukaan vasta keskiviikko. Fiilis johtunee siitä, että mulla on lähes epätavallisen paljon töitä tällä viikolla. Maanantai ja tiistai tuli suhattua ees takaisin pitkin Poria keikalta toiselle, tämä ja huominen kuluu Helsingissä muutamien tapaamisten merkeissä, perjantaina on taas monta kuvauskeikkaa ja lauantaina mallikeikka Tampereella.

Harvoin mulla sattuu näin paljon omia lehtikuvauskeikkoja samalle viikolle kuin nyt. Ja jossain välissä pitäisi kaikki otetut kuvat vielä tehdäkin. Se joku väli taitaa olla nyt tänä iltana ja sitten sunnuntaina.

Mutta tosi kiva, että riittää hommia. Voi sitten huoletta pitää heinäkuussa muutaman viikon ihan oikeasti lomaa, kun tää loppukevätkin onkin osoittautunut rahallisesti arvioitani paremmaksi. Kun tekee maltilliset tavoitteet, on helpompi yllättyä positiivisesti. Sillä ajatuksella on nyt nämä yrittäjyyden ekat kahdeksan kuukautta menty. Perus pessimisti ei pety -meininki siis. 😀

Kaikki kivat hotellit olivat tulevalle yölle ihan hirveän hintaisia, Omena-hotsku täynnä ja kavereitakaan en jaksanut majoituspyynnöillä vaivata, joten nappasin pitkästä aikaa Airbnb-kämpän tätä yhden yön Helsinki-visiittiäni varten.

Totesin heti oikeaan osoitteeseen päästyäni, että asuapa itse tällaisessa talossa, jonka sisäpiha tarjoilee sata ja yksi erilaista asukuvauslokaatiota. Tässä ison vehreän pihan ympärillä on monta eri väristä taloa ja kivan näköisiä porttikongeja ja portaikkoja. Rakastan tällaisia vanhoja taloja!

Olisi ylipäätään kiva asua joskus vähän aikaa täällä Helsingissä. Käyn täällä vähän väliä, mutta aina on niin aikataulutettu meininki, että jään usein miettimään, että olisi kiva ehtiä viettämään täällä enemmän aikaa. Vaikka yhden kesän joskus.

Jos vaikka jonkun muutaman kuukauden duunipestin täältä löytäisi, niin sitten voisi käydä vähän aikaa leikkimässä Helsinki-elämää. Ikään kuin lähtis vähäks aikaa vaihto-oppilaaksi. 😀

mekko – Evans, Zalando / farkkutakki – Junarose (saatu) / sandaalit – Crocs / laukku – Rebecca Minkoff  / aurinkolasit – Le Specs / korvikset – Viaminnet (saatu)

Edellinen viininpunainen trikoomaksimekkoni oli muutaman kesän käytön jäljiltä jo niin nyppyinen, että tilasin Zalandolta uuden. Näille yksinkertaisille yöpaidoille on nimittäin kokemukseni mukaan todella paljon käyttöä kesäisin. Mukava viskoositrikoinen mekko on merkkiä Evans, ja sitä on saatavilla myös tummansinisenä. Koot 44-54/56. Itselläni koko 46, eli reilua mitoitusta! 

Farkkutakkia ei kyllä tänään oikeastaan tarvinnut, mutta en nyt ihan ilman takkia uskaltautunut reissuun lähteä. Ihan tasan tätä samaa farkkurotsia ei Junaroselta taida enää tänä kesänä löytyä, mutta hieman eri sävyssä ja eri pesuilla löytyy kyllä muutamakin eri vaihtoehto. Kannattaa siis tsekata Junarosen valikoima, jos on pluskoon farkkutakki etsinnässä. 

Mut nyt mä kyllä alan luukuttamaan Amorphiksen tuoretta kiekkoa ja toivon kunnon örinäbiisien motivoivan mua kuvankäsittelypuuhissa. 

Huomenna onneks vuorossa vähän kivaa ja relaakin töiden lomaan. Mennään nimittäin Einon kanssa katsastamaan Kansallismuseon Barbie-näyttely. Ihan mahtavaa!


Tags:
,
No Comments

Post A Comment