Sama mekko arkeen ja juhlaan

Lupasin tästä Evansin pilkkumekosta kuvat myös toisilla asusteilla ja tässäpä ne nyt olisi. Aiemmassa postauksessa mekko oli siis arkikäytössä kiilakorkosandaalien ja ison kasin kanssa, mutta testasin samana päivänä myös tällaista hieman juhlavampaa versiota.

Korkkarit jalkaan, juhlava pikkulaukku käteen ja korvikset vaihtoon, niin samalla mekolla voisi hyvin suunnata myös monenlaisiin kesäkemuihin.

mekko – Evans, Zalando / kengät – Marks & Spencer / laukku – vintage / korvikset – KappAlh (saatu)

Nilkkaremmilliset korkokengät sopivat mielestäni loistavasti mekon tyyliin. Minulta löytyisi samat kengät myös mustana, mutta vihreät ovat mustan mekon kanssa mielenkiintoisemmat ja toimivat hyvänä katseenvangitsijana.

Noita korkkareita on vielä saatavana ainakin Marks & Spencerin britti-verkkokaupasta. Ja ei ole montaa viikkoa kun bongasin niitä vielä Helsingin myymälän hyllystäkin. Ovat tukevan korkonsa vuoksi loistavat kemukengät, joten suositus.

Tosin paljaaseen jalkaan etenkin kesäkuumalla nämä on vähän ikävät keinonahkasisuksensa vuoksi. Itsellä on kuitenkin yleensä juhlissa sukkahousut, joten silloin pärjää hienosti näilläkin kengillä. 

KappAhlin korviksien helmipallot mukailevat hauskasti mekon kuosia.

Tykkään mekosta ja etenkin tästä vihreillä kengillä piristetystä kokonaisuudesta ihan valtavasti. Fiilis on todella naisellinen ja nätti! 

Mekko löytyy siis Zalandolta ja itselläni on koko 18(46), kun useimmiten käytän vaatekokoja 48 tai 50.


Tags:
2 Comments
  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kiva mekko ja upea kokonaisuus! Tykkään. Mitenkäs mekon materiaali? Taitaa olla keinokuitua, hiostaako?

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Juu, polyesteritrikootahan tuo on. Mutta en kokenut mitenkään hiostavaksi vaikka oli päällä ihan lämpöisen päivän iltana.

Post A Comment