Pörröpäisestä näppynaamasta hehkeäksi glamour-kaunottareksi!

-Kuvaus ja kuvissa näkyvät vaatteet ja asusteet saatu-

Tämän näköisenä, tukka pörrössä ja naama kukkien ja hikisenä tuntien bussimatkan jäljiltä saavuin valokuvaaja Linda Lipposen studiolle Helsinkiin eräänä toukokuisena maanantaina. Linda on etenkin pin up -kuvauksiin erikoistunut valokuvaaja, joka myös stailaa, meikkaa ja tekee kampauksia. Hän pyysi minut pieneen muutosleikkiin ja olin tietenkin heti innolla mukana. 

Rakastan olla meikattavana ja laitettavana ja minusta on myös mahtavaa toisinaan päästä jonkun toisen ammattilaisen kuvattavaksi. Vaikka kuvaan itse itseäni paljon ja ohjaan itse työssäni ihmisiä kameran edessä, on kuitenkin itse toisen kuvattavana ja ohjattavana oleminen aina todella kiinnostavaa ja opettavaista. 

Olin etukäteen kertonut Lindalle muutamia muutamia suosikkejani hänen aiemmista pin up -kuvistaan, mutta jätin silti kaikki päätökset lookeista hänelle. En siis yhtään tiennyt mitä odottaa, kun kuvaukseen saavuin. Päivän aikana toteutettiin kaksi hyvin eri henkistä kuvasarjaa ja tässä postauksessa niistä ensimmäinen, dramaattinen vintagediiva, kuten itse tätä kokonaisuutta nimitin. Myöhemmin tulossa toinen melkoisesti värikkäämpi setti! 

Kyllä siitä väsyneen näköisestä pörröpäästä melkoisen glamour-henkinen bööna saatiin aikaiseksi! Tykkäsin etenkin tuosta hurmaavasta kiharakampauksesta. Mä niin meinaan harjoitella, että saisin joskus jotain tuon oloista aikaiseksi itsekin!

Toispuoleinen kampaus ja toiselle sivulle kiinnitetty hatuke hämäsivät hienosti tukkani näyttämään taas siltä kuin sitä olisi muuallakin kuin vain keskellä nuppia. 😀

Kaikki kuvissa näkyvät vaatteet ja asusteet tulivat Kemissä sijaitsevasta vaateliike Bombuksesta. Kannattaa laittaa Bombus seurantaan FB:ssä etenkin jos fiftarityyli ja pin up -henkiset vaatteet kiinnostavat. Liikkeen tuotteita nimittäin on mahdollista myös tilata fb:n kautta ja saatavilla on tosiaan kokoja myös meille plussille! 

Nämä korkkarien ihailu -kuvat on ehkä suosikkini näistä kaikista! Sopii hyvin kaltaiselleni kenkäfriikille ja näissä myös nuo pitsihihat pääsevät upeasti oikeuksiinsa. 

Kaikki vaatteet ja asusteet- Bombus / pusero – Joseph Ribkoff / hame – Miss Candy Floss / punaiset kengät – Ruby Shoo / mustavalkoiset kengät – Lola Ramona

Meikkituotteet – Karaja

Jos muuten ajattelet, että ”minusta ei saa ikinä hyviä kuvia” (näin tuhansien kuvattujen ihmisten kokemuksella, sitä mieltä tuntuu olevan moni kameran eteen joutuessaan), niin ehdottomasti suosittelen joskus suuntaamaan ammattilaisen kuvattavaksi. Kuvien kautta itsensä voi nähdä ihan uudenlaisessa valossa. 

Vaikka kuvattavana olo on itselleni hyvin tuttua, niin aina eri kuvaajien kameran edessä sitä löytää itsestään taas hieman erilaisia poseerauksia ja kuvakulmia. Pikku hiljaa toisten silmin itseään katsoessa, hyväksyy taas erilaisia kuvia itsestään myös omaan päänsisäiseen kuvastoonsa.

Itselleni esimerkiksi hymyttömät kuvat ovat sellaista mitkä useimmiten kuvia valitessa ohitan, joten mielenkiintoista katsella noita yllä olevaa kahta kuvaa. Että tuoltakin minä näytän. 

Lindan kuvattavana oli helppo olla, sillä hän ohjasi todella hyvin ja tarkasti pitäen huolen, että kaikki on kunnossa oikeanlaista nilkan ojennusta myöden. Ja lopputulos on mielestäni mahtava! Tykkään näistä kuvista todella paljon.

Tämä vanhaa Hollywood glamouria henkivä asukokonaisuus oli päivän kahdesta vaihtoehdosta ehdottomasti enemmän oikeata minua kuin se toinen. Joseph Ribkoffin pusero on päässyt käyttöön arkiasuissakin, kynähame on profiililtaan varsin tuttu ja mustan ja punaisen yhdistelmä on tuntunut omalta viimeiset 20 vuotta. Mutta odottakaapa, kun näette ne toiset kuvat! Siellä on jotain hyvin erinäköistä luvassa. 😀

 

-Kuvaus ja kuvissa käytetyt vaatteet ja asusteet saatu. Kiitos Valokuvaaja Linda Lipponen, Lifu ja Bombus


Tags:
10 Comments
 • Sofia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oot kyllä ihan super upea ja inspiroiva mimmi, kiitos siitä! Ja tosi hienoja valokuvia 🙂 Oon itekkin miettinyt, että pitäis tosissaan mennä ammattilaisen kuvattavaksi! Ei oo mitään isompaa syytä, mutta olisi kiva sitten vanhana katsella että tuoltako minä nuorena ja hehkeänä näytin 😀 

 • Anja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kerrassaan upea olet ja hyvä naisenmalli meille,me kaikki ei olla hoikkia!

 • atomi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Jäin niin miettimään tuota yhtä sun lausetta eli että rupeaa pikkuhiljaa hyväksymään tiettyjä erinäköisiä kuvia möyös sinne päänsisäiseen kuvastoon. Itselleni on muodostunut tietty valokuvahymy enkä tykkää vakavista kuvistani koska näytän niissä mielestäni vanhemmalta ja kasvoni leveämmiltä. Silti minun ei tarvitse kulkea smaili päällä ihmisten ilmoilla vaikka kaikki näkevät vanhemmat ja leveämmät kasvoni…Olen myös heittänyt omasta mielestäni rumat kuvatpois ja olen antanut tyttärienikin valita omista otoksistani ne heidän kuvansa, joista he itse tykkäävät. Usein mielipiteemme eroavat siitä, mikä on kenestäkin hyvä kuva. Jostain syystä se päänsisäinen kuvasto on aika vaikeasti muutettavissa.
  Nuo sinun kuvasi ovat hienoja, korkkarinihailijat ovat minunkin suosikkini. Kun on tottunut blogissasi sinun omakuvaustyyliisi, ovat kuvat todella erilaisia. Jotenkin aikuismaisia näin taviskatselijan silmin, koska omat asukuvasi ovat tyttömäisempiä. Mutta todella hyvin sai kuvaaja sisäisen glamourkissasi kehräämään!

 • Orvokki
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aivan loistavaa! Kiitos taas.

 • Hanna63
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siis Veera – voi Veera, sä oot niiiiiiiiiiiiiiiin IHANA!!!!!!!! <3

 • Elma
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Herrajumala kuinka upea sä olet!

  – Elma –

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  OMG mikä kuumapallo!

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tosi kiva meikki sopii!!

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Upeita kuvia. Kaunis sinä!

  Kapteenska

 • Ei-Leen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Näytät todella upealta! Oi, rakastan Lola Ramonan kenkiä, ne ovat niin upeita. Tosin ne pitää aina sovittaa kunnolla, jotkut ovat minulle liian jäykkiä jalkaan. Mutta ne ovat täyttä nahkaa sisäpohjia myöten, mikä on minulle tosi tärkeää. Ja jos ne ovat hyvät, ne ovat superhyvät jalkaan. Aina kun oli mahdollista vetää korkkarisaappaat jalkaan, kuljin viime talvena Lola Ramonan saappaissani. Yhtään eivät jalat väsyneet, vaan ne olivat täydelliset. Ja yhtä tärkeää on ulkomuoto: niissä on hauskat raitakorot 🙂

Post A Comment