Tällaisessa asussa ei minua ole ennen nähty! Pin up kuvausten toinen kokonaisuus oli värikäs ja leikkisä

-Kuvaus ja vaatteet saatu-

No nyt on kuulkaa kuvissa melkoisen freesi ja pirtsakka neiti kesäheinä! Ihan en just nyt peiliin katsoessa uskoisi, että siellä näkyvä kuvajainen on ihan sama mimmi kuin näissä toukokuisissa Linda Lipposen ikuistamissa kuvissa. Mutta tässä sohvanpohjalle homehtuneessa mössöfiiliksessä on piristävää katsella näitä. 

Linda loihti minulle kuvauspäivänä kaksi hyvin erilaista tyyliä. Kurkkaa tummempisävyinen kuvasarja TÄÄLTÄ. 

Mustaa ja punaista yhdistellyt asu kotelohameineen oli vielä suht tutuntuntoinen, mutta tämä kellohelmainen pirteä pin up look oli itselleni jotain ihan uutta. Tällaisessa leningissä minua ei todellakaan ole koskaan nähty.

mekko – Collectif, Bombus / kengät – Lola Ramona, Bombus / tyllihame, hiuskoristeet ja muu rekvisiitta lainassa kuvaajalta

Lindan kokoelmista löytyi paljon hauskaa rekvisiittaa kuvissa hyödynnettäväksi. Päädyttiin sitten pinkin flamingon kanssa piknikille lueskelemaan Uusi Nainen -lehteä vuodelta -59. Tykkään tästä kuvasta ihan erityisesti sen leikkisän tunnelman ja taustan ja rekvisiitan muodostaman värimaailman vuoksi.

Vaikka kenkäfriikki olenkin, niin Lola Ramona on kenkämerkkinä sellainen, josta minulla ei ollut aiemmin mitään omaa kokemusta. Monen olen merkkiä kyllä kuullut kehuvan ja se on tuttu kollega Nelliinan blogista. Mustavalkoiset rusettiavokkaat sopivat lestiltään hyvin myös omaan semileveään jalkaani ja se ilahdutti. Saa nähdä millaiseen asuun osaisin nämä itse yhdistää.. ainakin pitsisen pikkumustan kanssa voisin ne nähdä.

meikkituotteet – Karaja Finland

Tässäkin lookissa Linda taikoi hienosti peittoon sen tosiasian, että hiusmallini ei oikein tue menneiden vuosikymmenien naisellista tyyliä. Sifonkihuivi, siihen kiinnitetyt isot kukat ja juuri oikein asetellut kiharat muodostavat täydellisesti kuvien henkeen sopivan kauniin kampauksen. Hiusten kihartamisen lisäksi mun on ehdottomasti lisättävä opeteltavien taitojen listalle myös tekoripsien liimaaminen! 

Sylissä flamingo ja mekossa läjä tukaaneja ja papukaijoja, melkoinen tirppojen tulva siis. Mutta onhan tuo mekon kuosi nyt ihan todella hymyilyttävä! 

Puuvillakankainen mekko on merkiltään Collectif ja sain sen, kuten muutkin kuvausten vaatteet, Bombus-vaateliikkeestä. Merkin mekkoja on saatavilla päälläni olevaan UK22 kokoon saakka. 

Tällaiset kuvaussessiot, joissa kuvattavalle tehdään ammattilaisen toimesta myös ns. muodonmuutos huolellisen kampauksen ja meikin myötä, toimivat usein hyvänä itsetunnon kohotuksena. Monella kun on pään sisään jumiutunut ajatus, että ”ei minusta saa hyviä kuvia” ja oma arkinen olemus tuntuu tavalla tai toisella huonolta. 

Olen itsekin kuvaajana saanut monia kertoja olla todistamassa kuinka kuvattava on yllättynyt positiivisesti nähtyään itsensä ikään kuin jonkun toisen silmin. ”Olenko tuo todella minä? Minähän näytän hyvältä!”, onkin usein kuvauksissa kuultu hämmästely. 

Vaikka itselleni on vuosien itse itseni kuvaamisen (ja muidenkin kuvattavana olemisen) kautta kameran edessä oleminen varsin tuttua, ja itsetuntoni on ulkonäön osalta ihan kunnossa, niin siltikin nämä tyylileikittelyt ja huikeat kuvat onnistuivat toimimaan kohottavana kokemuksena. Sain siis itsekin hieman hämmästyneenä todeta, että onko säteilevä mimmi kuvissa todellakin minä kokonaisuuksien ollessa jotain niin normaalista itsestäni poikkeavaa. 

En todellakaan haluaisi ja jaksaisi olla joka ikinen päivä noin laittautunut. Tykkään naamastani myös luonnollisemmassa tilassa, mutta on ihanaa aina välillä nähdä peilistä ja kuvista tuollainen räpsyripsillä, laitetulla tukalla ja virheettömällä meikillä kohotettu versio itsestä. Että vau, tältäkin mä voin toisinaan näyttää! 

Näitä kuvia katsellessa tulikin nyt sellainen olo, että pitäisköhän pitkästä aikaa oikein pistää taas vähän meikkiä naamaan. Tässä on koko viikko mennyt niin työ-/sohvamoodissa, että ei ole kyllä tullut laittauduttua. Mut nyt vois sunnuntain kunniaksi vähän maalata väriä kasvoille. 

Mikäli mieltäkohottava kuvaussessio Lindan kanssa kiinnostaa, niin häneen saa yhteyden hintatietoja ym tiimoilta esimerkiksi Lifu-facebooksivun kautta.

Kuvien vaatteet puolestaan löytyvät Bombuksen myymälästä Kemistä ja myös tilaaminen onnistuu fb-sivuilta yhteyttä ottamalla.

Kumpi kuvauksissa toteutettu look ja kuvat olivat enemmän mieleesi, tämän postauksen värikäs tirppa -kokonaisuus vai tämä tumma diivamaisempi kokonaisuus?

 

-Kuvaus ja vaatteet saatu-


Tags:
14 Comments
 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihanat kuvat! Olet niin nättinä😊

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei, paras kokonaisuus oli ehdottomasti tämän blogikirjoituksen asukokonaisuus. Todella hyvin sopi sinulle!

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Värikäs tirppa! Tuo mekko sopii sulle täydellisesti.

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ehdottomasti nämä tirppakuvat. Ihanaa nähdä sut ”väreissä”.

 • Alissa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voi että miten oot kaunis ja ihanan, aurinkoisen ja kesäisen näköinen näissä kuvissa!! Tykkään tästä lookista enemmän 🙂

 • anja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Niin kaunis olet,tykkäsin todella tuosta värikkäästä

 • Tuulia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mäkin pidän enemmän näistä kuvista – aivan uskomattoman ihania!

 • Pinnia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Härregood mikä friidu!! Punamusta asu on mieluisampi, mutta tämä on ihanan raikas kesäinen.

 • PäiviS
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Jestas kun olet kaunis. Tämä värikäs asukokonaisuun on minun mieleeni

 • FruG
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  WOW, ja vielä kerran WOW!

 • Mariina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Huippuihana asu ja hehkeä lady! Vaikka lahjakas kuvaaja on avain onnistumiseen, kyllä upea malli tekee lopulta kuvista Kuvat!
  Olet erittäin kuvauksellinen. Ja asu on oikea karkki!

 • 50-lukua kaipaava
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tosi kiva mekko, ja kokonaisuus, ihanan värinen huulipunakin! Tulisipa 50-luku takaisin, oijoi!

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kaunis mekko, mutta en kuitenkaan puhuisi ”neiti kesäheinästä” 😁

 • Ei-Leen / Hempeät hepeneet
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kuvina pidän oikeastaan enemmän aiemmista kuvista. Niissä leijuu sellainen arvoituksellinen 40-luvun film noir -henki, olet salaperäinen sensuelli vamppi. Asuina pidän molemmista, oikeastaan edelleen enemmän sitä mustanpuhuvasta, vaikka tämä romanttinen leninki ja värit ovatkin ennemmin omaa tyyliäni. Ehkä siksi että salaperäisyys ja seksikkyys ovat niin kaukana minusta 😄

  Mutta sinua ne pukevat!

Post A Comment