Pilkkupusero ja viimeisin diagnoosi

Jos juhannuksen löysäilyn jälkeen pelkkä rintaliivien pukeminen sai olon tuntumaan ryhdikkääksi ja pukeutuneeksi, niin tänään saman kohottavan fiiliksen toi huulipuna.

Lähes pari viikkoa on mennyt iltavuoroja tehden, joten ei ole tullut pukeuduttua juuri muuhun kuin käytännöllisiin duunivaatteisiin ja huulipunat ovat pysyneet kaapissa. Niinpä tämän päiväinen asu korkosandaaleineen ja punaisine huulineen tuntui lähes juhlavalta!

farkut – H&M / pusero – Joelle, Ellos / sandaalit – Wonders / laukku – Rebecca Minkoff / korvikset – Pramea (saatu)

Mutta olihan se ihan juhlan paikka, kun eräs ihana ystävä ajeli Poriin mua moikkaamaan. Listalla oli työasioita, mutta ehdittiin pitkän lounaan äärellä keskustella monta muutakin asiaa, ja se jos mikä teki hyvää. Ihan suht hyvän mielen päivä siis tänään. Ja se on viime aikojen valossa (haha, oisko pimeydessä paremminkin..) kuulkaa paljon se.

Lääkäri kirjasi tiistaina paperiin koodin f 33.9. (määrittämätön toistuva masennus.) Tästä lisää ehkä, jos tulee sopiva kirjoitusfiilis.

Jos pusero näyttää jonkun silmään tutulta, niin se on samaa sarjaa kuin juhannuksen toiveasussa nähty mekko. Rento pilkullinen pusero on viileää viskoosia ja malliltaan ihanan naisellinen. Tykästyin kovasti.

Meidän telkkari on ollut sillä tavalla rikki viime aikoina, ettei sieltä ole tullut viime aikoina muuta kuin jalkapalloa. Mutta tänään sieltä tulee Criminal Minds! Johtunee ehkä siitä, että talouden toinen tyyppi älysi lähteä baariin sitä potkupalloa tuijottamaan.

Minäkin jaksan kiinnostua katsomaan pelejä sitten, kun on enää muutama paras joukkue jäljellä, mutta tää parin viikon putki alkulohkoja pari peliä /ilta -tahdilla on kyllä vähän tympinyt.  Mut hei, kerran neljässä vuodessa vaan! 


Tags:
,
12 Comments
 • Trop
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana paita! Mitä kokoa toi sun on?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Koko 50, mut oli kyllä liioittelua, olisin voinut ottaa pienemmän sillä toi on tosi rento malliltaan. 

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Täällä toinen samalla diagnoosilla.😉 Mut nyt kun lääkitys kohillaan niin viimeksi ollut saikulla masennuksen takia alkuvuodesta. Monet naureskelevat et ”sulla mitään masista ole kun oot aina niin iloinen”. Totta on et olen usein iloinen ja nauravainen mut näkisivät välillä mun pään sisään!😬 Toiset syö sydänlääkkeitä, mä mielialalääkkeitä. Piste.
  Tsemppiä ja kiitos et oot olemassa! 👍🙌

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Niinpä, eihän masennus tarkoita aina sitä, etteikö onnistuisi vetämään hymyä naamalle tarvittaessa. Suu voi hymyillä vaikka sisällä on mustaa.

 • Mkj
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Jos vaivaan on lääke, sitä kannattaa syödä. Edellisen vierailijan kommenttin kompaten. Itsellä ahdistusta joka ei suostu lähtemään vaikka alkusyy on ollu ja menny. Joten, näillä mennään! Välillä masentaa, välillä ahistaa, välillä on hyvä kausi joka antaa voimaa! Tsemppiä ja virtuaalista vertaistukia sinneppäin!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Jep, nyt onkin annosta taas nostettu. Olis pitänyt älytä tehdä se jo aiemmin. Toivotaan, et tää lähtis nyt auttamaan.

 • Choux
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tsemppiä ja virtuaalivertaistukea myös täältä. Samalla diagnoosilla mennään myös täällä ja minkäs teet. Mä syön mieluummin lääkkeitä kuin makaan toimintakyvyttömänä sängyn pohjalla. Se on kaikista kamalinta mitä tiedän. Samalla tiedän, että juuri sen takia syön lääkkeitä, että pelkään niin paljon, että mitä tapahtuu, jos en syö niitä, vaikkakin mulla on jo pidempään ollut sellainen olo, että ei ne lääkkeet auta yhtään mihinkään. Mutta kun ei tiedä mitä elämä ilman niitä olisi. Mä olen masennustaipaleeni aikana oppinut, että on tärkeää pitää kiinni perusasioista eli nukkua hyvin ja riittävästi, syödä sekä urheilla säännöllisesti ja välttää liikaa alkoholin käyttöä. Sä olet Veera IHANA. Hyvää kesää kaikesta huolimatta. <3

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   No mä ainakin nukun riittävästi. 😀

   Mut pitäis saada kyllä noi syömiset ja liikkumiset jotenkin järkeväksi. Nyt mennyt syöminen ihan surkeeksi viime viikkoina. :/ 

 • Mermar
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei, kiitos sinun kolttukuviesi, uskaltauduin tilaamaan netistä mekon. En ole yli kymmeneen vuoteen pistänyt hametta päälleni, koska kaupoista en ole löytänyt sopivaa
  Nyt löytyi, vieläpä netistä Junarosen musta-puna-valkoinen kietaisumallinen kukkamekko rimspsuilla, koko 44. Täydellinen.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Jee, kiva kuulla, että olet saanut täältä vinkkiä. 🙂

 • Taina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hienoa että sinulla on ollut rohkeutta puhua masennuksesta julkisesti. Uskon että se auttaa monia saman asian kanssa kamppailevia. Voimia <3

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Vähän siitä tuntuu hankalalta puhua silloin kun on tilanne päällä, mutta yritän.

Post A Comment