Aivan kamala, mutta silti ihana hame

Että voikin pukeutuminen tuntua vaikealta nyt, kun vaatetta olisi suotavaa olla päällä mahdollisimman vähän. Huomattavasti helpompaa on kerrostaa itsensä lämpimäksi talvipakkasilla kuin pukeutua mukavasti nyt helteellä. 

Kuluneella viikolla olen useana päivänä turvautunut noihin pliseerattuihin toppeihin, joita minulta löytyy useammassakin värissä. Ne ovat löysiä ja sopivasti avonaisia, jotta saisin edes hieman toivomaani päivetystä. 

Saman topin viininpunainen versio pääsi mm. mustan hameen pariksi ja yhdistin sitä myös leopardikuvioiseen röyhelöhameeseeni. Torstaina hiippailin kuitenkin isänmaallisesti sinivalkoisissa.

hame – Ellos / toppi – H&M / sandaalit – Gabor / laukku – Rebecca Minkoff / korvikset – Viaminnet (saatu)

Mulla on ollut valkoinen farkkuhame ennenkin, joskus siinä vuosituhannen vaihteessa. Ja nyt melkein heti perään taas! Jotenkin vaan tämä pitkä kuuma kesä sai kaipaamaan vaaleaa hametta, joten nappasin kiinni tähän Elloksen alessa noin kympin maksaneen joustavaan denimhameeseen.

Tämä on taas niitä vaatteita, jotka ovat yhtä aikaa ihan kamalia ja kamalan ihania. Jokin mua siinä naurattaa ihan hirveästi ja ajattelen, että ’ai kauhee’, mut samaan aikaan kuitenkin valkoinen hame sopii näihin paahtaviin kesätunnelmiin aivan täydellisesti. 

Olen nukkunut viimeiset kolme yötä meidän parvekkeella ja todennut, että en palaa sieltä sänkyyn ennen kuin nämä helteet ovat ohitse. Ei siellä parvekepesässäkään toki viileä ole, mutta ilma vaihtuu ja aamuyöllä voi ihan hetkeksi tulla jopa olo, että haluaa kiskoa peiton päälleen. Nyt taidan siirtyä partsille katsomaan Netflixistä pari jaksoa The Fallia ennen yöunia. Hitsin hyvä rikossarja!.Siinä Gillian Andersonin näyttelemä naispoliisi jahtaa sarjamurhaajaa jota puolestaan näyttelee kohtuullisen komea Jamie Dornan. Suosittelen!


Tags:
2 Comments
 • Uusi seuraaja986
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mun täytyy tähän todeta, että olet kyllä upean näköinen, tyylikäs mimmi! Olen iloinen, että löysin blogisi, on kiva nähdä, että me ”ihmisen kokoisetkin” voidaan olla tyylikkäitä vaikka toisin luullaan 💛 Saako udella kuinka pitkä olet?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Olen tällainen hyvin keskimittainen suomalainen naisihminen, eli 167 cm.

Post A Comment