Huivilla piristetty ankea asu ja vinkki hyväksi havaituista perus t-paidoista

Jos tällaisella iltavuoroviikolla odottele, että päälle sattuisi joku kuvaamisen arvoinen kiva asu, niin sais tosiaan vaan odotella. Sen vuoksi päätin tänään napata kuvat arkistakin arkisemmasta hellepäivän asusta, jota koitin hämätä vähän kivemmaksi värikoordinoiduilla huivilla ja korviksilla. 

Olen ollut tähän kesään saakka sitä mieltä, että shortsit eivät ole työasu muuta kuin korkeintaan joskus jossain festarijuttukeikoilla. Nämä viikkojen helteet kuitenkin taivuttivat minut kiehuttuani jonkin aikaa pitkissä, vaikkakin ohuissa, housuissa. Ja kun näin meillä toimituksessa muitakin ihmisiä shortseissa, annoin itsellenikin luvan tulla sellaisissa töihin. Toki pakkaan shortsipäivinä mukaan myös jotkut siistit housut siltä varalta, että joku keikka vaatii farkkushorteja siistimpää olemusta.

Tänään kävin kuvaamassa vain uimarannalla ja rugbykentällä, niin shortsit olivat ihan jees. Mutta en nyt esimerkiksi johonkin kaupungin tiedotustilaisuuteen, tai johonkin muualle missä tietäisin kuvattavien olevan siisteissä bisnesvetimissä, kehtaisi kuvaajana lampsia näissä lempparishortseissani. 

Takamuksesta lököttävien (ja siksi ah, niin mukavein ja kuvatessa käytännöllisten) farkkushortsien ja harmaan t-paidan ankea kombo sai piristysruiskeen äidin kokoelmista omimastani Hermesin ihanan värisestä huivista ja siihen sopivista Kirjun korviksista. Tukan sivuosatkin ovat olleet koko kesän ajelematta, joten niiden peittäminen on todellakin loistava ajatus. 

shortsit – HM+ / t-paita -Kaffe / kengät – Crocs (saatu) / huivi -Hermés / korvikset – Kirju / aurinkolasit – Le Specs

Vaikka tuota teepparia ankeaksi haukuinkin, niin harmaa hyvä perus t-paita on kyllä yksi vaatekaappini tärkeitä tukipilareita. Noita nätisti laskeutuvia viskoosisia Kaffen t-paitoja löytyy minulta jo useita. Suurin saatavilla oleva koko, XXL, on itselleni juuri sopivan rento. Materiaalin ja kestävyydenkin olen todennut useiden pesujen myötä oikein hyviksi. Eli koen hinta-laatu -suhteen olevan näissä n 30 euron paidoissa oikein kohdallaan. Kaffea myy netissä ainakin Zalando ja Boozt. Itse ostin juuri viime viikonloppuna tämän uuden harmaan ja yhden viininpunaisen Kuopion Matkuksessa sijaitsevasta 76 Blouses -liikkeestä. 


Tags:
3 Comments
 • annepa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen ict-alalla töissä ja kyllä minä olen kulkenut sortseissa töissä. Mulla on kahdet sortsit: Haglöfsin ihan siistit urheilullisemmat ja pellavaiset, joissa on ihan upslaakit. Näiden kanssa on päällä ollut esim. valkoinen ohut paitapusero käärityillä hihoilla tai siisti lyhythihainen viskoosipaita ja siistit sandaalit. En koe, että tämä olisi varsinkaan näillä helteillä mitenkään huono asu. Sama kai se olisi jos olisi hame päällä (ja on ollutkin, lyhyempi kuin kummatkaan niistä sortseista). Minulla ei tosin ole loppuasiakkaan kanssa paljon tekemistä, vaan kaikki asiakkaat ovat sisäisiä eli saman organisaation työntekijöitä. Jos olisin loppuasiakkaan kanssa tekemisissä, voisi tilanne olla eri.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Minäkään en kokisi että asialla olisi kauheasti väliä jos hiippailisin päivät pitkät vaan toimituksessa oman väen keskellä. Mutta oma työni vie mua milloin mihinkin. Muiden ihmisten koteihin ja työpaikoille. Joka paikkaan en ainakaan noissa farkkushortseissani menisi.

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sä oot ihana 😍

Post A Comment