Eilen oli kesän paras naamapäivä – katso hehkuvaan meikkiin käytetyt tuotteet

Lähes koko kesän ajan meikkaaminen on huulipunaa lukuunottamatta tuntunut aivan turhalta. Helteillä, kun mikään tökötti ei tuntunut pysyvän kasvoilla viittä minuuttia kauempaa, vaan suli hien mukana pois. Sitkeästi olen kuitenkin aina sutinut naamaani hieman muutakin.

Ikään kuin testimielessä, että minkä tuotteiden yhdistelmä muodostaisi sellaisen kombon, että näyttäisi edes jonkin aikaa suht raikkaalta. En ole ottanut asiasta mitään stressiä, vaan hien ihan överisti lentäessä kuivannut kasvot surutta lähimpään lautasliinaan, johon on sitten jäänyt aina myös kaikki ehosteet.  

Eilen kuitenkin yllätyin siitä miten kivalta ja hehkuvalta onnistuin näyttämään ihan pidemmän aikaa. Ehkäpä salaisuus oli tuo huivi, joka esti enimmän hien valumista kasvoille. Mene ja tiedä, mutta piti oikein ottaa nassusta kuva ja koota tähän postaukseen tässä kesän kivoimmassa meikissä käytetyt tuotteet.

 

 

Hurahdin keväällä oikein toden teolla MACin meikkeihin oltuani Porin Sokoksella heidän meikkitaiteilijansa meikattavana. Sain tuolloin muutamia tuotteita myös itselleni (mm. kuvassa näkyvän puuterin, aurinkopuuterin ja highliterin) ja palasin myös itse ostamaan meikkaajaan minulle käyttämiä tuotteita.  Nyt kesällä onkin etenkin nuo MACin korostuspuuterit olleet ahkerassa käytössä. 

Varsinaiset luomivärit ovat jääneet kesällä ihan tyystin kaappiin, mutta sipaisen luomille yleensä samoja tuotteita kuin poskillekin. Kulmakarvojen meikkaamisessa en edelleenkään ole suuri mestari, mutta suosikkituote siihen hommaan on kuitenkin jo löytynyt. Dependin Slim & Thin kulmakynä on loistava. Ainoa miinus siitä, että sitä terää on kynässä ihan sairaan vähän ja saa olla ostamassa uutta mielestäni ihan liian usein.

Tykkään tässä viime aikojen perusmeikissäni sen kuulaudesta ja kivasta hohteesta. Kun joka tapauksessa kiiltää helteissä hikoillessa, niin sama pistää vähän purkista lisää.

Alla vielä kaikki näiden kuvien meikkiin käytetyt tuotteet.

1. Kosteusvoiteen jälkeen pohjalle suihkaus MACin Prep + Prime Fix + -suihketta. Kepeä ja hienojakoinen mm. kurkku-uutetta sisältävä suihke kosteuttaa ihoa ja antaa sille heleyttä ennen meikkipohjan levittämistä. Viileä suihkaus myös ihan vaan tuntuu taivaalliselta hikisessä kesäaamussa.

2. Käytin koko alkukesän Guerlainin kevyempää BB-voidetta, mutta totesin hieman peittävämmän Lingerie De Peau -meikkivoiteen pysyvän hikoilevilla kasvoilla huomattavasti BB-voidetta paremmin, joten vaihdoin taas hetkeksi tähän talviajan suosikkiini. Levitän meikkivoiteen fiiliksestä riippuen jkoko sormin tai Beuty Blenderillä, jota olen vihdoin alun epäluulon jälkeen oppinut käyttämään ja jopa pitämään siitä. Kasvoissani on pieniä näppylöitä ja muita pikku virheitä kuten pigmenttiläiskää ja punoitusta. En kuitenkaan halua meikistä kovin paksu, joten en useinkaan käytä mitään erillisiä peitevoiteita.

3. Poskipäille metallinhohtoista hehkua tuo MACin Soft & Gentle Mineralize Skinfinish -korostuspuuteri (tuote saatu). Samaa tuotetta levitän usein myös luomille.

4. Puuteria en kauheasti käytä, pidän enemmän kiillosta kuin mattapinnasta. Mutta leuka, nenä ja silmänaluset saavat toisinaan pienen sipaisun MACin Studio Fix Powder Plus Foundation -puuteria (tuote saatu). Minulla käytössä sävy NC15.

5. Kun päivetyksestä ei juuri ole tietoa, tuo kasvoille kivasti lämmintä sävyä MACin Glow With It Extra Dimension Skinfinish (hitto mitä hirviöitä nää nimet…)  korostuspuuteri (tuote saatu). Laitoin tätä poskien lisäksi myös luomille. 

6. Minni Hiiri -poskien pyöreimmille kohdille haluan aina hieman poskipunaa. Tämän hetkinen suosikki on MACin Powder Blush sävyssä Mocha. Kaiken muun kiiltäessä kovin, on kiva kun poskipuna on matta.

7. Kulmat piirrän päähän jo aiemmin mainitsemallani Dependin Slim & Thin kulmakynällä. Kynän toisessa päässä on mukana juuri hyvän kokoinen kulmakarvaharja. 

8. Ihanan luonnollinen ja kepeä kesäpuna on Guerlainin La Petite Robe Noire Deliciously Shiny -huulipuna. Minä valitsin itselleni sävyn 041, Sun Twin Set.

Ja lopuksi vielä päälle uusi suihkaus Prep + Primea!

 

Siis voi luoja. Jos minä kehittäisin jonkun meikkisarjan, niin nimeäisin tuotteet kuten serkku aikoinaan kissansa. Tuon mustavalkoisen otuksen nimi oli ytimekkäästi Kissa. Minun kosmetiikkasarjassani olisi Puuteri, Ripsiväri, Huulipuna jne. Ei todellakaan mitään extra super mega long-lasting skinfinish and highlighter. Huoh. Onko tää ihmekään, etten usein kirjoittele meikkituotteista! 😀

Mutta siinä siis mun tämän kesän suosikkituotteita meikkauksen saralla. Onko tuttuja tai löytyikö jotain mitä kiinnostaisi kokeilla?

 


8 Comments
 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Pinotexia pintaan niin vanhakin näyttää nuoremmalta

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Hei tuota dependiä saa myös viistopäisenä. Siinä kynässä on paljon enemmän tavaraa, mulla kestänyt pian puoli vuotta sama kynä, vaikka meikkaan kulmat päivittäin. Ja hinta on muistaakseni sama 👌🏻

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Huulten sävy toimii täydellisesti yhteen huivin sävyjen kanssa! Mä käytän vain BB-voidetta ja olen ihan pihalla kauneustuotteiden nimistä. Olisi ihanaa, kun kaikilla olisi selkeä nimi ja mielellään käyttöohjeet mukana 😀 -Nina

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Ihanan hehkeä meikki. Huulipuna on tosi kaunis.

 • Alissa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  😀 😀 niin totta nuo meikkien nimet!!
  😀 Sen takia en ikinä kaupassa uskalla pyytää nimeltä mitään tuotetta vaan näytän sen nimen ruudulta. Menen paniikkiin jos täytyy lausua ääneen joku yhdeksänosainen huulipuna XD

  Etkö laita ripsiväriä ollenkaan? Tosi kaunis meikki 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

   En käytä ripsiväriä tai mitään rajausta töissä, koska ne ei mulla kuvatessa pysy vaan leviävät olipa kyseessä sitten mikä tahansa veden ja pommin kestävä tuote.

   • Alissa
    Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

    Ok! Hyvältä näyttää kyllä ilmankin. Mä väliin myös kuvaan töissä, ja ongelma osin tuttu. Oon alkanu pitää silmää puoli milliä irti luuraimesta, se auttaa jonkin verran.

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Sun huivit on ihastuttavia ja inspiroivia!
  Mun pään muoto on vaan sellainen, että huivit lähtee liukumaan ja karkaa takaraivolta. 😆
  Joten, ihailen niitä teidän muiden päissä!

Post A Comment