Arkikuva – Kaaos hotellihuoneessa

Siihen ei kyllä montaa hetkeä tarvita, että yhden naisen kamppeet onnistuvat valloittamaan hotellihuoneen ja taikomaan kaaoksellaan väliaikaiseen majapaikkaan hyvin kodikkaan tunnelman.

Kuva on viikonlopulta Helsingistä Hotelli Seurahuoneelta, missä yövyin lauantain ja sunnuntain välisen yön Gloria Fashion Show -reissulla. On paljettia ja korkokenkää, kamerajalustaa ja läppäriä. Kaikki tilpehööri kaivettuna laukkujen kätköistä pitkin poikin. 

Hotellihuone on itselleni hyvinkin arkea taas tästä viikosta lähtien. Tällä ja seuraavalla viikolla levittelen matkatavarani ainakin neljään eri hotelliin. 

Enää ei hotelliyöpymiset aiheuta sellaista innostusta kuin joskus nuorempana, kun se oli harvinaista herkkua. Silloin jaksoi aina intoilla monipuolisesta aamiaisesta ja lähes hotelli kuin hotelli tuntui jotenkin ylelliseltä ja ihanalta.

Kyllä minä edelleen hotelleissa yöpymisestä silti nautin. Rakastan puhtaita valkoisia lakanoita, laadukkaita sänkyjä ja kylpyammeita. Hotellihuoneessa on aina jotenkin levollinen olo. Vaikka usein teenkin iltaisin hotellissa töitä, niin silti se on ympäristönä rentouttava. Hotellihuoneessa ei tarvitse miettiä, että ”ai niin, pitäis laittaa pyykkikone pyörimään” eikä siellä viikaamattomat pyykit häiritse näkymää.

Ja entäs sitten huonepalvelu! Joskus harvoin, jos oikein haluan hemmotella itseäni ja olen rättipoikki, tilaan illallista huoneeseen sen sijaan, että lähtisin työpäivän jälkeen johonkin ravintolaan. Lasi viiniä, kuvun alta löytyvä ruoka-annos ja Netflix, kaikki tämä sängyssä nautittuna, parasta.

Nyt pitäiskin sitten alkaa pakkaamaan, huomenna alkavaa muutaman päivän työreissua varten. Vaikka kuinka koittais päästä vähällä kamalla, niin kyllä niillä varmasti taas hotellihuoneen kaaokseen saa!

 


Tags:
No Comments

Post A Comment