Luopumisen tuskaa ja asu, joka käy niin lenkkareiden kuin korkkareidenkin kanssa

Just kun olen edellisessä postauksessa opastanut miten otetaan onnistuneesti itsestä kuvia, niin heti perään voikin sitten julkaista muutaman monella tavalla kökön asukuvan. Huonosti valaistun hotellihuoneen nurkassa, tilanpuutteen vuoksi liian laajakulmaisella linssillä napattuja kuvia siis olkaa hyvä! Mutta oli päällä yksi viime viikkojen luottoasuista, jonka vihdoin muistin ylipäätään ikuistaa.

Objectin kullanhohtoiset leohousut, musta t-paita ja Polan ohut jakku ovat löytäneet tiensä päälleni viime aikoina monta kertaa, kun en ole jaksanut miettiä mitään muuta. Tilanteen mukaan olen sitten vain valinnut sopivat kengät.

Töissä yhdistin asuun mustat Niken lenkkarit ja viime viikolla lämpimässä Helsingissä viiletin noilla matalilla sandaaleilla. Myös kultakorkoiset sandaletit ovat passanneet musta-kultaisen asun jatkeeksi mainiosti. IIhan täydellisiä tällaiset asut, jotka toimii niin lenkkareien kuin korkkareidenkin kanssa!

Mulla alkaa olla hirmuista luopumisen tuskaa noiden monta kesää käyttämieni H&M:n nahkasandaalien kanssa. Ne ovat olleet joka tavalla ihan täydelliset. Mukavat jalassa, nätin näköiset ja sirot. Mutta saa nähdä onko niistä enää ensi kesän eläjiksi.

Koska aivan samanmoisia on hankala mistään metsästää, niin olen miettinyt voisikohan noiden sandaalien mallilla teettää uudet jollain taitavalla suutarilla. Onko kellään kokemusta sandaalien (tai kenkien ylipäätään) teettämisestä?

Nuorgamin Emmillä näkyi juuri Instassa tamperelaisen Ateljee E.W.N hänelle tekemät kengät. Ehkä pitää tutustua vaikka tuohon puotiin tarkemmin ja kysellä onnistuisiko henkkamaukka -sandaalien kloonaaminen. 😀

 

 

 


Tags:
,
3 Comments
 • SIUKKU80
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei mistä noi keskimmäisen kuvan kuteet? Toi takki mulla on 👍.

 • Kenkähullu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Suutari korjaa vanhat kenkäreuhkat uutta vastaaviksi, vaikka ne olisivat kuinka repsahtaneet ja reikäiset tai kuluneet! Pohjat voidaan vaihtaa kokonaan uusiin, samoin sisäpohjat. Remmit vaihdetaan jne. Joten älä hylkää hyviä sandaaleja, käytä ne ensin suutarilla 🙂 (Voithan samalla kysyä uusien teettämistä)

 • Fanisi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Upea olet!

Post A Comment