Vaaleanpunaista villaa

Mulla on ollut lähiaikoina todella vaaleanpunainen olo. Siis sillä tavalla, että kiinnitän joka puolella huomiota vain kaikkiin hempeisiin vaatteisiin ja asusteisiin. Vispipuuron ja hattaran väriset puserot, huivit ja kengät huutelevat mulle houkuttelevasti joka nurkalta. 

Yksi tämän houkutuksen myötä tehty hankinta on tuo Stockmannilta löytämäni Selectedin merinovillainen neuletakki. Minulla on kolme vuotta sitten ostettu todella samanoloinen musta J.Lindebergin neule, jota olen pitänyt talvisin aivan hurjan paljon. Olinkin miettinyt, että samanlainen jossain muussa värissä olisi tervetullut vaatekaappini ja tämä marjapuuron väri tuntui heti nähtyäni ihan omalta.

Jos kaipaat tulevaan talveen ryhdikästä 100% villaneuletta, niin Stockan lisäksi SFDarla-neuletakkia löytyy kaikissa väreissään mm. Zalandolta. 

Zadaasta jo kesällä alle satasella löytämäni Minna Parikan tupsuhäntäiset puputennarit ovat kuin tehty neuleen kaveriksi!

Pukeuduin kuvien asuun tiistaina matkatessani Porista Kuopioon. Yli viiden tunnin junamatka vaati päälle jotain pehmoista ja rentoa. Trikoohousut ja pusero reilun neuleen kera oli juuri sitä.

Tuli taas vertailtua tuota paitaa housussajai housun päällä. Junan penkissä mutkalla istuessa ei asialla toki ole mitään väliä, mutta itse pidän kyllä taas tuosta paita housussa -versiosta. Näyttää asun mittasuhteet kivemmalta.

Jottei värien mätsääminen jäisi ihan puolitiehen, niin toki huulipunakin valitaan vaatteiden mukaan. Neuleen ja pupujen kanssa oikea sävy on selvästi tämä MACin mattapuna sävyssä Mehr. (huulipuna saatu)

housut – Lindex / pusero – HM& / neuletakki – Selected Femme / tennarit – Minna Parikka / korvikset – Aarikka

Kuvat on otettu Kuopiossa Sokos hotelli Puijonsarvessa. Oli ihan tosi viihtyisä majapaikka! Sain ilokseni sinne seuraksi mun äidin, joka matkusti myös Savoon osallistuakseen mun Olympus-kurssille. Oli kiva ehtiä treffata edes yhden illan verran. Eli hyvä työreissu senkin vuoksi!

Mua vie nyt siis vaaleanpunainen. Mikä on sun syksyn ykkösväri?

 

 


Tags:
2 Comments
 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mikä koko sinulla on tuossa neuletakissa?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Suurin, eli XL

Post A Comment