Kesän ja syksyn vahdinvaihto – Ekan koulupäivän asu

Olin jo hetken aikaa ehtinyt odottaa sellaista päivää, kun sää houkuttelisi vihdoin pukeutumaan lämpöiseen kashmirneuleeseen. Tänään se hetki koitti. Hieman halusin kuitenkin vielä muistella taakse jäänyttä kesää, joten puin neuleen kanssa kesällä ahkerasti käytössä olleen tirppamekon.

Kesämekko ja kylmempiä kelejä varten hankittu neule olivat yhteenpuettuna kuin siirtymäriitti vuodenajasta toiseen. Siinä ne kaksi kohtasivat toisensa vesisateessa mekon siirtäessä viestikapulaa edelleen kashmirpuserolle 40 denierin sukkahousujen ja jykevien syysnilkkureiden liittyessä kannustusjoukkoihin. 

 

Suuntasin rennossa ja jotenkin lohdullisessa asussani tänään kouluun. Olin aloituksesta jo kaksi viikkoa myöhässä (töiden vuoksi) ja tänään sitten myöhästyin vielä aamun ekalta tunniltakin bussin hajottua Porin ja Rauman välille. Hieno aloitus siis. 

En nyt ekan päivän jälkeen vielä ihan osaa sanoa, että millä mielellä noista pukeutumisneuvojan opinnoista olen. Vähän voi olla oma ajatusmaailma ja opetettava ”säännöstö” välillä törmäyskurssilla. Siitä saatiin tänään jo hieman esimakua. Itse kun koen, että sellainen vartalon ”virheitä” osoitteleva lähestymistapa on todella vanhanaikaista enkä itse sellaisen takana seiso. Mielenkiinnolla siis odotan mitä on edessä.

Mutta toisaalta ihan kivaa puuhaa ainakin tänään, kun lähinnä käytiin läpi erilaisia tyylipersoonia etsimällä lehdistä esimerkkikuvia. Tuntui siis enimmäkseen sellaiselta rennolta vapaapäivältä, kun selaili rauhassa akkainlehtiä. 😀 

 

mekko – KappAhl (saatu) / neulepusero – H&M / kengät – Vagabond / korvikset – Aarikka (saatu)

Tämän päivän kengistä on muuten todettava, että ne ovat kuin aikakone vuoteen -95 Tenetin yläasteelle. Punaista kiiltonahkaa ei jaloissani tuolloin nähty, saatoin sellaisesta vain haaveilla, mutta tuo Vagabondin nilkkureiden malli traktoripohjineen on kyllä ihan suoraan mun teiniajoilta. Vagabondit ne piti kengät olla silloinkin.

Nämä ysärikopiot löytyivät jälleen kerran samasta paikasta kuin monet muutkin kengät tänä vuonna, eli Zadaasta. Mahtava löytö, hintaakin oli vain reilut neljäkymppiä!

Tämä viikko onkin sitten taas ilahduttavan vaihtelav. Tänään oli koulua, huominen ja keskiviikko on täynnä sekalaisia toimistohommia kuvankäsittelystä kirjoittamiseen, torstaina on vuorossa jälleen muotinäytöspäivä ja sitten on vielä pari päivää lehtikuvaushommia SK:ssa. Kesän ysistä viiteen -työ on jo lähes kaukainen muisto vain. 

 


Tags:
4 Comments
 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nätit vaatteet. Mistä tuo neule olikaan.

  • Vierailija
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Ai hm lukikin kuvassa

 • Smettid
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onko neule normi vaiko plus-malliston?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Ihan normimallistoa. Ei ole pluspuolella useinkaan ollut kashmirneuleita edes tarjolla

Post A Comment