Viikon jumitusvaate, keinonahkahame

-Kaupallinen yhteistyö, Ellos-

Kuluneen viikon ykkösvaatteeksi nousi tämä kuvien minihame. Yhdistin edestä keinonahkaista ja takaa trikoista hametta useampaankin viininpunaiseen puseroon ja myös pehmoisiin nauleisiin. Ikuistetuksi tuli tämä asu, jossa suuntasin niin työtapaamiseen kuin ravintolaillallisellekin. 

Pusero – Lindex, XL

Hame – Ellos, 48

Takki – Talk About, Zalando, 46

Kengät – Betty London, Spartoo

Laukku – Ted Baker (2nd hand)

Korvikset – Mine Güngör

Viikon ilahduttavin ostos puolestaan oli näyttävät punaiset ruusukorvakorut Mine Güngörin uudesta mallistosta. Peiliakryylistä valmistetut kukkaset ovat väriltään ihan mua ja täydellisesti huulipunaan mätsättävissä. Jos olet kaltaiseni suurten ja näyttävien korvakorujen ystävä, niin kannattaa ehdottomasti tutustua Mine Güngörin taiteellisiin luomuksiin. 

Vaikka pääosin valitsenkin päälleni mieluiten aitoa nahkaa, etenkin kengissä ja takeissa, niin housuja ja hameita kaapistani löytyy myös keinonahkaisina. Syynä tähän on etenkin housujen kohdalla, että omassa koossani ei ole vielä tullut loistavan mallisia nahkahousuja vastaan. Keinonahkaisena valikoimaa puolestaan riittää vaikka kuinka sekä hameissa että housuissa. 

Keinonahkahousujen kanssa saa katsella lämpömittaria aika tarkkaan, sillä hitto niissä ”muovipusseissa” hikoilee helposti, jos on vähänkään liian lämmin! Syksy onkin ainakin itselläni parasta aikaa ”leikkinahkavaatteiden” käyttöön. Hameessa puolestaan tuuletus toimii, joten siinä nahkajäljitelmäkin on mielestäni varsin toimiva materiaali. Tässä Elloksen Kirsi-hameessa mukavuutta lisää vielä se, että takaosa on trikoota. Kokoja saatavilla 52 saakka! 

Huomenna on taas vuorossa koulupäivä. Ja iik, meille on tulossa harjoitusasiakkaita koko päiväksi. Päästään tekemään niitä mua jo kovasti mietityttäneitä värianalyysejä!

 


Tags:
1 Comment
  • PiP
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tosi upeet korvikset! Joululahjatoivelistaan tuli taas täydennystä 🙂 Sä näytät kyl kauniilta joka lookissa.

Post A Comment