Blogi on ollut hiljainen, mutta ei loppumassa

 

En ole ollut viime aikoina normaalia laiskempi blogin päivittäjä siksi, että olisin luopumassa blogista tai, ettei minulla olisi mielessä montakin asiaa josta haluaisin kirjoittaa. Mutta päässä on pyörinyt Elämä. Todellakin isolla kirjaimella.

Kun iso pyörä oikein huolella pyörii, on hankala keskittyä mihinkään muuhun kuin aivan pakolliseen. Sitä aivan pakollista on ollut viime kuukausina ne työt, jotka tuovat pääasiassa leivän pöytään. 

Aika on mennyt viime kuukausina siis lähinnä töihin ja sen ulkopuolella oman sisuksen kaiveluun. Niin herkullisia aiheita kuin tuolta pääkopan perältä irtoaisikin, niin niistä asioista kirjoittamiselle on kuitenkin oma aikansa vasta myöhemmin. Kun se aika tulee, niin mulla on sata asiaa joista haluan täällä blogissa taas kirjoittaa. 

Mutta life is good. Olo on hurjan paljon paremmin kuin kesällä, kun tuli uitua pelottavan syvissä ja mustissa vesissä. 

farkut – Ellos / kashmirneule – H&M / nilkkurit – Vagabond / takki – kirppislöytö

Kuvissa yhden todella myrksyisän (siis ihan säätilasta puhun, en pääni sisällöstä :D) työpäivän ankean värinen asu. Elloksen pillifarkut ja Zadaasta edullisesti löydetyt Vagabondin kiiltonahkanilkkurit ovat olleet tämän syksyn parhaita hankintoja ainakin jos käyttöajalla mittaa. Ne etsiytyvät päälle niinä päivinä, kun pukeutumista ei jaksa juurikaan miettiä. Eli kiireisinä ja aikaisin alkavina työpäivinä siis todella usein. 

Tän postauksen ydin oli siis sanoa, että pysykää edelleen kyydissä vaikka blogin konduktööri on ollut vähän hiljainen. Olen palaamassa melko pian. 

Uutta postausta luvassa itse asiassa jo huomenna, kun pistän pystyyn arvonnan, jossa jaetaan lippuja tulevan viikonlopun I Love Me -messuille. Pysy siis kuulolla, jos liput syksyn kivoimmille messuille kiinnostaa!


Tags:
,
4 Comments
 • hanna63
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiva, että oot tallessa etkä oo lopettamassa. Kiva neule muuten 🙂

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiva kuulla, että jatkat blogin pitämistä. Siinä on ollut kauniita kuvia ja kirjoitat kivasti.

  Tsemppiä syksyysi!

  Terkkusin Satu 

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olet ollut tähän saakka hirmu tuottoisa bloggaaja, ja olen hämmästellyt kuinka usein olet postannut, kun ottaa huomioon että tekstisi on aina huoliteltua, virheetöntä ja kuvatkin itsesi ottamia (ja editoimia?). Ei siis huolta aiempaa väljemmästä postaustahdista, se riittää mainiosti! Kunhan et kokonaan lopeta, koska olet niin hyvä tässä mitä teet; arvostan huikean paljon kaunista rehellisyyttäsi. Ikävätkään asiat ei ole rumia tai ”piiloteltavia”, kun niistä kertoo avoimen rehellisesti ja kuitenkin jotenkin aina sitten jollain tavalla positiivisen kautta. Ihan jo sekin, että jaksoit kesällä kirjoitella, oli huikeaa! Kiitos blogista, olen oppinut tätä lukiessa paljon itsestä ja itseni hyväksymisestä. Ja hei, myös se kevyempi vaatteisiin keskittyminen on tosi jees, olen löytänyt hyviä vinkkejä sun avulla 🙂 nyt focus sinne arjen kiireeseen ja sit paremmalla ajalla tänne!

Post A Comment