Tämän hetken suosikkihousut

-Kaupallinen yhteistyö, Ellos-

Nämä vaatteet näkyivätkin jo jokin aika sitten Olympus-postauksessa, mutta tämän hetkisten lempihousujen vuoksi asu ansaitsee vielä ihan oman postauksen. 

keinonahkahousut – Ellos, koko 46

 t-paita – Vero Moda, koko XL

neuletakki – Selected, koko XL

 kengät – Minna Parikka (2nd hand)

laukku – Gina Tricot

 korvikset – KappAhl

 

Kirjoittelin jo aiemmin Elloksen keinonahkahameesta, mutta sen lisäksi syksyn suosikkialaosien joukkoon on rynninyt myös saman firman keinonahkahousut. Minulla on ollut vuosien varrella useammatkin pu-pöksyt, mutta useimmiten sellaiset, joissa on ollut takaosa trikoota, aivan kuten tuossa em. hameessakin. Mutta nyt kerrankin löytyi kokonaan keinonahkaa olevat housut, joissa fiilis ei ole aivan kuin oleilisi muovipussissa.

Housut ovat slimmit, mutta eivät ihan superkireät ja niiden sisäpuoli on miellyttävän pehmeä. Eivät siis liimaudu kinttuihin niin inhottavasti kuin monet kokeilemani pu-housut. Tykkään housujen vajaamittaisista lahkeista ja korkeasta vyötäröstä, eli malli on ainakin itselleni juuri loistava.

Olen käyttänyt housuja niin neuleiden, kauluspaitojen kuin bleiserin ja paljettitopinkin kanssa. Tuntuvat siis sopivan lähes kaikkeen mitä tykkään juuri nyt käyttää. Haaveilen edelleen aitonahkaisista housuista, mutta niitä etsiessä nämä Elloksen pöksyt ovat kyllä parhaat tähän mennessä omistamistani keinoversioista.

Siinä missä viime viikon töistä jäi päällimmäisenä mieleen messuhommat, niin tällä viikolla saa taas kuvata oikein huolella. On lapsiperheen kuvausta Vauva-lehteen, kuvituskuvaa voimalatyömaalla, reppareita niin Popedan keikalta kuin Porissa järjestettäviltä laneiltakin ja lauantaina vielä yksi hääkuvauskin.

Tuon viimeksi mainitun vuoksi hieman jännittää viikonlopun sää. Välillä on lupailtu lumimyräkkää ja sitten se onkin taas peruttu. Muuten harvoin jaksan säätä juurikaan stressata ja kytätä, mutta joidenkin kuvausten edellä joutuu vähän jännittämään.

Minähän nyt kuvaan ja ryömin vaikka missä loskassa, mutta se ei olisi hääparia ja kuvien lopputulosta ajatellen kovin toimiva vaihtoehto. 😀

 


Tags:
4 Comments
 • Ei-Leen / Hempeät hepeneet
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nuo kengät ovat mielettömät! Parikan puput sopivat sinulle niin upeasti

 • Taija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onks tuo laukku suht uus? Katselin ehken tuota samaa laukkua, oisin niin halunnut mutten saanut sitä auki 🙂 oikeesti, en tajunnut miten se lukko toimii, oh my 😉 kaikinpuolin kaunis asu!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Juu on muutama viikko sitten ostettu. Toi lukko kääntyy. Itsekin sitä hetken painelin ennen kuin tajusin. 😄

   • Taija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Pitäsköhän mun käydä sitä vielä kokeilee ja pyytää vaikka myyjältä apua, sen verran kivannäköinen kassi 🙂

Post A Comment