Torstain toiveasu aiheutti pienen pakkomielteen!

-Postaus sisältää kaupallisia linkkejä: Ellos ja Asos-

Ai että, bongasin H&M:n nettikaupasta nuo punaiset ruutuhousut ja ne veivät minut välittömästi ajatuksissani lähes parikymmentä vuotta taaksepäin. Vaikka paljon on edellisten punaruutupöksyjen jälkeen vaatekaapissani tapahtunut, niin silti edelleen pukisin sellaiset jälleen jalkaani.

Kasasin ruutukuosia ihastellessani kokonaisen haaveasun housujen ympärille. Teiniaikojen tyylistäni kollaasissa muistuttaa housujen lisäksi musta pooloneule ja karvatupsuilla koristettu pipo. (Mulla oli sellainen musta tekokarvalakki, johon ompelin korvat ja se oli ihan suosikki 😀 :D) Martensin maihareistakin lukioikäisenä jo haaveilin, mutta sellaiset vasta myöhemmin raskin hankkia.

Pooloneule – Ellos / Maiharit – Dr. Martens, Asos / Pipo – KN Collection /

Housut – H&M / Laukku – Vagabond, Ellos / Takki – H&M

 

Vuosituhannen vaihteessa olisi takkivalintani ollut tähän asuun ehdottomasti lyhyt. Mielellään mustaa nahkaa taikka karvaa. Mutta nyt valitsin mukaan pitkän harmaan takin asua hieman ”kesyttämään”. Yhdistelmä teini-ikää ja lähestyvää keski-ikää siis. 😀

Tätä kokonaisuutta katsellessa alkoi ihan todenteolla harmittamaan, että noista housuista ei ole enää jäljellä kokoa XL. Saatoin saada just nyt pakkomielteen punaisista ruutuhousuista!

 


2 Comments
  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

    Ihanat housut! Ainoa mikä mua häiritsee niissä on se, että kuvion kohdistus on pielessä. Olen aina tarkkana siitä, että ruudut ja raidat stemmaa. Muuten kiva asukokonaisuus!

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

    Olen alaosasta kokoa 46. Ostin nuo kuvan housut koossa L ja ne ovat reilut. Suosittelen siis testaamaan pienempää kokoa. 🙂

Post A Comment