Takkihimotus ja kutsu VIP-iltaan!

-Kaupallinen yhteistyö Me Naiset ja Aleksi 13-

Voi apua. Ihastuin tähän vaaleanpunaiseen Ril’sin villakangastakkiin jo nähdessäni sen lavalla Gloria Fashion Showssa. Välttelin kuitenkin sen sovittamista onnistuneesti lähes pari kuukautta.

Viime viikolla Aleksi 13:ssa käydessä uteliaisuus kävi kuitenkin liian suureksi. Ja tiedättehän, että usein jonkun himottavan vaatteen sovittaminen päästää pälkähästä ihan vain sillä, ettei ole sopiva tai näytäkään päällä oikeasti yhtä ihanalta kuin kuvitelmissa. 

Sitten toisaalta on se riski, että vaatteen sovittaminen saa halun vain kasvamaan, jopa pakkomielteen kaltaisiin mittasuhteisiin. Arvatkaa vaan kumpi skenaario toteutui tän hattaran kanssa? Jep, tää jälkimmäinen.

(Sellainen huomio muuten muutamankin sovittamani Ril’sin vaatteen osalta, että aika reiluja kokoja. Sekä tästä takista, että prista puserosta sain ottaa kokoa tai kahtakin omaan 48 numeroani pienemmän.)

En kestä. Hyvä pituus, ihana päällä, söpö väri, laadukkaat materiaalit… Kaikin puolin mahtava. Yhteisien talviemme välissä on kuitenkin vielä pohdinta siitä, että miten paljon olen valmis talvitakkiin sijoittamaan. Tämä Chieti-takki on hintava. Normaali hinnalla en sen ostamiseen taipuisi. Mutta, olen nyt siirtänyt päätöksen tekoa ensi viikon keskiviikkoon.

Keskiviikkona 31.10. Helsingin keskustan Aleksi 13 -myymälässä vietetään Me Naisten ja Aleksin VIP -iltaa ja itse suuntaan myös pelipaikalle. Mikäli oma kokoni takista on vielä jäljellä, teen uuden harkinnan, sillä tilaisuudessa on tarjolla mukavia ostoetuja kuten alla olevasta ilmoituksesta näette.

Illan aikana esiintyy mahtava Pete Parkkonen (mä niin rakastuin häneen Tähdet Tähdet -ohjelman myötä!) ja vieraat pääsevät osallistumaan kivoihin arvontoihin ja shoppailemaan normaalivalikoiman lisäksi myös edullisia mallikappaleita. 

Olisi kiva nähdä myös teitä Tyyliä metsästämässä -blogin lukijoita paikalla. Ilmoittaudu siis osoitteessa menaiset.fi/lukijailta ja tule shoppailemaan ja auttamaan mua takkipohdinnoissa! 

Vaikka et pääsisikään paikalle keskiviikkona, niin käy kuitenkin mun instassa osallistumassa 100 € Aleksi 13 -lahjakortin arvontaan! Aikaa osallistumiselle on ti 30.10. saakka.

 

 


2 Comments
  • vp
    Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

    Ihana takki ja vieläpä sopii sinulle aivan älyttömän hyvin. Taidan jo tietää kuinka tämä saaga päättyy…

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

    Hei! Mitä kokoa sovittamasi takki mahtaa olla? Harkitsen itse kyseisen takin tilaamista ja koko pohdituttaa. Kiitos jos kerkeät vastaamaan.

Post A Comment