100 % villaa x 3

Musta pitkä kokovartalovillasukaksi kutsumani Benettonin neulemekko on ollut käytössäni jo kymmenen vuotta. Kolttu on edelleen käyttökelpoinen, mutta toki jo hieman nuhjuinen. Siksipä olinkin enemmän kuin innoissani bongattuani Sotkamossa Benettonilta tämän sinisen merinovillaisen mekon. Talvipakkasien luottovaatteeni sai siis vihdoin uuden siistimmän seuraajan!

En oikeasti keksi kylmillä säillä mitään mukavampaa asua kuin nämä neulemekot pitkien saappaiden kanssa. Tänään ei ollut pakkasta kuin pari astetta, joten kaupungilla tarkeni hyvin, kun mekon päälle kiskaisi vain ohuen vuorittoman takin (100% villaa sekin). Pakkasten kiristyessä sitten lisätään kerroksia ja valitaan paksumpaa takkia, mutta olipa asteita -2 tai -20, niin villamekko toimii aina vaan. Saanko siis sanoa vielä kerran, että tämä oli todellinen huippulöytö!!

Benettonilla ei enää ole montakaan myymälää Suomessa, mutta Kainuun kahden putiikin (Sotkamo ja Kajaani) lisäksi ainakin Helsingin Kampissa on pulju vielä pystyssä. Verkossa merkkiä myy ainakin Zalando. Tätä pitkää neulemekkoa ei siellä näyttänyt olevan, mutta lyhyempiä villamekkoja kyllä. Monen mekon kokemuksella, suosittelen lämpimästi!

Otsikon mukainen 3. täysvillainen asia asussani oli Becksöndergaardin ihanan pehmoinen huivi. 

Sinisen, viininpunaisen ja vihreän yhdistelmä on viime aikoina ollut jotenkin kovasti mieleeni. Mekko, huivi ja karvapanta sopivat siis ihanasti yhteen ja saavat olon säkenöiväksi.

Mekko – Benetton (koko XL)

Takki – Talkabout

Saappaat – Högl (saatu)

Panta – KN Collection (saatu)

Huivi – Becksöndergaard

Korvikset – Mine Güngör

 

Tuntuipas ihan kivalta saada pitkästä aikaa asukuvia aikaiseksi. Jospa tää arki töineen ja bloggailuineen vihdoin alkais asettua jotakuinkin taas uomiinsa.

Eihän tässä muutakaan voi, kun täyttää päivänsä näillä tavallisilla arkisilla asioilla, kun ei koko elämäänsä nukkuakaan voi. Aika monta päivää tässä tulikin jo paettua maailmaa peiton alle. Päivät kuluu ja elämä etenee tuntuipa hyvältä tai ei. Tänään ei tuntunut ihan paskalta, sehän on jo melkoinen voitto!


Tags:
7 Comments
 • Pimmiainen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oletko tutustunut COSin valikoimaan? Siellä on kohtuuhintaisia merinoneuleita ja reilut koot. Omat luottovaatteeni olen löytänyt sieltä (olen mallia lyhyt ja pyöreä)

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Joo mä olen aina toisinana käynyt siellä jotain sovittelemassa, mutta mallit ei ole olleet mua varten. Kyllähän tosiaan moni oversizeloota sieltä päälle mahtuu, mutta ei yksikään harmillisesti ole ollut mun vartalolle passeli.

 • Eppu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana neulemekko!

 • -T-
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Iso kiitos Sotkamo vinkeistä instassa! Ajeltiin eilen täältä vajaan 100 km:n päästä testaamaan vohvelikahvila, ja oli kyllä ihana paikka ja superhyvät vohvelit! Piti tietenkin käydä myös siellä pop-up kenkäkaupassa ja kyllähän sieltäkin lähti jotain matkaan 🙂
   

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Olipa kiva, jos jollekin oli niistäkin vinkeistä iloa! 🙂

 • Riksu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihanan hehkuvan säkenöivältä näytätkin! Voisiko tuosta mekosta saada blogiin tai instaan kuvaa ilman takkia? Näin xxl-kokoisena uudet merkit ja kokoluokitukset aina mietityttävät. Ja kun Benettonin on tuttu 90-luvulta 😅 Mallikuviin ja mittataulukoihin ei ole aina luottamista. Pidän kovasti sinun kuvista ja asuista, inspiraation hakuun aivan mainioita!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Koitan muistaa kuvata sen ”paljaaltaan” kun palaan muutaman päivän reissusta!

Post A Comment