Hauskan näköinen hattara, eli talven ihanin takki

 

Olen aivan hullaantunut vaaleanpunaisen ja pinkin sävyihin viime aikoina. Jopa siinä määrin, että harkitsin tänään kaupassa ostavani itselleni vaaleanpunaisen Muumi-mukin. Ja siis mulla ei ole lainkaan Muumi-mukeja ennestään, niin tämä himotus johtui ihan vaan söpöstä väristä.

Sain vihdoin ostettua saksetkin sohittuani kaikkea epämääräisillä puukoilla viimeiset pari kuukautta, ja valitsin siinäkin väriksi hempeän vaaleanpunaisen. Olen siis taantunut väripaletin puolesta viisivuotiaaksi itsekseni.

Ei siis ihme, että olen tänä talvena ollut todella iloinen tästä pari kuukautta sitten tiukan harkinnan jälkeen ostamastani Ril’sin hempeästä villakangastakista. Harkintaa piti todellakin käyttää, sillä ei ollut ihan edullinen ostos. Mutta olikin alkanut tympiä kaikki pari talvea siistinä kestävät halpistakit, joissa luonnonmatskut ovat olleet vähemmistössä. Niinpä nyt sitten päätin satsata talvitakkiin, jonka lämmöstä ja laadusta saan toivottavasti nauttia monta vuotta. 

Sitä lämpöä tässä villa-mohair-alpakka -sekoitteisessa takissa ainakin riittää. Itse asiassa siinä määrin, että tänä talvena on ollut usein liian lämpimät kelit tämän käyttöön. Mutta joka kerta, kun olen takin päälleni pukenut, on mua hymyilyttänyt kovasti. Sen sävy todellakin ilahduttaa mua ihan suunnattomasti, peiliin katsoessa. Mun on vaikea kuvitella yhdenkään mustan takin aiheuttavan mussa samaa fiilistä. 

Moni varmaan ajattelee, että kannattaisi satsata nimenomaan sellaiseen klassiseen ja monikäyttöiseen mustaan villakangastakkiin, mutta olen talven pimeydessä mieluummin hauskannäköinen hymyilevä hattara kuin klassinen ja synkkä. 

Takki -Ril’s

Farkut – Junarose

Pusero – Sara Lindholm, Klingel (saatu)

Kengät – Liva Loop, Klingel (saatu)

Huivi – mbyM

Panta – Katri Niskanen

Päivän kaulaliina ei ollut ihan paras match takin kanssa, mutta useimmiten käyttämäni viininpunainen huivi oli kuivumassa. Mutta ei se mitään, takki, huivi ja panta ovat joka tapauksessa kaikki ihanan pirteitä. 

Mitähän vaaleanpunaista seuraavaksi? 


Tags:
1 Comment
  • Pia
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihana asu! Nuo värit saavat kasvosi loistamaan todella kauniisti.

Post A Comment