Kukkakuoseja, keinonahkaa, pilkkuja ja pinkin sävyjä – vuoden 2018 suosikkivaatteet

Pukeutumisen oltua viime viikkoina kohtuullisen onnetonta muutamia hieman harkitumpia päiviä lukuunottamatta päädyin vähän fiilistelemään viime vuoden kivoimpia vaatteita. Nämä kollaasit summaavat aika hyvin viime vuoden tyylin.

Raidat jatkoivat voittokulkuaan vaatekaapissani. Mulla on aina välillä erikseen raitapaitojen pyykkipäivä. 😀 Pilkut saivat lisää jalansijaa raitojen rinnalla puseroiden kuvituksena.Vaaleanpunaisista hankinnoista yksi parhaista oli Selected Femmen merinovillatakki.

Kuvissa näkyy myös monta viime vuoden suosikkikenkäparia: käytettynä ostetut Minna Parikan roosat puputennarit, Ziosta saadut Wondersin solkinilkkurit ja kesän suloisimmat punaiset Wondersin sandaalit.

Ihan hirmuisesti ei tullut viime vuonna juhlissa juostua, mutta jokunen juhlavampi asukin kuvista löytyi ja yllä suosikit. Avainsanoja ovat selkeästi drapeeraukset vyötäröllä, vartalonmyötäisyys ja vahvat värit!

Asos Curven fuksian värinen mekko on ollut lemppari jo muutaman vuoden, mutta Marks & Spencerin upean vihreä pitsimekko oli viime alkuvuoden löytö Satakunnan Kansan 145 v -juhliin. Samalla hankitut vihreät remmikengät ovat osoittautuneet loistavaksi väripilkuksi moneen muuhunkin asuun.

Iltapuvun metsästys linnanjuhliin meinasi jo muuttua painajaiseksi, mutta kriteerit täyttävä mekko löytyi lopulta Zalandolta ja muuttuis sopivaksi ompelijan avustuksella. Vaikka mekko tuntuikin epätoivon keskellä tuntua hieman kompromissilta, tunsin itseni asussa todella upeaksi. Ja mikä tärkeintä, siinä oli hyvä tehdä töitä.

Kukkakuosit valtasivat vaatekaappini tsunamin lailla. Oli kukkasia jonkin verran jo ennestään, mutta viime vuonna kuoseista tuli rohkeampia ja räikeämpiä. 

Kaikki kuvien kukkavaatteet ovat sellaisia, että epäilyttivät ensin hieman, mutta jokin kumma niissä kiehtoi ja sovitettuani en voinut enää luopua.

Suosikkihousujen kanssakin kuvissa lisää kukkakuoseja! Ja leopardia. Kesällä pukeuduin kerta toisensa jälkeen Tokmannista löytyineisiin Polan leveisin ja kepisiin housuihin. Kevät ja syksy puolestaameni pitkälsi keinonahkahousuissa ja mokkaa imitoivissa Lindexin leggareissa. 

Kesän lempihameen tittelin vei röyhelöinen leopardihame. Nyt talvella mietin, että se voisi näyttää kivalta myös saappaiden ja neuleen kanssa. Pitänee kokeilla. Kesällä myös törkeän lyhyt farkkuhame ilahdutti. Kun yläosaksi pukee hieman peittävämpää, ei kokonaisuus mene liian paljastavaksi. Viime vuoden suosikkivaatteisiin on luettava myös tuo pitsihihainen Joseph Ribkoffin pusero, jonka sain näiden upeiden pinup -kuvausten myötä.

Syksyn yksi eniten käytetyistä alaosista oli puolestaan Elloksen keinonahkahame. Hameen seuranä tämän talven hamepukeutumisen pelastaneet Höglin mokkasaappaat (saatu). 

Siinä vuoden 2018 suosikkivaatteita ja asusteita, jotka kaikki jatkavat vaatekaapissani edelleen uusia kivoja yhdistelmiä odotellen!


Tags:
8 Comments
 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oot kyllä niin taitava pukeutuja ja näytät aina niin freesiltä!
  Tsemppiä sinulle eron läpikäymiseen ja yksinoloon tottumiseen. Toivon valoa kuluvaan vuoteesi 🌞☺️🤗

 • Maiju
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Meillä on aika samantyyppinen vaatemaku. Monet on sellaisia mitä ottaisin. Jos pitäisi kaunein näistä valita, ottaisin tuon kukkamekon, jossa punaista ❤️

 • JohannaG.
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Todella upeita asukokonaisuuksia kaikki❣️Ja jokainen niistä sopii sulle täydellisesti 👌🏻
  Olen antamiesi vinkkien perusteella löytänyt mm. Ellokselta pari kivaa vaatetta (esim. ne keinonahkahousut 😘). Elloksen valikoima on niin valtava, että sen läpikahlaaminen tuntuu täysin mahdottomalta ja että sieltä vielä löytäisi omin neuvoin jotain sopivaa 😅
  Eli suurkiitos avusta!!

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihanan inspiroivia kuvia! Kannustaa itseäkin miettimään asuja vähän tarkemmin, omasta kaapista löytyy paljon samantyylisiä vaatteita, vaaleanpunaisia neuleita, voimakkaita värejä. Jos vielä pari kivaa kukkapaitaa löytyisi! Ostoslistalle kevääksi siis.

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tykkään noista kaikista😀

 • Iina / MouMou
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kyllä toi leopardi vaan pukee sua niin hyvin! 🙂 <3

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiva postaus! <3 ihania kuvia

 • Jessica
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Wau!! Mahtavia asuja!! Lemppari on vaaleanpunaisia sävyjä, tyyli mikä mielyttää ja mitä itse käyttäisin. Sulla on todella hyvä maku!

Post A Comment