Tänä keväänä pukeudutaan eläinkuoseihin ja röyhelöihin!

– Kaupallinen yhteistyö Elloksen kanssa –

Vaikka ulkona tuiskuttaakin vielä lunta ja vaatekaapista päälle etsiytyy lähinnä lämpöisiä neuleita, niin myönnän jo alkaneeni kurkkia kevätmallistojen uutuuksia. Huomioni tuntuu kiinnittyvän edelleen erilaisiin printtikuoseihin ja punaisen moniin sävyihin. Myös kiinnostus röyhelöihin on entisestään kasvussa! 

Ellos on jo vuosikausia ollut verkkokauppasuosikkieni kärkipaikoilla hyvän kokovalikoimansa vuoksi. Ellos Collectionin tuotteista suuri osa löytyy kokoskaalalla 34-50 ja plusmallisto jatkuu kokoon 60 saakka. Todella monet ahkerimmin käyteistä ja usein asukuvissa näkyvissä vaatteistani ovatkin juuri noista Elloksen omista mallistoista.

Alet ovat edelleen käynnissä, mutta verkkokauppaan on saapunut jo runsaasti myös kevätuutuuksia ja minä olen niitä tietenkin jo ahkerasti tutkinut. Keräsin tähän muutamia kiinnostavia tuotteita, joilla voisi olla paikkansa kevättyylissäni.

Jostain syystä tuollainen punasävyinen leopardikuosi on viehättänyt mua jo todella pitkään. Ja kun siihen on yhdistetty vielä pikkuisen röyhelöä, niin kiinnostus nousee entisestään. 

Nyt kovassa nousussa olevan käärmekuosin suhteen sen sijaan olen vielä hieman varuillani. En tiedä johtuuko se ihan vaan matelijakammostani vai onko tämä vaan taas hidasta syttymistä muotivirtauksille. Mutta sellainen bubbling under -kuosi se kuitenkin on, eli hieman kiinnostelee.

Pinkki viskoosi kukkamekko huutaa kaverikseen valkoisia tennareita, paljaita sääriä ja lyhyttä farkkutakkia. Vaalealla pohjalla väri-iloitteleva kukkapaita on omaan makuuni ehkä jo liian villi, mutta sinisen paitapuseron näkisin päälläni farkkujen ja punaisten ballerinojen kanssa.

Vasemmanpuoleista puseroa saatavilla kokoon 48 saakka, mekko yltää kokoon 50 ja sininen Vera-paita on saatavilla ko’oissa 34-52.

Kaltaisilleni pinkin ystäville tämän kevään mallistot tarjoavat vaikka ja mitä. Raitapaidat ovat aina ajankohtaisia, mutta nyt voisin minäkin vaihtaa ainaiset mustavalkoraidat pirteämpiin sävyihin. Toki plusmalliston raidallisesta trikoopaidasta löytyy myös klassinen mustavalkoversio. Se on muotia ihan joka kevät.

Jos pinkki ei uppoa, niin esimerkiksi plusmalliston pliseeratun tunikan maltillisempi värivaihtoehto on tummansininen ja vasemman yläkulman satiinipuserosta on saatavilla myös lempeä sininen.

Käy katsomassa nämä kevätfiilistä nostattavat tuotteet ja monet muut Elloksen uutuudet TÄÄLTÄ!


No Comments

Post A Comment