Olkaimettomat rintaliivit kuppikokoon M-saakka!

– Postauksen rintaliivit saatu Lumingerielta

En tiedä onko hyvien rintaliivien hankkiminen varsinaisesti helppoa juuri koskaan ja kenellekään, mutta etenkin olkaimettomat liivit tuottavat kokemukseni mukaan päänvaivaa monelle. En itsekään isorintaisena ole todellakaan kokenut varsinaista runsaudenpulaa metsästäessäni liivejä avonaisten vaatteiden alle. Lähivuosina tilanne on kuitenkin onneksi helpottanut huomattavasti, kun markkinoille on tullut uusia isoihin kokoihin panostavia alusasumerkkejä. 

Yksi omaan aluasulaatikkoni useiden tuotteiden voimalla rynnistänyt merkki on kuppikokoja D-O (EU) valmistava Curvy Kate. Olen ihastunut etenkin heidän astetta eroottisempaan Scantilly -mallistoonsa! Myös nämä Lumingerien valikoimista löytyneet hyvin tarpeelliset olkaimettomat/multi way -liivit ovat Curvy Katen. 

Luxe-nimeä kantavaa liivimallia on saatavana perusväreissä musta, luonnonvalkoinen ja nude. Mukana tulee myös olkaimet, mutta omia perinteitäni kunnioittaen olen ne jo ehtinyt hukkaamaan. 

Kokojakin liivistä löytyy runsaasti: ympärysmitat 60-90 ja kuppikoot D-M! Koosta riippuen liivissä on joko 3 tai 4 hakasta. 

Komesta palasta kootut kupit ovat pehmeästi topatut, joten ne ovat sopivan jämäkät, mutta eivät kuitenkaan mikään kova panssari. Omat rintani kaipaisivat ehkä hieman enemmän tukea sivuilta, mutta käytän olkaimettomia useimmiten sellaisten vaatteiden alla jotka ovat yläosasta melko napakoita, joten asia korjaantuu yleensä sillä.

Kupin muoto on kauniin pyöreä ja liivit nostavat rintoja juuri sopivasti aikaansaamatta kuitenkaan ns. tissitarjotin -efektiä. (Tiedättehän sen etenkin monen olkaimettoman hääpuvun kanssa nähdyn tilanteen, missä isot rinnat heiluvat löysänä ja valtoimenaan kuin tarjottimella?)

Luxet ovat siis olleet varsin toimivat ainakin kaikkien tähän mennessä käyttämieni asujen kanssa. Curvy Katet olivat tositoimissa mm. reilun viikon takaisessa muotinäytöksessä, jossa kaikki hääpuvut vaativat alleen nimenomaan olkaimettomat liivit.

Yhtä pientä muutostyötä kuitenkin näidenkin liivien kohdalla harkitsen. Nimittäin tuon tukiluun poistamista oikealta puolelta. Jostain kumman syystä tukiluut kalvavat minua nimenomaan oikeasta kyljestä vaikka toisella puolella ei ole mitään ongelmaa. En tiedä olenko jotenkin toispuoleinen asennoiltani, vai mikä siinä on, mutta jotenkin tuo pikkuruinen tikku tuntuu lähes aina liian pitkältä oikealla puolella. Uskoisin, että nämäkin liivit toimivat kuitenkin ihan yhtä hyvin ja pysyvät päällä napakasti, vaikka tuen pois ratkoisinkin.

Kun ympärysmitta on sopiva, niin liivit todellakin pysyvät hienosti päällä eivätkä kaipaa lainkaan nostelua tai korjailua. Ainakin itse olen nämä liivit päällä heilunut ja hikoillut kuin hullu ilman pienintäkään pelkoa liivien valumisesta.

Curvy Katen Luxet eivät suinkaan ole ainoat Lumingerien valikoimista löytyvät olkaimettomat liivit. Löydät kaikki olkaimettomat mallit TÄÄLTÄ. 

Liivit – Curvy Kate, Lumingerie

Alushousut – Dear Scantilly

Sifonkipusero – Monki

Tiedän, että rintaliivien ostaminen netistä voi tuntua arveluttavalta, mutta Lumingerien asiakaspalvelu on todella ensiluokkaista ja he ovat todella velhoja oikean koon arvioinnissa eri merkeiltä. Jos oma koko jossain liivissä arveluttaa, kannattaa laittaa meiliä asiakaspalveluun, kertoa omat mitat ja vaikka pari esimerkkiä muilta merkeiltä että mitä kokoa käytät.

Ja vaikka ei ekalla yrittämällä osuisikaan oikea koko, niin tuotteilla on 14 vuorokauden ilmainen vaihto- ja palautusoikeus, joten rohkeasti testailemaan!

Lumingerielta löytyy myös mainitsemaani Curvy Katen Scantilly -mallistoa, jonka alushousut minulla on näissä kuvissa. Tsekkaa ne jos kaipaat jotain näyttävämpiä hepeneitä. Kuvasin juuri myös uusimmat Scantilly-liivini, joten niistä tulossa kuvia myös!


Tags:
15 Comments
 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Harmi, että ympärysmitat loppuvat jo 90:een. 👎

 • Pia61
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vaikka en olekaan isorintainen – olen kokoa B – ainoa rintaliivimalli joka sopii minulle on olkaimeton, koska olkaimet valuvat. Olkaimettomat ovat huolettomia ja voin sanoa jotta kivoja malleja on koostani huolimatta niukalti. Valmistajille siis huomio.

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Luulet vaan oot siinä iäs

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sä näytät hehkuvalta!

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Muuten ihan hyviä kuvia, mutta nuo tissiliivit on kyllä aika typerän näköiset. Tulee jotenkin mieleen se poliisin uusi ylihintainen panssariauto hevi ja eihän nuo edes sovi noiden muiden asusteiden kanssa yhteen…

  • Roso
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Erikoista, että mielestäsi kokomusta ei sovi yhteen! Ei sen klassisempaa yhdistelmää ole olemassakaan!

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei se pelkästä väristä johdu, vaikkakin noissa on värisävytkin aivan eri maailmasta.

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei vaan ! Oot kyllä kaunis nainen mutta eikö sulla tule niska-ym.särkyjä noin suurista rinnoista? Minä halusin pienennyttää rinnat leikkauksella sen vuoksi ja olen siihen tosi tyytyväinen. Oletko koskaan miettinyt laihduttamista yleensä; ihan terveyssyistä?? Ainakin kun ikää tulee niin alkaa usein ne terveysongelmatkin; eihän ne vielä nuorena vaivaa…

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tuskin Veera voi pienennyttää mitään, koska sen elämä ikään kuin pyörii suurten asioiden ympärillä ,silloin saattaa blogin ja elämäntarkoitus sekä business kadota.

 • Lumikkinen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Miksi aina jaksetaan pilata ikävillä kommenteilla nämä keskustelut
  Tuli paha mieli Veeran puolesta. Hän on rohkea ja kaunis nainen ja näissä kuvissa varsinkin näyttää upealta. 😊

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tarkoitin kirjoituksessani ihan tosiasioita; ihan fyysistä siivoustyötä tehdessäni ja ylipainoisena alkoivat ensin polvivaivat (n. 55 vuotiaana), Tottakai painoni vaikutti työn tekooni; siihen miten jaksoin ”juosta” ja tehdä työni kiireessä. Nyt lähentelen kuuttakymppiä; vältyin verenpaine- ja diabeteslääkitykseltä siten että pudotin painoa, liikunnan lisäämisellä ja terveellisellä ruokavaliolla! En ole vieläkään missään ihannepainossa mutta kuitenkin sopivasti keveämpi! Sopivaan painoon olisi matkaa noin 7-8 kiloa…en haluakaan olla mikään luuviulu. Miksi täällä joku vetää aina herneen nenäänsä kun kirjoittaa ihan kokemuksesta ja tosiasioista??

  • Vierailija
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Koska sun ei tarvi kommentoida sitä kokemustas ja ”tosiasioita”. Älä kommentoi toisen kehoa millään tavalla, se on aika hyvä neuvo. Kommenteillas onnistut aiheuttaan vaan pahaa mieltä. Ja sitäpaitsi, ei myöskään ole sinun asiasi olla huolissasi tuntemattoman ihmisen terveydestä. Jokasen koko, paino ja elämä on vaan sen ihmisen asioita, eikä muiden tarvitse niitä kommentoida tai olla niistä huolissaan.

  • Vierailija
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Luulisi noin vanhan henkilön omaavan edes perus käytöstavat, mutta näemmä ei.

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olisiko mahdollista poistaa täältä asiattomat kommentit?

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Teistä varmaan ei oo kukaan joutunu pitään huolta vanhenpien ihmisten asioista… joutuu ottamaan kantaa syömisiin, juomisiin,painoon (joka voikin johtua nesteen kertymisestä elimistöön…sydän) Tällä palstalla näköjään jos esittää mielipiteen joka eroaa laumasta niin saa vain haukkumiset niskaansa!! Pitäisi vaan kehuja antaa eikä mitään omia mielipiteitä??

Post A Comment