Tylsän matkapuvuston pelastaa upeat kengät!

Miten te pakkaatte muutaman päivän reissuille? Yritättekö päästä mahdollisimman vähillä vaatteilla ja mietitte, että kaikki vaatekappaleet sopivat yhteen vai paiskotteko kassiin vähän sitä sun tätä, koska etukäteen ei voi tietää mitä tekee mieli pukea päälle? Olen itse hieman noiden tyylien sekoittelija.

Haluan, että kaikki mukana olevat vaatteet sopivat yhteen ja pidän sen vuoksi värimaailman yhtenäisenä, mutta pakkaan yleensä muutaman ylimääräisen vaatteen ihan vaan kaiken varalta ja jos vaikka mieli muuttuu. Ja kerta toisensa jälkeen mä saan kotiin palattuani huomata, että mukana oli taas muutama turha vaate. 

Olen nyt kolmen päivän reissulla Helsingissä ja pakotin itseni matkaan yksillä kengillä ja yksillä housuilla. Mulla on yleensä aina kahdet kengät mukana, jos viivyn pidempään kuin yhden yön. Koska monta päivää samoilla kengillä on tylsää ja sit sen mystisen ”ihan vaan kaiken varalta”. Nyt piti kuitenkin roudata sen verran kuvauskamaa, että halusin karsia muusta kannettavasta. 

Jalkaan siis mustat farkut ja Minna Parikan pinkit chelsea-nilkkurit ja sitten vaan muutama yläosa, jotka passaa niihin. Ohjelmassa on niin palavereja ja kuvaustöitä kuin skumppatreffejäkin. Matkalle päälle kiskoin harmaan kashmirneuleen, kassiin pakkasin kuvaushommia varten perus t-paidan (musta) ja sen jälkeistä tapaamista varten rennon bleiserin.

Tämän illan skumppatreffeille suuntasin tässä kuvien pallopuserossa. Mukana on myös yksi kokovalkoinen paitapusero, joka sitten varmaan päätyy päälle lauantain brunssille ja Kiasma-reissulle sekä yksi ylimääräinen t-paita.

Joten tällä kertaa onnistuin mielestäni pakkaamaan ihan oikeasti järkevästi ja ilman montaa turhaa vaatetta. Koska jalassa on huomiota puoleensa magneetin lailla vetävät kengät, oli helppoa valita vaatteisiin vain mustaa, valkoista ja harmaata. Jokin väripilkku on aina reissugarderobiin pakattava, se on mulla sääntö. 

Nämä väripilkut tuli hankittua tammikuussa äidin ja siskojen kanssa Helsingissä ollessa. Minna Parikan alessa olleet karvaiset chelsea-nilkkurit ovat härnänneet minua jo monesti aiemminkin, mutta omaa kokoa ei ole sattunut alennusmyynneissä vastaan ennen kuin nyt. 

Aivan täydelliset tylsien asujen pelastajat. Esimerkiksi tämän päiväistä mustat farkut ja harmaa neule -yhdistelmää en haluaisi päälleni laittaa mitäänsanomattomien kenkien kanssa (esim mustat perusnilkkurit ilman mitään yksityiskohtia), mutta näiden katseenvangitsijoiden kanssa helposti. Kun jalassa on ihanat kengät, on kaikki muu asussa toissijaista!

Farkut – Ellos 

Pusero – KappAhl (saatu)

Kengät – Minna Parikka

Laukku – Marimekko 

Korvikset – Aarikka (saatu)

 

Nimitin tätä päivää ihanien miesten päiväksi, sillä sain nauttia loistoseurasta niin lounaspalaverissa kuin illallisellakin. Herrasmies pöydän toisella puolella vain välillä vaihtui. Huomenna ja lauantaina sitten vuorossa huikeeta mimmiseuraa. Eli Helsinki tarjoaa taas hyviä hetkiä ja tervetullutta vaihtelua kotona yksin vietettyihin iltoihin. Eiköhän täältä palaa kotiin taas hieman paremmalla mielellä kuin sieltä lähti.

 

Kuvat nappasi illallisseuralaiseni Eino.

 


Tags:
,
2 Comments
  • BJ
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mukavaa viikonloppua! Ajattelin heti kauhistuneena tätä loskaa ja sohjoa, ja sun ihania nilkkureita 😯.
    Toivottavasti säilyvät ”hengissä”!

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Toi asu olisi varsin kiva Ilman noita kammottavia nilkkureita. Olisit edes mätsännyt laukun niihin paremmin.

Post A Comment