Alkuvuoden paras asu ja meikki

 

Tässä kun homehtuu taas kotona viltin alla verkkareissa naama itkusta punaisena ja silmäluomet turvonneena, on jotenkin virkistävää kuvien myötä palata sellaiseen iltaan, kun oli laittautunut ja näytti pari astetta pirteämmältä. Tämä työpaikkani kieltolaki-teemaisten ”pikkujoulujen” asu ja meikki ovatkin ehdottomasti tämän kuluneen alkuvuoden onnistunein kokonaisuus. 

Hapsumekko on jo vuosia vanha ja se onkin juhlinut kanssani mm. pikkujouluja, blogiportaalin avajaisia kuin exän neljän vuoden takaisia salakapakka-synttäreitäkin. Että valitettavasti kyseistä La Redouten mekkoihanuutta ei siis ole enää mistään saatavana. Itse sen aikoinaan Ellokselta löysin. Sanoisin, että aika loisto löytö!

20-30 -luku, salakapakka, catsby.. ovat mielestäni pukeutumisen pielestä aivan loistavia teemoja kemuihin, sillä asun saa kasattua aika pienellä panostuksella. Itselläkin nuo helmet on alunperin joulukuusta varten ostettua muutaman euron helminauhaa jotka vaan solmin kaulaan. Mekoksi sopivien korujen ja vaikka höyhenkoristeisen pannan kanssa sopii ihan peruspikkumusta. 

En pidä itseäni mitenkään taitavana ja monipuolisena meikkaajana ja etenkin voimakkaat silmämeikit juhliin tuntuvat aina tosi hankalilta. Mutta tällä kertaa onnistuin mielestäni irtoripsien liimaamista lukuunottamatta tosi hyvin. Mutta meni tämän naaman maalaamiseen kyllä aikaakin.

Tukan kanssa puolestaan ehdin jo ihan menettää hermoni ja pari kampausta ehdin jo ensiksi purkaakin. Töhnää täynnä olevan sotkuisen kiharakasan pelasti iltaan sopivaksi kampauksseksi lopulta muutama strassipinni. Olisin siis halunnut sellaiset ihanat laineet tuohon otsalle, mut en osannut.

Olen hirmuinen nakkisormi irtoripsien kanssa ja siksi niitä harvoin käytänkin. Silloin tällöin kuitenkin sorrun kokeilemaan ja sitten päädyn tuntemaan oloni vähän hölmöksi. Hieman tälläkin kerralla toinen ripsinauha lipsahti liikaa toiseen reunaan ja tuntuivat silmissä hieman pöljältä. Mutta kyllä niihin parin skumppalasin jälkeen tottui. 😀

Aika paljon mä mietin, että lähdenkö noihin juhliin ylipäätään. Tää mieliala kun on ollut tässä viimeaikoina kaikkea muuta kuin juhlava. Aika vaikeita hetkiä elellään. Mutta olin loppujen lopuksi iloinen, että menin. Tuttujen työkavereiden seurassa oli mukava viettää iltaa hyvän ruoan ja tanssin parissa. Hyvä muistutus siitä, että vaikka ei olekaan oikein sosiaalinen olo, niin kyllä muiden ihmisten joukkoon on välillä hyvä lähteä.

On parempi lähteä ja tulla sitten vaikka kesken illan takaisin kotiin kuin jättää kaikki menot ja ihmiskontaktit väliin siksi, että tuntuu ettei jaksa ja pysty. Ja kyllä oikeasti piristää jo sekin, että on välillä kunnon syy pistää jotain nättiä päälle ja irtoripset vinoon. Viime päivien peilikuvan jälkeen nämä kuvat on ihana muistutus siitä, että on niitäkin päiviä kun olen muuta kuin itkuinen mörkö.

Mekko – La Redoute, Ellos

Kengät – Marks & Spencer

Korvikset – KappAhl

Helmet – Kuusenkoristeita

Hiuspinnit – Glitter

Irtoripset – Eylure (saatu)

 

 


Tags:
10 Comments
 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sulla on kyllä nätit sääret😊

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Toi mekko 👍

 • pob
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  WOW. wow wow wow!!

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olet kaunis, täydellinen ja ainutlaatuinen nainen ja myös meikittä. <3

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aivan ihana meikki. Sai kasvosi loistamaan. Itse en pystyisi, en ole vuosiin meikannut ja viimeiset kaksi vuotta on mennyt todella syvissä vesissä masennuksen kanssa. Joten omasta ulkonäöstä en ole jaksanut pitää huolta. Luen blogiasi monestakin syystä, tärkein se että saan tsemppiä siitä!

 • Vink, vink
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos, taas sain hyvän vinkin. Kaapistani löytyy jakku, jonka helmat on kuin ”Vappuviuhkat”. Otanpa esille sen ja eikun menoksi 😉

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Osaisinpa tehdä tuollaisen silmämeikin, hieno!

 • Nunnu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olet kyllä kaunis. Ja nuo silmät.. Pidä hyvää huolta itsestäsi <3

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tosi kaunis mekko ja kaunis sinä <3 . Löysin blogisi vasta nyt ja olen siitä tosi iloinen, koska minäkin elän masennuksen kanssa aika syvissä vesissä. Välillä on tosi huonoja päiviä jolloin ei jaksa nousta sängystä ylös. Silloin luen blogiasi ja jotenkin saan siitä vertaistukea ja voimaa! Halaus täältä sinulle <3

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kaunis!

Post A Comment