Pitäiskö jo vaihtaa pillit leveämpiin puntteihin?

 

-Kaupallinen yhteistyö, Ellos

Vielä vuosituhannen alussa kaappini oli täynnä farkkuja joiden lahkeiden alta kengät pilkistivät ainoastaan terävien ja pitkälle ulottuvien kärkiensä ansiosta. Sittemmin muoti on paljon muuttunut ja kenkien esilläolo tullut itselle entistä tärkeämmäksi. Olenkin pysytellyt vuosikausia melko visusti pillifarkuissa tai hieman nilkkaan tilaa jättävissä suorissa lahkeissa.

Nyt lahkeiden levenevät linjat ovat kuitenkin olleet jo sen verran kauan esillä, että näyttävämpien punttien kokeilu on alkanut itseänikin jo hieman kiinnostaa.

Kuluneen talven eniten käyttämäni farkut ovat olleet nuo kuvissa olevat Elloksen New Thea High Waistit, joissa kiitosta saa niin mukavuus, istuvuus omalle vartalolleni kuin hyvä hintakin. Siispä suuntasin tässä orastavassa lahkeiden leventämisen innossanikin jälleen tutkimaan Elloksen valikoimaa. 

 

Kaikki kuvien tuotteet löydät Elloksen kevätuutuuksista!

Luulen, että tuollaiset ihan hurjan leveät ja täyspitkät flaret ovat vielä liikaa omaan makuuni, mutta eivät ne hassummalta toisten päällä nekään näytä. Itse voisin ajatella suuntavaani leveämpien lahkeiden aikakaudelle jossain tuollaisissa vajaamittaisissa farkuissa. Etenkin leopardipaidan ja rentojen vaaleiden farkkujen yhdistelmä huutaa kesää.

Lähimpänä nykyistä mukavuuslauetta ovat varmastikin nuo cropped bootcutit. Nehän eivät edes ole kovin leveät, mutta eivät enää pillitkään!

 

Myös plusmalliston kevätuutuuksista löytyy paljon erimittaisia ja levyisiä lahkeita. Keskelle kollaasia poimin yhdet kapealahkeisetkin ihan vaan koska näyttävät kaikin puolin upeilta. Itselläni juuri tuon tyyppisiä farkkuja kaapista löytyykin jo monet. Mutta vinkkinä teille joilta tuollaiset perusfarkut vielä puuttuu. Kokojakin plusmallistossa löytyy aina 60 saakka!

Paljon eri malleja selattuani sanoisin, että mun seuraavissa farkuissa tulee olla korkea vyötärö, melko vaalea pesu ja vajaamittaiset, viimeistelemättömät, leveät lahkeet. Kiinnostaisi tilata sovitukseen nuo oikeanpuoleiset Fiona-farkut.

En usko, että kinttuja nuolevat farkun lahkeet tulevat ihan heti täysin väistymään leveämpien tieltä, niin omakseni ne koen. Mutta kyllä näiden kaikkien pillifarkkuvuosien jälkeen olisi jo aika vähän testailla muitakin vaihtoehtoja. 

Elloksen kevätuutuuksia pääset shoppailemaan TÄSTÄ

 


2 Comments
  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Itselle bootcut on ollut vuosikaudet se ainoa oikea malli. Kun omistaa jalat jotka on kuin tolpat niin ei oikeen nuo pillit oo ollu se juttu. Vasta viime vuosina löysin ihanat pillifarkut joille nyt haikeana jouduin sanomaan hyvästi kun haarat antoi periksi. Siirryin sitten takaisin ysärille, ostin sellaiset kunnon stretch housut bootcut lahkeilla ja ai että kun on taas kotoisa olo. 

  • MA Tilda
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kenkäfriikille toiselta: mitä kenkiä käytetään leveidein lahkeiden kanssa?! Tästä toivoisin jotain vinkkiä, kun omaan silmään bootcutit ja leveät housut, etenkin farkut, saa kaikki kengät näyttämään yksinkertaisesti urpolta. En edes löydä mitään muuta sanaa kuvaamaan lookia… Leveiden pellavahousujen tai joidenkin liehulahkeiden kanssa voi käyttää esim. tennareita tai kapeakärkisiä ballerinoja. Mutta ns. oikeiden kenkien löytäminen on jotenkin toivotonta. Pillilahkeiden kanssa kenkäelämä on helpompaa.

Post A Comment