Asussa jo ripaus kevättä, mutta villa-asusteista ei vielä luovuta

Nämä eilen melko puolihuolimattomasti valitut vaatteet osoittautuivat niin kivaksi kokonaisuudeksi, että kiskoin tänään päälle tasan saman setin. Lähes vuosi sitten hieman villinä korttina ostamani ysärihenkinen S.T.I.n kukkapusero on ollut talven ajan käyttämättömänä, mutta tuntuu värikkyydessään nyt aivan ihanasti keväältä. (Aiemmat asukuvat samasta puserosta TÄÄLLÄ)

Muuten ei vielä kovin keväiseksi voi heittäytyä, joten asusteet ovat edelleen villaa. Kenkien kohdalla kuitenkin jo jätin talvea taakseni ja koska adut olivat jo pääosin kuivat, uskaltauduin ulos lenkkareilla. Mutta ai että ärsyttää nuo lahkeiden alta näkyvät sukat! Ne on mun ahdistuksen aiheeni pukeutumisessa, sukat. Kumpa niistä voisi jo pian luopua. 

Paidan kuosista on huulipunaa valitessa helppo poimia useampiakin sopivia sävyjä! Näissä kuvissa huulilla Mavalan huulipuna sävyssä Tropic. (saatu)

Hiustyylini vuoksi pipot eivät useinkaan tule kysymykseen, sillä lopputulos näyttää lähinnä smurffilta. Pelastus näin talvella onkin ollut kaikki ihanat pannat. Jokin aika sitten löytyi kiva uusi kotimainen merkki, Woolberg, jonka tuotteet valmistetaan Virossa.

Alle neljäkymppiä maksavien pantojen materiaali on 70% villaa ja 30 % polyesteriä ja niitä on saatavilla monissa ihanissa väreissä. Itseltäni löytyy tämän vaaleanharmaan lisäksi ja upea leopardikuosinen versio. 

Yksi ja sama koko sopii kaikille, sillä pannan tiukkuutta saa säädettyä solmua kiristämällä tai löysyttämällä. Ihan ehdoton talviasuste! Pantoja myy esimerkiksi porilainen Katoko.

Innostukseni vaaleanpunaiseen vain jatkuu. Nämä Niken lenkkarit löytyivät Iinan kirppiskasasta. Minä ostin Iinalle muutaman linssinsuojuksen ja sain vaihtokaupassa nämä suloisen väriset kengät. Mikä onni onkaan ystävä, jolla on saman kokoinen jalka ja vieläpä usein aika samantyylinen kenkämaku!

Viime viikko alkoi enemmän kuin paskasti, mutta parani hurjasti loppua kohti. Sain hyvän ystävän luokseni kylään viikonlopuksi ja nähtiin myös muita yhteisiä kavereita. Sain kivasta viikonlopusta ihan älyttömästi positiivista energiaa, jonka avulla tämän viikon aloitus oli sata kertaa helpompi kuin edellisen. Toivottavasti tämä tunne pysyy päällä ainakin muutaman päivän. 

Paitapusero – S.T.I.

Farkut – Ellos

Takki – Cubus

Lenkkarit – Nike

Laukku – Zara

Huivi – Becksöndergaard

Panta – Woolberg


Tags:
No Comments

Post A Comment