Kevään helpoin trendi – Sama kuosi päästä varpaisiin

Mun päällä nähtiin Ratsulan muotinäytöksessä tuo ylläoleva Masain asu, joka koostui samaa kuosia olevista housuista ja paidasta. Tykästyin asuun kovasti sen pyjamaisen fiiliksen ja helppouden vuoksi ja olisinkin muuten ollut sitä itselleni hankkimassa, mutta vihreä väri ei tuntunut ihan omalta.

Joka tapauksessa tämä päästä varpaisiin yhteen kuosiin pukeutuminen alkoi kuitenkin kovasti kiinnostella. Ja nimenomaan kaksiosaisena asuna, ei haalarina. Erillisissä osissa kun on se bonus, että niitä voi sitten halutessaan yhdistellä muihinkin vaatteisiin. 

Kokosin tähän muutamia verkosta löytämiäni esimerkkejä tästä co-ords -tyylistä. Valitettavasti blogin linkkaustyökalu ei nyt jostain syystä toimi, joten en pysty linkkaamaan suoraan tuotteisiin :/ Mutta kollaasien alla siis vaatteiden merkit ja osassa myös verkkokauppa josta löytyy.

Ylärivillä vasemmalta alkaen: Junarose, Masai ja Lovedrobe, Asos

Alempi rivi: Zizzi, Ellos ja Junarose

Etenkin kesää ajatellen materiaalina kiinnostaa kepeä viskoosi. Molemmat Junarosen asut, Masain puku ja myös alarivin Zizzin pusero ja housut ovat kaikki 100% viskoosia. Näistä Junaroset ja Masai ovat mieleeni myös kuosien ja mallin puolesta. Haluaisin löytää kokopuvun, joka olisi tosi rento. Sellainen tennareiden kanssa laiskana päivänä helposti puettava asu. 

 

Vasemmalta: STI, Zizzi ja Studio, Ellos

 

Ei kukkasetkaan ihan huono vaihtoehto olisi, mutta en ehkä toivoisi liian värikästä ja levotonta kuosia. Kaipaamaani pyjamafiilistä tukisi paremmin rauhallisempi värimaailma. 

Joku huikea pyjamahenkinen kokopuku siis hakusessa! Tästä ei mene enää pukeutuminen helpommaksi.

Miten on, iskeekö tämä trendi muihin?

 

Muotinäytöskuva: Johanna Uusitalo


Tags:
3 Comments
 • rene
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moi! Tosta trendistä en oo ihan varma sytyttääkö, mut mistä on noi ekan kuvan kengät? vov!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Valkoiset tennarit ovat Vagabondin tän kevään mallistoa

 • Mian
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  No nyt on! Ihana asu ja tuo kevättä rintaan.

Post A Comment