Ehtikin olla jo ikävä – Nämä vaatteet pääsevät onneksi taas pian käyttöön

Tänään siristellessäni seitsemän aikaan illalla silmiä auringon häikäistessä se iski kunnolla tajuntaan, että kyllä se talvi oikeesti on ohi ja edessä on jälleen valoa ja lämpöä. Pitikin sitten ryhtyä muistelemaan mitä kaikkia vaatteita ja asusteita saakaan taas kaivaa talviteloilta takaisin käyttöön.

Ainakin seuraavia kamppeita on ehtinyt tulla jo ikävä:

Nahkatakit. Se kevään eka päivä nahkarotsissa on vaan jotain niin parasta. Se on oikeastaan kevään paras päivä, jolloin vuodenaikojen vaihtumisen todellakin tiedostaa.

Olisiko se päivä jo tulevalla viikolla? Vai vieläkö on liian kylmä? Joka tapauksessa kaikkia näitä rotseja on jo ihan ikävä. Musta nahkatakki on aikaa kestävä klassikko, joka ei mene koskaan pois muodista. Ainakaan itse en tunnu kyllästyvän nahkarotsiin ikinä.

Nahkatakit vasemmalta alkaen: Saki, Junarose (saatu) ja Samoon.

Bomber ja farkkutakki. Vihreä bomber (saatu) ujuttautui vaatekaappiini pari vuotta sitten ja ainakaan vielä ei näy kyllästymistä. Toivotan siis tuon KappAhlin takin jälleen tervetulleeksi osaksi kevätpukeutumistani. Mikä parasta, se sopii hienosti yhteen vaaleanpunaisen kanssa!

Vaaleita farkkutakkeja katselin pitkään hyvin karsaasti enkä osannut kuvitella omille harteilleni. Toisin on kuitenkin nyt, kun ihan jo odotan sitä, että saan kiskoa päälleni tuon kesää henkivän Junarosen farkkurotsin (saatu) valkoisten tennareiden kera!

Ne valkoiset tennarit. Mitkään kengät eivät kilju kevättä niin kuin hohtavan valkoiset tennarit. Omat Puman tossuni eivät kyllä valitettavasti enää ole ihan hohtavat, mutta pitänee koittaa tehdä jotain puhdistusoperaatioita.

Haalarit. Jostain syystä en ikinä pukeudu haalareihin talvella, vaikka toimisihan tuollainen trikoopuku vaikka neuletakin alla. Minulle haalarit ovat kuitenkin selkeästi kevät- ja kesäasuja. Mutta pian näidenkin sesonki on taas täällä. 

Haalarit vasemmalta: HM+, Asos Curve ja Nanso.

Mitä vaatetta sinä olet ehtinyt talven aikana ikävöimään?


Tags:
2 Comments
  • Minnea
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tennareita ja hameita on ollut ikävä! Ihanaa, kun pyöränkin saa kaivaa varastosta, ja pääsee viilettämään kuivilla kaduilla 🙂

  • Mian
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihania nuo haalarit. Itselleni ei oikein sovi, ikävä kyllä. Kesästä olen kaivannut kesälaukkuja. Sellaisia korimaisia ja rottinkijuttuja, ja myös itse virkattuja. Ja sandaaleja! Ja että pärjäisin ilman pitkiä merinokalsareita vaatteiden alla ilman että pakottaa paikkoja. Otetaan kuitenkin asia kerrallan: keväällä on ihana ottaa käyttöön pantteritakki jonka ostin iät ajat sitten Helsinkin Della Margan alesta. Paras ostos ikinä.

Post A Comment