Haalarikauden avaus ja yllättävä miesvieras

Kaapista löytyy sen verran monta jumpsuitia, että ennustan vahvasti haalarikesää! Avasin haalarikauden tänään kiskomalla päälle tämän Klingeliltä saamani kukkapuvun. 

Trikoohaalari on vaan ihan sairaan kätevä vaate töissä, kun joutuu kuvatessa paljon kyykkimään, kumartelemaan, kiipeilemään ja toteuttamaan jos jonkinmoisia kevätjuhlaliikkeitä. Ei tarvitse miettiä nouseeko pusero tai valuuko housut. 

Tuo bomber ei ollut ihan paras takkivalinta haalarin kaveriksi, mutta se nyt oli ainoa kepeämpi takki mikä naulakosta tänä aamuna löytyi. Väri ihan jees, mutta vähän lyhyempi takki olisi toiminut paremmin. Pitää huomenna kaivella loputkin kevätrotsit säilytyslaatikoista. 

Olin muuten aamulla juuri ehtinyt onneksi kiskoa haalarin päälle, kun ovella yhtäkkiä rapisi avain ja putkimies vaan lompsi sisään soittamatta ensin ovikelloa. Kyllä se ovelta huusi moi, mutta jonkinlainen ennakkovaroitussignaali olisi ollut kiva. Vaikka tässä miesvieraita toki voisin kämppääni kaivatakin, niin ei nyt ihan noin yllättäen! 😀 Ja tänäänkin ainoa syy, että olin jo ehtinyt laittaa vaatteet päälle, oli se että tiesin odottaa lähettiä tuomaan pakettia.

Häkellyin herran tuttavallisesta sisääntulosta sen verran, että en edes saanut sanottua, että ei tolleen vaan tulla toisten kotiin vaikka töitänne teettekin. Ehkä ne olettaa, että kaikki on kotoa pois päiväsaikaan. Jos huomenna tilanne toistuu, niin pitänee kerätä rohkeutensa ja huomauttaa asiasta. Mutta pitää kyllä nyt varmuuden vuoksi pistää vaatetta heti päälle kun aamulla sängystä nousee. En halua tulla yllätetyksi alastomana jääkaapin ovelta.

Mulla olis tässä pari päivää suht vapaata, mutta luulen että remonttimöykän vuoksi kotona ei tee mieli hengata päiväsaikaan. On myöskin vähän vielä epäselvää, että ehtivätkö mun asuntoon sisäpuolella hommiin vielä tällä viikolla. Lupasi ne päivää aikaisemmin lapulla asiasta kyllä varoittaa. Toivottavasti tosiaan niin tekevät, eivätkä tule yhtä varoittamatta kuin tämän päiväinen ukkeli tarkastuskäynnille.

Meneillä on siis jonkin sortin putkiremppa. Vetävät uusia putkia ihan todella rumasti pintavetoina, joten ei tää asunto tässä operaatiossa ainakaan kaunistu. Mutta toivottavasti muutostöiden myötä mun keittiön hanastakin alkaisi saada kunnolla myös kylmää vettä. 

Mun ei sen kummemmin pitäisi joutua evakkoon, remppa kestää kussakin asunnossa vain pari päivää. Mutta jotain menoa pitää niiksi ajoiksi kuitenkin keksiä kun ne remppatyypit möykkää omien seinien sisäpuolella. Plus suihkuun ei varmaan pariin päivään pääse, mutta jospa mä saisin lainata vaikka exän suihkua tuossa muutaman sadan metrin päässä. Tai sit pitää mennä vaikka uimahalliin.

Ei rempasta muuten mulle suurta stressiä ole, mutta sitä kiviseinän poraamisestä lähtevää mökää kyllä hieman säikähtää, kun siihen herää. 😀

Haalari – Klingel koko 46/48 (saatu) / Takki – KappAhl XLNT (saatu) / Kengät – Nike / Tuubihuivi – Design Pylsy / Aurinkolasit – Ray Ban (2nd hand) / korvikset – Lindex

Pakko muuten hihkua noista aurinkolaiseista. Olivat ihan loistava löytö Zadaasta. Ihan uudenveroiset, söoö vaaleanpunainen väri ja ihan murto-osalla alkuperäisestä hinnasta. Ja mikä tietenkin parasta, mallikin sattui vielä passaamaan omaan naamaan. Eli loistava 2nd hand -löytö! Jos kevätaurinko häikii pahasti, niin Zadaassa näyttäisi olevan juuri nyt melko hyvät aurinkolasivalikoimat.

Juu, ei ole vyötäröä, ei tiimalasivartaloa. Ei myöskään tiukkaa ja näyttävää tarakkaa. Niiden sijaan on suuri ja pehmeä keskivartalo, turhan paljon tissiä ja keskinkertainen, iso ahteri. Moni ajattelee ettei tällä jälkimmäisenä kuvatulla kropalla oikein voi/uskalla haalareita käyttää. Mutta kuulkaa, rohkeesti vain sovittamaan! Mä ainakin olen nähnyt upeita jumpsuit-tyylejä ihan kaiken kokoisilla ja muotoisilla naisilla. 

Haalarit, juu vai ei?

 

 


Tags:
19 Comments
  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Oikein kiva haalari!

  • Pob
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Iso juu!!! Näyttää hyvältä ja ihana kuosi!

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Jep, kuosi tosiaan on hurjan kaunis. 🙂

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Sä näytät hyvältä joka vaatteessa. Vaikka juuttisäkissä.

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Hmm.. sitä mä en olekaan muistaakseni vielä kokeillut. 🤔

  • Anja
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Sä oot ihana,näytät mallia meille jotka aina valitetaan kiloistamme.opetellaan nauttimaan itsestämme.

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Kiva jos musta on edes hieman iloa ja inspiraatiota! 😊

  • Marja
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kiitos Veera! Todella upea asu taas kerran. Tuli itsellekin fiilis, että todellakin uskallan käydä hankkimassa itselleni haalarin, vaikka tähän saakka olen sitä hieman vierastanut.

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Joo, rohkeesti vaan testaamaan! Mä itsekin vierastin haalareita vielä muutama vuosi sitten, mutta kun löytyi omalle kropalle sopivia malleja, niin innostuin ihan täysin niiden mukavuuteen.

  • Jenna J
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kääk, mun pahin painajainen on just tuo, että joku remonttireiska joku päivä vaan astelee sisään soittelematta ovikelloa 😀 Mun yleisin ”kotilook” on joku yöpaituli, enkä kovin mielelläni esittelisi sellaista kenellekään…

    Joskus vielä Porissa asuessani taloyhtiössä oli päätetty tehdä parvekkeilla pieniä sulatustöitä, kun talvi oli jäädyttänyt parvekkeet täysin. Ikävä kyllä asukkaille tästä ei oltu kerrottu mitään! Niinpä sain joku aamu lähes sydänkohtauksen, kun yksiöni ainoan ison, parvekkeelle vievän ikkunan toisella puolella seisoskelee joku vieras mies. Juoksin yöpaidassani vessaan piiloon, enkä tullut pois ennen kuin olin varma, että parvekkeellani ei ole enää ketään 😀

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Mulla itselläni tuntuu aina käyvän niin että postimiehet ja lähetit onnistuu soittamaan ovikelloa aina just silloin kun ei oo mitään päällå ja sit menen ovelle kääriytyneenä esim peittoon. 😂

  • Tinttara
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Huikea asu!
    Hei miks vanhojen postauksien kuvat ei näy, siis olisin halunnut lukea blogia ihan alusta saakka mut kuvat ei aukea.. Missähän vika?

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Joo valitettavasti parin blogimuuton takaiset kuvat ei näy kuin niissä muutamissa postauksissa joihin olen niitä käsin yksitellen täällä Me Naisissa ollessa palauttanut. Johtuu siis siitä että kun muuttanut järjestelmästä toiseen niin jossain kohti kuvasisältö ei automaattisesti enää synkannut vanhoissa matskuissa. Olen sellaisiin postauksiin palautellut kuvia joihin jostain uudemmasta postauksesta linkkaan. Valitettavasti se kuvien palautus teksteihin on vaan niin hiton hidasta, että en ole saanut aikaiseksi projektia tehdä vaikka olisin halunnut. 😕

  • Poro
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Komppaan edellisiä. haalari on tosi hyvän näköinen päälläsi. Tykkään hirveästi haalareista muitten päällä mutta itselläni vierastan. Täytynee kokeilla. Itse olen tasapaksu hoikahko pötkäle mutta varmasti haalari ois yhtä hyvä vaate kuin joku muukin kunhan uskaltautuisi kokeilemaan..

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Sovittelemaan vaan! Ei siellä sovituskopissa ainakaan mitään pahaa tapahdu, vaikkei sit oliskaan hyvä. Tasapaksu pötkäle (ihana kuvailu 😄) vois testata esim sellaisia haalareita joissa kietaisutyylinen yläosa. Jos siis tuntuu että haluais vähän illuusiota muodosta.

  • Kaaro
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Haalarit näyttävät kyllä hyviltä ja olen niitä itsekin katsellut. Minulla onkin pari sortsihaalaria. Juhlahaalarin haluaisin, mutta arveluttaa sitten se WC:ssä käynti. Varsinkin, jos haalarin selässä on kokopitkä vetoketju. Miten siellä juhlien tuoksinassa pärjää yksin vessassa???

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      No mun ratkaisu ainakin on hankkia vaan sellaisia vermeitä joiden kans mä pärjään itsekseni. Että jos ei kädet taivu sellaiseen vetoketjuihin, niin sit ei oo mun vaate. Vaihtoehtoja on kuitenkin paljon. Mun haalarit on pääosin trikoisia, eli helppo pukea ha riisua. Ja sellaisessa joustamattomassa yksilössä on vaan niskassa nappi ja se on pieneltä matkalta sit auki yläselästä. Sellainen on kans tosi helppo.

  • Katja
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Näyttääpä hyvältä! Käytätkö muuten pitkiä hameita joissa rypytetty kuminauhavyötärö, jos niin minkälaisen yläosan kanssa ja pusero vyötärön sisään vai päälle? Olen ostanu muutaman tuollaisen hameen mutta sivuprofiili tän omenamahan kans on vaan sellainen mitä silmä ei meinaa hyväksyä eikä hame pääse käyttöön. Hyviä vinkkejä vastaanotetaan 🙂

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Mulla ei taida toistaiseksi olla yhtään sellaista hametta… en ainakaan just nyt muista. 🤔
      Mutta itse todennäköisesti kyllä laittaisin paidan hameen sisään tai käyttäisin yläosana esim bodyjä.

Post A Comment