Uutta plusmuodin valikoimaa Elloksella

-Kaupallinen yhteistyö, Ellos-

Bongasin tuossa muutama viikko sitten, että Elloksen valikoimiin oli tullut Marina Rinaldin Persona-malliston vaatteita. Marina Rinaldi on siis italialaisen Max Mara-muotitalon plusmuodin brändi. Suomessa Marina Rinaldin kivijalkaliike löytyy Helsingistä Fabianinkadulta ja verkossa merkin tuotteita myy mm. Zalando ja nyt tuota Persona by Marina Rinaldi -mallistoa siis myös Ellos.

Itselläni ei ole Marina Rinaldin vaatteista varsinaista käyttökokemusta, mutta jokusen kerran olen käynyt matkoilla ollessa liikkeissä vaatteita ihastelemassa ja kokeilemassa. Mm. loppuvuodesta linnanjuhla-asua etsiskellessä tuli kompattua myös Helsingin MR-liike. 

Noista topista ja housuista tulee muuten mieleen aikalailla edellisessä postauksessa minun päällä nähty Masain asu! Housuja saatavilla kokoon 52 asti ja toppia kokoon 54/56. Elloksen Persona by Marina Rinaldi -tuotteet löydät TÄÄLTÄ.

Melko uusi lisäys Elloksen plusvalikoimissa on myös Studio-niminen itselleni entuudestaan tuntematon merkki. Tanskalaisen Studion vaatteita on tarjolla kokovälillä 42-56. 

Hintatasoltaan aika lailla Zizzin kanssa samalla linjalla oleva Studio ei tarjoa mitään uutta ja ihmeellistä, mutta vahvojen kuosien ystäville näyttäisi löytyvän tunika/mekko jos toinenkin. Studion tuotteet löytyvät kootusti TÄÄLTÄ.

Ranskalaista La Redoutea ja sen plusbrändiä Castalunaa on saanut Ellokselta jo pitkään, mutta nyt valikoima tuntuu jopa entistä laajemmalta. Omasta kaapistani löytyy paljonkin tämän talon tuotteita ja moni niistä kuuluu kategoriaan superlöydät. Esim. monissa juhlissa päälläni nähty hapsu-pikkumusta ja vuosia vanhat paljettihousut ovat La Redoutea/Castalunaa. 

La Redoute -malliston tuotteissa löytyy osata kokoja 48 asti ja Castaluna-malliston koot liikkuvat tuotteesta riippuen välillä 40-56. 

Jos jollain on pluskoon klassinen bikerrotsi hakusessa, niin Castalunalalla näyttäisi löytyvän aitonahkaista takkia kokoon 56 asti!

Tanskalaista designia edustava Levete Room ei ole plusmerkki, mutta sen suurin koko näyttäisi useissa tuotteissa olevan 46/48, joten halusin nostaa tämänkin naisellisia ja elegantteja asuja tarjoavan merkin esille.

Omaa silmää miellytti malliston monet vaaleanpunaiset ja etenkin tuo pehmoiselta näyttävä neuletakki. Levete Roomin tuotteista löytyy ilahduttavan paljon luonnonmateriaaleja materiaaleja kuten silkkiä, kashmiria ja puuvillaa.

Levete Roomin malliston löydät TÄÄLTÄ.

Muita tärppejä Ellokselta vielä mainittava:

1. Leviksen pluskoon tuotteet. Farkuissa tuumakokoja näyttäisi oleva 37 saakka! Näitä kiinnostaisi kyllä kokeilla.

2. Tanskalainen plusmerkki Gozzip tarjoaa vaatteita kokoon 56. saakka.

3. Anna Fieldin tuotteet ovat Elloksella pääosin ns. normaalikokoisia, mutta joukossa myös joitakin pluskoon mekkolöytöjä! Esim. tuota punaista maksimekkoa saatavilla kokoon 54.

 

EDIT 29.4.: Postauksesta poistettu jo päättyneen alennuskampanjan tiedot.

 


4 Comments
 • maailmanmatkaaja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Rinaldin vaatteet laadukkaita, mutta ei niitä edullisimpia. Omalla kohdalla noin 10 vuoden kokemus, ensiostos Milanosta. Usein heidän vaatteissaan on merkintä käsinpesusta. Olen pessyt koneessa hienopesuohjelmalla ja pesupussissa. Hyvin ovat kestäneet. Merkin liikkeessä Helsingin keskustassa melko vanhoollinen valikoima (paljon pitsiä ja paljetteja), ei kerro koko totuutta merkistä.

 • adblocker
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Adblockeri herjaa noista linkeistä, ovat vissiin jotain affiliateja tai uudelleenohjauksia? Yleensä ei kyllä ainakaan muualla ole pelkästä affiliatesta muistaakseni herjannut? 

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Juu, ovat affiliate-linkkejä.

 • Minnea
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei, kiitti vinkistä! Mahtavaa, että on uusia merkkejä! Käynpä heti vilkuilemassa 🙂

Post A Comment