Ihania kotimaisia neulevaatteita kesän juhliin ja arkeen

-Kaupallinen yhteistyö, Kaino

Syys- ja talvikaudella mun ehdottomia lempivaatteita on neuleet. Kaappini pursuilee pehmoisia neulemekkoja, villahousuja ja kashmirpuseroita. Pakkasin kaikki lämpimimmät neulevermeet juuri pari viikkoa sitten hieman haikein mielin kesäteloille odottamaan syksyä. 

Ilman ihania neulevaatteita ei tarvitse kuitenkaan viettää kesäkauttakaan, sillä sain valita omat suosikkituotteeni kotimaisen Kainon valikoimista. Pohjolan kesä -nimeä kantava kevät-kesä -mallisto koostuu kesän lämpöön sopivista 100% puuvillasta valmistetuista vaatteista täydennettynä merinovillaisilla neuletakeilla.

Ykkösvalintani tästä mallistosta oli Vekki-culottesit, sillä olin ihastellut jo talvella samojen housujen merinovillaisia versioita. Rennot kuminauhavyötärölliset housut ovat ihan huippumukavat ja helppohoitoiset.

Kainolta ohjeistivat, että vekit palautuvat muotoonsa ihan vaan tuulettamalla ja myös kosteus tekee niille hyvää. Eli kylppäriin vaan suihkun jälkeen roikkumaan, niin säästyy housujen turhalta pesemiseltä.

Culotteseista on muutaman viime vuoden aikana tullut ihan lempparimallini kesähousuissa, joten tällaiset laadukkaat ja kestävät versiot olivat todellakin tervetulleet kaappini. Näitä on helppo yhdistellä monenlaisiin yläosiin ja jalkineiksi neulehousujen kanssa sopii kaikki tennareista ja herrainkengistä siroihin korkkareihin.

Kuvissa Vekki-housujen yläosana kampapuuvillainen Kukkameri -paita, jota on saatavilla kuudessa eri värissä. 

Voin muuten ilolla kutsua näitä Kainon tuotteita lähivaatteiksi, sillä ne suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun saakka Köyliössä, minne on kotoani matkaa vain reilut 50 km. Olen Kainon pajalla töiden puolesta muutaman kerran käynyt ja onkin tosi ilo omistaa vaatteita, joiden tekijät on oikeasti tavannut. 

Pluskokoisena kivojen kotimaisten ja eettisten vaatteiden valikoima ei ole vielä päätähuimaava, mutta onneksi pieni askelin sekin asia muuttuu. Kainon vaatteita on saatavilla kokoskaalalla XS-XXL.

Tarvittaessa he myös räätälöivät tuotteensa juuri sinulle sopivaksi. Itselleni koko-oppaan mukaan valitsemani koko XL oli puserossa, neuletakissa ja mekossa oikein passeli. Housuista mulla on suurin koko L.

Kenellekään ei ole varmasti jäänyt epäselväksi, että minulla on meneillään hillitön vaaleanpunaisen kausi. Siitä syystä valitsin kesäneuleekseni tämän hempeän sävyisen pitkän Rauha-puuvillatakin. Neuletta on saatavilla taskuilla tai ilman ja nepparien määränkin voi valita, joko neljä, yksi tai ei yhtään. Valitsin omaani yhden nepparin ihan vaan kaiken varalta, jos tulee tilanteita, joissa takin ei halua olevan kokonaan auki.

Vaikka Kainon vaatteista puhuttaessa ensimmäiset mieleeni tulevat adjektiivit ovatkin rentous ja mukavuus, ei se tarkoita, etteikö neulevaatteista olisi myös juhla-asuiksi. Vai mitä sanoisitte vaikka tästä Kukkameri-mekosta, eikö sopisikin hienosti kevään ja kesän juhliin?

En voinut vastustaa vaaleanpunaista tässäkään. Ja vitsit miten nätti olo mulla mekossa onkaan! Mekosta saatavilla omat versionsa myös vaaleansinisen, vihreän, oranssin ja mustan ystäville.

Pehmeä kampapuuvilla on todella pehmeää ja miellyttävää ihoa vasten ja tietenkin myös toella hengittävää. Näitä vaatteita voi siis hyvin ajatella pitävänsä myös kesähelteillä, vaikka helposti ensin ajatteleekin neulevaatteet viileämpien kelien vaatteeksi. Näiden neuleiden eduksi on luettava myös niiden helppohoitoisuus. Tuulettamalla tosiaan pärjää pitkälle ja vaatteet ovat silittämättä siistejä. Sopivat siis hienosti reissuvaatteiksi.

Mikäli sinunkin kaappisi kaipaisi vaikkapa täydellistä neuletakkia, moneen tilanteeseen sopivia Vekki-housuja tai mukavaa mekkoa kesän juhliin, niin saat nyt Kainon verkkokaupassa -15% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista koodilla VEERA. Alennus siis koskee myös neuletakkeja, jotka pysyvään mallistoon kuuluvina tuotteina harvoin ovat alennuksessa! Alennuskoodi toimii 26.5. saakka. 

Mikä postauksen tuotteista oli suosikkisi?

 

Kuvat: Milla Grönman

-Kaupallinen yhteistyö, Kaino-


11 Comments
  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Juuri tuon värinen Kukkameri mekko on todella kaunis. Vekkihousut ovat mielenkiintoiset, täytyy tutustua tarkemmin .

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Sä näytät kyllä tosi upealta tuossa Kukkameri-mekossa! Etenkin viimeinen kuva toi hehkeydessään hymyn huulille 🙂

  • Pellavasydämen Mervi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Toi mekko on kyllä nappi. Just niin mun näköinen….

  • Melkein blondi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Vaaleanpunainen väri sopii vaaleille ja tummille ja minä olen se vaalea versio.  Viime kesänä tulikin hankittua ko. värisiä asuja ja esim. lenkkarit, huivit, koruja yms. eli niillä mennään tänäkin kesänä. Hempeää Kesää kaikille 🙂

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kukkamekko ja nahkatakki sopii sinulle tosi hyvin! 

  • CCNOORA
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kauniita asuja! Nuo culottesit ovat superkivat ja vaaleanpunainen mekko aivan ihana! 🙂 <3

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihastuin Kukkameri-mekkoon tämän postauksen ansiosta, tilasin, sain sen parissa päivässä kotiin, sovitin ja R-A-K-A-S-T-U-I-N 😍 Ihan täydellisesti istuva, mukava päällä ja kaunis. Kiitos Veera ja Kaino!

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kukkamekko on aivan super kaunis ja näyttää todella hyvältä sun päällä!

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Voi kun olis Kukkamekossa ja muissakin pikkuisen pidemmät hihat, nyt on vähän nöpöt…

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Kuten tekstissäkin mainitsin, Kainolla kyllä räätälöidään tuotetta tarvittaessa asiakkaan toiveiden mukaan.

  • Kisu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tosi kivan näköisiä vaatteita. Sun päällä upeita 😊

Post A Comment