Mulla on pitkästä aikaa bikinit! – 12 uima-asuvinkkiä pluskoossa

-Mainos, postaus sisältää kaupallisia linkkejä Ellokselle ja Asokselle –

Minulla on vihdoin muutaman kesän tauon jälkeen bikinit! Aiemmissa biksuissa yläosan käytyä pieneksi, olen käyttänyt parin vuoden ajan vain kokouimapukuja. Uudet bikinit ovat olleet kyllä etsinnässä, mutta jos muuten en koekaan suurta hankaluutta löytää oman kokoisiani vaatteita, niin uima-asujen metsästys on kyllä yhtä helvettiä ja hampaiden kiristystä.

Vaikka bikineitä saakin nykyään melko hyvin isoissakin kuppikoissa, niin usein homma on itselläni tyssännyt siihen, että kivan yläosan kaveriksi on ollut tarjolla vain jotain onnettoman matalaa alaosaa. Minä en halua mitään jenkkakahvojeni ja vatsamakkarani alle rullalle hautautuvaa tai-pöksyä tai matalia hipstereitä. Oma keskivartaloni kaipaa alushousuilta ja bikinihousuilta korkeutta, muuten on epämukava olo.

Toinen ongelma on toki myös bikiniliivien olematon tuki. Kun materiaali on joustavaa uikkarikangasta, on melko turha odottaa niiltä kummoista tukea, mutta pitäisi ne tissit nyt edes auttavasti kyydissä pysyä.

Täydellisiä bikineitä en siis ole enää aikoihin edes kuvitellut löytäväni. Mutta kuten joku parisuhdeterapeutti juuri yhdessä lehtijutuissa sanoi, että kannattaa miettiä millainen on riittävän hyvä puoliso sen mystisen täydellisen ainoan oikean sijaan, niin rantsu- ja spahengailuun tarkoitetuissa bikineissä voi soveltaa samaa ajatusta. 

Nämä Fantasien hurmaavan väriset bikinit olivat monella tapaa riittävän hyvät. Eivät täydelliset, mutta parhaat mitä olen nyt muutamaan vuoteen löytänyt. Niinpä ostin ne ilolla. 

Tukevuuden tunnetta yläosassa lisää hieman se, kun olkaimet vetää ristiin. Alaosa olisi voinut olla makuuni jopa sentin pari vieläkin korkeampi, mutta näidenkin housujen korkeus oli riittävä. Pysyvät istuessakin paikoillaan eivätkä rullaudu vatsamakkaran alle.

Mutta ei nämäkään näppärästi kerralla yhdestä paikasta löytyneet. Bongasin ensiksi Fantasien Anguilla-yläosan Ellokselta ja ihastuin kuosiin. Siitä ei kuitenkaan ollut tarpeeksi isoa kokoa. Niinpä googlailin ja löysin samankuosisen yläosan Zalandolta hieman eri mallisena. Zalandolla ei kuitenkaan ollut enää alaosaa minun koossani, mutta se puolestaan löytyi Ellokselta.

Mutta jipii, molemmat osat siis kuitenkin löytyivät ja olivat sopivat! Yläosasta mulla on koko 80I (ympärys tosiaan hyvin joustava, joten normaalia pienempi koko menee) ja alaosasta koko XL.

Mulla on paljon Fantasien rintaliivejä, joten siksi älysin tarkemmin tuota yläosaa etsiskellä vaikkei ekassa paikassa kokoa löytynyt. Merkillä löytyy bikiniyläosia mun tietooni ainakin J-kuppiin saakka, joten kannattaa tsekata valikoimat, jos tulee Fantasieta jossain vastaan. 

Pääsin ulkoiluttamaan uusia bikineitäni heti viikonloppuna, kun majailin kolme yötä Helsingissä Clarion-hotellissa, jonka katolla sijaitseva uima-allas on aivan ihana paikka. Siellä on käytävä pulahtamassa joka kerta hotellissa ollessa olipa sää mikä hyvänsä. Suositus siis Clarionille, jos vaikka kesälomareissu vie Helsinkiin! 

Kuten jo alussa totesin, uima-asujen löytäminen ei ainakaan itselleni ole ihan iisiä. Mitään superhyvää vinkkiä, missä olisi erityisen hyvä valikoima pluskokoisten simmareita, en siis osaa antaa. Mutta alla muutamia paikkoja, mistä ainakin kannattaa vilkaista. Tosi monessa paikassa tahtoo tähän aikaan vuodesta olla jo tilanne, että jäljellä on hajakokoja. Ja tosiaan bikineissä kokoja saattaa olla jäljellä vain toisesta osasta. Mutta kyllä ahkerasti selailemalla voi tehdä löytöjä.

1. Majken kokouimapuku, Ellos. Koot 38-52. Eri värejä ja kuoseja.

2. Dorina Cannes -bikinit, Ellos. Kuppikoot E-G, ympärykset 75-95. Alaosa koot 38-46.

3. HM+ Shaping uimapuku. Koot 44-54. Myös yksivärisenä.

4. HM+ bikinit. Koot 44-54.

5. Kokouimapuku rusetilla, Boohoo. Koot UK16-24.

6. Kokouimapuku koristevyöllä, Boohoo, Asos. Koot 44-52.

7. Mekkouimapuku, Cellbes. Koot 36-62.

8. Triumphin kukkabikinit, Cellbes. Kuppikoot B-F. Alaosa 38-46.

9. Topattu bikiniliivi, Nessa, Lumingerie. Koot 70F-90I

10. Glitter-bikinit, Plaisir, Lumingerie. Koot 80D-105H, housut 42-54.

11. Uimapuku koristesoljella, Maritim, Klingel. Koot 38-56.

12. Mekko-uimapuku, AquaRosa Beach, BomBom. Koot 42-50.

 

Tuossa siis vain muutama poiminta. Jokaisesta yllä linkatusta nettikaupasta löytyy paljon enemmänkin valikoimaa. Mutta ehkä tästä saa hieman vinkkejä mistä etsiä ja millaisia kokoja missäkin on tarjolla. 

Muistetaan, että kaikilla meillä on uimapuku- ja bikinivartalo. Nautitaan kesästä kokoon ja muotoon katsomatta!

 

Mun ihanat uikkarikuvat otti rakas Iina.


12 Comments
 • Zizzin fani
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei, myös zizzi tarjoaa meille muodokkaille uimapukuja ja bikineitä. Myös muita vaatteita tarjolla.

 • emmi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Upean näköiset! <3

 • Tuulikki
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Näytät upealta noissa punakukallisissa bikineissä! Nyt rupeaa tämäkin pluskokoinen lady etsimään biksuja itselleen. Ja samaa mieltä, että alaosan on oltava riittävän korkea.

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Näinkin sinut vilaukselta Clarionissa lauantaina aamupalalla, melkein meinasin moikata, hups! Kiva hotelli, kyllä.

 • AnnaS
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vinkkinä vielä muille lukijoille, että Changelta löytyy kans hyvä valikoima isompikokoisia uikkareita. Ainakin mulla toimineet tosi hyvin kovassakin käytössä. 

 • Vakkarilukija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei;

  Oletko löytänyt mistään Primadonnan bikineitä? Ne voisi olla ihan parhaat.

  Vakkarilukija

 • Iso mahainen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Numero 12 olisi minun makuun. NO: 44 . Taidan mennä ostoksille ! 

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen itse huomannut että Fantasien rintaliivit sopii mun rintojen mallille ihan parhaiten.Ja niissä on tarpeeksi leveät olkaimet.
  Tarpeeksi tukevien liivien löytäminen on kyllä vaikeaa vaikka minulla on ”vain” kuppikoko 75D.Varsinkin jos on kapea selkä ja isommat rinnat,yleensä kun isoissa kupeissa ympärystä ei saa 80 pienempänä.
  Ja mikä siinä on ettei liiveihin tehdä tarpeeksi leveitä olkaimia🤔aina tuntuu että olkaimet painautuu olkapäihin kipeästi.Tälle kesälle jouduin ostamaan kompromissibiksut joissa ei ole mitään kaaritukia tai toppauksia,mutta olkaimet ovat le-ve-ät.
  Ehkä 90% bikiniyläosista nykyäänkin on niitä minikolmiolappumalleja jotka ei anna niin minkäänlaista tukea tai suojaa kuin ehkä a-kupin rinnoille.Itse en ainakaan uskalla vilautusvaaran takia sellasia käyttää😅

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Itse teen melkein poikkeuksetta niin että ostan merkki yläosan (koska disut ei muuhun mahdu) ja ala osan lindexiltä (usein vieläpä alelaarista).

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  On kyllä upeat, tai siis sä olet upea! 🙂

 • annikka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siskot, kertokaa mulle miten selviydytte uimahallissa uimapuvun päälle laittamisessa?

  Käyt suihkussa ja sen jälkeen uikkareiden päälle pukeminen on yhtä tuskaa! Märkä iho

  nappaa mukavasti kiinni uimapukuun, yksin en selviäisi kunnialla pukemisessa. Onneksi

  on joku aina ollut mukana joka nostelee selkäpuolelta ja katsoo että kaikki tissit ja makkarat

  on puvun sisällä. Joka paikassa kun ei ole peiliäkään mistä voi tarkistaa.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Mulla itsellä ei ole asian suhteen koskaan mitään ongelmaa ollut, joten en nyt osaa tähän tuskaan samaistua. Jos on jotenkin hankala saada uikkaria päälle ja kohdalleen, niin ehkä uikkarin mallissa vikaa? 🤔

Post A Comment