Herkullinen mekko ja helvetillinen kipu

Kaupallinen yhteistyö, mekko saatu – Kude Design. Korvikset saatu – La Kiva

Lähdin eilen illalla ottamaan näitä asukuvia, mutta en loppujen lopuksi päässyt takapihaa pidemmälle, enkä kyennyt montaa ruutua ottamaan. Pikku hiljaa viime päivien aikana hiipinyt selkäkipu räjähti lopulta sellaiseksi tuskaksi, että näitä kuvia ottaessa tuntui jo, etten pysty edes seisomaan. Mutta muutaman foton sentään sain ennen kuin kömmin olohuoneen lattialle kiemurtelemaan kivuissani.

Siitä on niin pitkä aika, kun viimeksi on selkä kunnolla vihoitellut, etten edes muistanut miten karmean kivun fasettilukko voikaan pahimmillaan saada aikaiseksi, kun ympärillä lihakset kramppaavat. Mä kipuilin illalla kaulaa ja leukaniveltä myöten ja hengittäminenkin tuntui välillä hankalalta. Nukkuminen onneksi onnistui lihasrelaksanttien ja kipulääkkeiden voimin.
 

Tänään ei sitten ollut asiaa töihin, kun aamulla ei pää kääntynyt kunnolla ja edelleen ihan pelkkä seisominenkin teki kipeää. Onneksi iltapäiväksi löytyi aika mun luottofyssarille, jonka hoitopöydältä on usein ennenkin löytynyt apua.

Ammattilaisen käsittely, kipulääke, pari kevyttä kävelylenkkiä ja kivun rajoissa tehdyt selkärankaa mobilisoivat liikkeet ovat nyt onneksi sen verran auttaneet, että eiköhän tässä huomenna jo takaisin töihin pääse.

Että sellainen sairaskertomus tällä kertaa. Onneksi ei mitään vakavampaa, vaan ihan tuttua työperäistä jumitusta, joka joskus harvoin äityy näin pahaksi. Pitää koittaa kiinnittää työasentoihin taas vähän parempaa huomiota, kun tuolla kesätöissä puuhaan omia kamerakamojani painavammalla kalustolla. Ja keppijumppaa saisi muistaa tehdä ihan kesken työpäivien! 

Viihdyin eilisen vapaapäivän tässä herkullisen värisessä Kude Designin Perho-mekossa (saatu). Minulla on ollut sama mekko mustana jo useamman vuoden ja se on osoittautunut todella monikäyttöiseksi ja mukavaksi peruskesämekoksi. 

Mekko – Kude Design (saatu) / Sandaalit – Crocs / Laukku – Rebecca Minkoff / Korvikset – La Kiva (saatu)

Kude Designin mittataulukon mukaan mulle kuuluisi yhtä kokoa isompi leninki, mutta itse tykkään että mekko on rintojen alta vartalonmyötäinen. Verkkokaupan kuvissa siis mekko malleilla selkeästi löysempi kuin minulla, mutta omaan makuuni on tosiaan tämä hieman tiukempi istuvuus kuin millaiseksi mekko on ajateltu. Minulla siis mekosta koko XL ja sitä on saatavilla kokoon XXXL saakka.

Minulla on ollut musta Perho-mekko, ja saman merkin t-paitoja, käytössä jo 5 vuotta ja kaikki on edelleen tosi hyväkuntoisia. Eli ilahduttavan kestävä ja laadukas trikoomatsku siis kyseessä! Vaikka tämä kuvien mekko onkin siis uusi, niin entisten tuotteiden perusteella uskallan suositella näitä myös laadun puolesta. 

 

Eilen illalla mä jouduin konttaamaan sänkyyn. Tänään pääsen jo ihan pystyasennossa! 😀

 


Tags:
,
3 Comments
 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kaunis hyvin istuva mekko. Ihana väri. Teltat ovat telttailua varten, ei päällepukemista.

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  No teillähän alkaa olla Pipsan kanssa samat kuteet.

 • Muistelija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vuonna 1994 oli tuo väri juhlamekossani, kun tyttäreni lakkiaisia juhlittiin. Kaunis väri tuo on, täytyy nytkin myöntää!

Post A Comment