Täydellinen Festarihurpula – Yksi vaate, monta asua

Huomasin viime torstaina töihin päästyäni, että sää ja mukana olleet vaatteet eivät aivan kohdanneet. Olin menossa kuvaamaan koko päiväksi Jazzeille ja mulla oli päälläni hihaton toppi farkkushortsien kanssa ja mukaan tullut pitkähihainen oli aivan turhan kuuma ennen auringonlaskua.

Palan herkästi, enkä siksi halunnut hengata tuntitolkulla käsivarret paljaana, mutta kotiin saakka en enää ehtinyt. Niinpä tein pikaisen pistokeikan pariin liikkeeseen samalla reissulla, kun kävin noutamassa festarirannekkeeni Puuvillan Kauppakeskuksesta. Jotain pitkähihaista, mutta kevyttä, ilmavaa  ja mukavaa oli hakusessa.

Ja mikä tuuri kävikään, kun Cubuksesta silmiin osui tämä viskoosikimono. Vähän harmittelin ensin, että en tiedä onko ihan mun väri joten onko nyt hölmöä tällaisena ns. hätäostoksena tuo hankkia. Mutta ihastuinkin hurpulaan viikonlopun aikana ihan täysin ja se oli päälläni jokaisena festaripäivänä. Mustat kamppeet sen alla vain vaihtuivat.

Torstaina alla oli farkkushortsit ja toppi, perjantaina pukeuduin töihin kuvien mukaiseen yhdistelmään ja illalla ihan vapaalle festaroimaan lähtiessä vaihdoin housujen ja topin tilalle mekon.

Housut – Pola, Tokmanni

Toppi – Lindex

Kimono – Cubus

Kengät – OTZ

Reppu – Fjällräven (saatu)

Korvikset – Aarikka (saatu)

Aurinkolasit – Le Specs

Koska illalla tiesi taas koittavan viileämmät kelit, pakkasin nuo samat housut mukaan ja kiskoin ne sitten auringonlaskun aikaan mekon alle. ”Sopiipa hyvin ne housut tuohon asuun”, totesi jopa lisävaatekerroksen pukemista vierestä katsellut exäni. Ja niin passasi näköjään väreiltään asuun myös mun luottokassini, eli Kånken!

Luottokamoista puheenollen, nuo OTZin pellavatossut ovat mukavuutensa vuoksi mun suosikkityökengät näin kesäaikaan. Harmi vaan, että niiden ulkonäkö ei ihan hirveästi itseäni miellytä. Toivoisin samalla mukavalla pohjalla hieman siromman näköisiä töppösiä. Mutta tälleen töissä ei ole niin väliä, käytän, koska ovat supermukavat ,vaikkakin vähän rumat.

Perjantain vapaailta ja lauantainen työpäivä menikin sitten tosiaan tällä alla olevan kuvan setillä. Hurpulan kaverina mekko ja hieman kivemmat jalkineet. Eli varsin hyvä hankinta oli tuo kimonohässäkkä vaikka ostohetkellä hieman arveluttikin. Uskon, että se saa melko paljon käyttöaikaa myös huomenna alkavalla kesälomalla.

Mekko – Lindex

Sandaalit – Crocs (Saatu)

 

Kyllä, luitte oikein, meinasin pitää kesälomaa! Paluu Satakunnan Kansaan koittaa 13.8., tulen silloin tekemään vielä muutaaman viikon tuurauspätkän, mutta tässä on siis lähes kolme viikkoa lähes vapaata ennen sitä.

Sanon lähes vapaata siksi, että ainakin pari päivää mun tarvii vielä varata omille töille tällä viikolla. Luvassa on kuvankäsittelyä, rästissä olevaa laskutuspuuhaa ja raporttien ja tositteiden kaivelua kirjanpitäjää varten. Ja parin viikon päästä on yksi duunihomma Helsingissä… Mutta silti sanoisin, että loma!

Eipä ole aikuisiällä tullut kesälomia ihan hirveästi vieteltyä. Joinakin vuosina jotain kahden viikon pätkiä, mutta työpaikan vaihdosten ja yrittäjäksi ryhtymisen + SK -kesätöiden vuoksi ei aina senkään vertaa. Tuntuu siis vähän oudoltakin, että saa kesäaikaan olla hetken tekemättä hommia.

Lomalla tiedossa on ainakin yhdet festarit, ehkä kahdetkin, ja reissu kotiseudulle. Ja huomenna aion startata lomani Yyterin hienolla hietikolla!


Tags:
2 Comments
 • Heli-Paula
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä oon just tollasta hörpylää haeskellut!
  Cubuksesta siis, oliko kallis? Mikä koko sulla on?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Cubuksesta juu, hinta oli 39,90 € ja mulla koko L joka taitaa olla suurin saatavilla oleva.

Post A Comment