Lomalaisen harvinaisen siisti asu – esittelyssä raidalliset culottesit

Lomaterkut täältä vaarojen välistä! Olen ollut maanantaista saakka vanhempien luona Sotkamossa nähden perhettä ja sukua. Tänään sitten hyppään samaan Helsingin koneeseen kuin serkkuni, joka suuntaa takaisin kotiinsa Bahrainiin.

Ihanaa, että hän saapui sieltä saakka tänne lomailemaan ja, että minulla oli mahdollisuus osuttaa oma reissuni samaan ajankohtaan, ei nimittäin ihan hurjan usein nähdä, kun välillämme on hieman noita maita ja mantereita. Mutta ehkäpä seuraavaksi olisi itsellä vuoro matkustaa sinne autiomaan keskelle!

Aina täällä pitäisi ehtiä oleskelemaan kauemmin kuin on kerralla mahdollista. Mitenkään ei ehdi treffaamaan kaikkia joita haluaisi ja monta mielessä olevaa aktiviteettia jää suorittamatta.

Eilen käytiin serkkuni kanssa tapaamassa meidän juuri 99 vuotta täyttänyttä mummia hoitokodissa. Oli ihana nähdä hänet melko pirteänä. Pitkät pätkät jaksoi meidän kanssa jutustella ja me koitettiin parhaamme mukaan antaa mummille haleja ja hipsutusta, lämpöä ja läheisyyttä.

Vaikka mummin muisti ei enää ihan pelaakaan, niin hauskoja juttuja ja naurua meillä onneksi yhdessä edelleen riittää. Positiivista fiilistä siis onneksi edelleen riittää, vaikka ikä on alkanut jo painaa. Mummi muistaa edelleen toistuvasti lainata hänelle rakkaita Kulkurin ja Joutsenen sanoja:  ”Elämä on ihanaa. Kun sen oikein oivaltaa”. 

Illalla suuntasin sitten elämäni pitkäaikaisimman ystävän, bestikseni Piian luokse, missä seuraamme liittyi vielä siskontyttöni lapsiensa kanssa. Eli mun tätitettävä ja isotätitettävät! Kyllä oli taas pojat kasvaa hurahtaneet ihan silmissä sitten viime näkemän. Niitä pirpanoita olisi kyllä nähtävä useammin, etteivät noin salakavalasti pääsisi kasvamaan isoiksi. 

Supersankarileikkien ja trampoliinilla heitettyjen hurjien volttien seuraamisen ohessa napattiin ilta-auringossa myös asukuvat, kun lomalaisella sattui kerrankin olemaan jotain ihan siistiä päällä. 

Kesällä on tullut hankittua jo kahdet La Kivan korvakorut. Nämä hurjan kokoiset ”himmelit” ovat etenkin olleet ihan lomasuosikkini!

Käykö teillä usein niin, että päädytte tekemään heräteostoksia sen vuoksi, että jokin vaate tai asuste sopii niin hyvin yhteen juuri sillä hetkellä olevien kamppeiden kanssa? Mulle kävi eilen niin. Onlyn Jacqueline de Yong -malliston raitahousut olivat kuin tehty päälläni olleen puseron, sandaalien ja rotsin kavereiksi. Masain pallokuosiset pöksyt saivat väistyä tieltä heti Pajakan kassalla käytyäni ja vaihdoin uudet housut tilalle.

Vajaamittaiset lahkeet ovat niin mun juttu ja vielä on kesää jäljellä, jotta voi kulkea nilkat paljaina. Housujen vaaleanpunaiset raidat olivat lähes yks yhteen Zadaasta löytämieni Marimekon sandaalien kanssa ja Nanson teepparikin sopi loistavasti kokonaisuuteen. Ja enpäs kyllä muistakaan koska mulla olisi viimeiksi ollut raidalliset housut. Varsin kiva löytö siis nämä pöksyt, etenkin kun yhdet culottesit sai juuri pistää menemään käytettyäni ne jo ihan hitusiksi. 

Onlyä myyvistä liikkeistä voi siis noita housuja etsiskellä, jos kiinnostavat. Omani löytyivät tosiaan Sotkamon keskustassa sijatsevasta Moda Pajakka -myymälästä. Ja saatavilla oleva suurin koko XL riitti justiinsa mun n. koon 48 alaosalleni.

Housut – Only/Jacqueline de Yong 

Pusero – Nanso

Rotsi – Saki

Sandaalit – Marimekko (2nd hand)

Laukku – Rebecca Minkoff

Korvikset – La Kiva

 

Jos sitten kävis syömässä vähän äidin mustikkapiirakkaa välipalaksi, jotta jaksaa pakata. Ihanaa viikonloppua kaikille!

 


Tags:
,
2 Comments
 • Janica
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voi apua, luin että ”Terveiset haarojen välistä” 🙈
  Vähän jo jännitti, että mitähän nyt on tulossa 😅
  Hyvännäköiset housut muuten!

 • Piustiina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Upeat noi La Kivan korvikset, täytyy laittaa joulupukin toivomuslistalle! Kiitos ihanista kuvista, tuli ikävä omia tätitettäviä juttua lukiessa.

Post A Comment