Loman suosikkimekko – Onko tämä merkki jo sinulle tuttu?

Töitä on taas jo lähes viikko takana, mutta palaan vielä loman asukuviin muutamankin kerran.

Yksi loman pidetyimmistä vaatteistani oli tämä kuvissa näkyvä Soyaconceptin mekko, joka löytyi Sokokselta piipahtaessani Tampereella. Midimitta, kepeä viskoosi materiaalina ja kaunis kuosi ovat juuri se yhdistelmä, jota kesämekolta kaipaan.

Toisaalta tämän leninki menee värityksensä puolesta hyvin vielä syksylläkin paksujen sukkisten ja neuletakin kanssa puettuna. 

Mekko pääsi päälläni ensin pariksi päiväksi festaroimaan Porispereen. Ten Pointsin Pandora-nilkkurit olivat alunperin varsin hienosti mekon väreihin sopivat väriltään, mutta festarialueen tomu sai ne näyttämään lähes harmaalta. Kengät odottavat edelleen puhdistusta ja minua hieman jännittää miten tuo hieno hiekkapöly nupukista lähtee…

Kengät näkyivät väriloistossaan tässä postauksessa. Lisäväriä festariasuun toi petroolin värinen pitkä satiinitakki, joka ei tokikaan sattunut kuvaan mukaan. Mutta kivan kepeä ja liihottava yhdistelmä olivat mekko ja satiinihuitula!

Pakkasin lomamekon mukaani myös Kainuuseen ja siellä se puolestaan pääsi päälleni taidenäyttelyn avajaisiin. Ja hienosti sopi printin väreihin myös Marimekon vaalenapunaiset sandaalit. Mulla on selkeästi menossa pinkin sävyjen kausi jalkineissa! Löytyy lenkkaria, maiharia, korkkaria, sandaalia… 

Sokoksella silmiini osui mekosta vain tuo tummapohjainen versio, mutta jossain verkkokaupassa (olisko ollut Booztilla) näin tästä myös valkopohjaisen version.

Soyaconcept on tanskalainen merkki, joka tekee vaatteita kokoskaalalla XS-XXL. Itse näin 48-50 kokoisena mahdun heidän suurimpaan kokoon (ja alaosissa joskus pienempäänkin). Tämä mekko on juurikin kokoa XXL.

Merkillä on vaatteissan tosi paljon erilaisia printtikuoseja, mutta toki seasta löytyy myös yksivärisiä perusvaatteita kuten t-paitoja ja neuletakkeja. Mutta kuoseista tykkäävien kannattaa kyllä tsekata valikoimat!

Mekko – Soyaconcept

Nahkarotsi – Saki

Laukku – Rebecca Minkoff

Sandaalit – Marimekko (2nd hand)

Ekan kuvan Nilkkurit – Ten Points (saatu)

Molemmat korvikset – Aarikka (saatu)

 

Soyaconceptia myy verkossa mm. Zalando ja Boozt. Merkkiä löytyy myös Sokokselta, Haloselta ja täällä Porissa mm. Ratsulasta. 

Tämä on jälleen hyvä esimerkki siitä, että on paljon vaatebrändejä joiden koot ulottuvat myös plussapuolelle, joten kannattaa rohkeasti suunnata muidenkin kuin selkeiden plussamerkkien rekkien äärelle.

 Ainakin omassa 48-50 koossani olen huomannut, että vaatevalikoimat ovat todella runsaat, sillä kampetta löytyy niin ”normi”merkeiltä kuin plussabrändeiltäkin!

 

 


Tags:
3 Comments
 • Zyz
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Jos löydät keinon pelastaa nupukkinahkaiset kengät hiekkapölystä, ni jooooko vinkkaa jossain!! Luultavasti tuhosin omani viime syksynä.

 • Ahmud
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nätti mekko, mutta pitäisi se sentään silittää…

 • Piustiina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tosi kaunis mekko  – kuvioilliset on mun suosikkeja. Ja molemmat korvikset toimii 🙂

Post A Comment